Vest-Elektriker ApS Opiniões 24

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De redede min weekend den aften med den defekte stikkontakt. Tak God response ved akut-opkald.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontaktet vest-elektriker alias. Manoo, som havde til opgave at udskifte et gamle El-tavle samt extra stik i mit badeværelse. Meget grundig arbejde fra start til slut, alt blev fortaget professionel... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Electricista

Escrito pela empresa

Vi hos Vest-elektriker ApS, med mange års erfaring, er klar til at hjælpe vores kunder med alt i el-service, nye elinstallationer, vedligeholdelse og el-tjek på el-anlægge både for erhverv og private. Din mening om vores arbejdskvalitet og kundeservice sætter vi store pris på.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfredse – klar anbefaling herfra

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Vest Elektriker i vores kontorfællesskab hos Coignite ApS.

Manoo har stået for opsætning af lys og kontakter, og alt er blevet udført professionelt og effektivt. Han er utrolig behagelig at tale med, meget løsningsorienteret og sikrer, at tingene bare spiller.

Vi er meget tilfredse med både processen og resultatet og kan varmt anbefale Vest Elektriker til andre virksomheder.

20 de março de 2026

Udskiftning af El-tavle m.m

Meget grundig arbejde fra start til slut, alt blev fortaget professionelt og omhyggeligt.
Jeg kan klart anbefale Manoo til denne type el. Andre elektriske opgaver i fremtiden.

10 de março de 2026

Resposta da Vest-Elektriker ApS

Det er altid en fornøjelse at have en glad og tilfreds kunde, tak.

Dygtig, ordentlig elektriker

Manoo fra Vest-Elektriker løste opgaven med udskiftning og ophængning af nye lamper i vores yogastudie. Det var vigtigt at arbejdet blev udført med omhyggelighed og præcision - og det sørgede Manoo for.
Dygtig og ordentlig elektriker - god kommunikation op til løsning af opgaven - og aftalen blev holdt.
Vores største anbefaling, hvis du har brug for en dygtig elektriker, der er grundig og ikke sjusker.

17 de julho de 2025

Resposta da Vest-Elektriker ApS

Tak for den detaljerede anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at servicere gode kunder som jer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Manoo er så dygtig og effektiv

Manoo er super dygtig og effektiv. Han kom, så snart jeg ringede og lavede både strøm til vaskemaskine, opvasker, ovn og induktionskogeplade på ingen tid. Kan varmt anbefale!

22 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og Manoo er en…

Rigtig god service og Manoo er en behagelig, omhyggelig og flik fyr.
Jeg gik monteret 13spot i loftet og arbejdet blev udført som aftalt, indenfor aftalt pris og ca 1 uge efter jeg ringede.
Kan varmt anbefale denne elektrikker.

17 de outubro de 2024

Great experiences

We had Manoo over twice and in both cases he provided very good service, fantastic quality and great flexibility. Definitely the man to call if you need something done fast, and with high quality.

4 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Udskift af eltavle samt nyt køkken

Fik udskiftet eltavle, lagt nye ledninger til køkken og diverse andre opgaver. Er meget tilfreds med arbejdet og prisen, alt fungerer super.
Meget rar, fleksibel og medgørlig.
Vil anbefale til enhver at benytte sig af Manoo

1 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fik udskiftet en hel del kontakter til…

Fik udskiftet en hel del kontakter til nye flotte kontakter og stik. Super effektivt arbejde, med fin vejledning hele vejen igennem. Kom til aftalt tid og fandt på rigtige fine løsninger ved udfordrende hjørner og vægge. Kan varmt anbefale Vest-elektriker

18 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Highly recommend friendly service great work

I recently hired Manoo to fix my spotlight installation and address several other electrical issues in our apartment.

Manoo paid attention to little details and committed to getting us solutions that would work for us both in cost and in function. This made the whole experience stress-free and he did with a smile. I highly recommend him to anyone needing a reliable and skilled electrician!

12 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Manoo renovated the electricity in our…

Manoo renovated the electricity in our andel, and everything went great. Quality and professional work at a fair price, we were happy with the outcome.

17 de março de 2024

Resposta da Vest-Elektriker ApS

Thank you very much for your honest review about us. It was a pleasure serving you.

Rigtig god elektriker

Hurtig respons samt løsning af problemet til en rimelig pris. Manoo var super behagelig og hjælpsom.

24 de abril de 2024

Resposta da Vest-Elektriker ApS

Tak for din super anmeldelse, Sofie. Vi er hermed stolt af vores arbejde, og at få endnu en glad og tilfreds kunde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt resultat og god service til fornuftig pris

Jeg havde en god oplevelse, da jeg havde Manoo ude for at hjælpe mig med at sætte lamper op. Han var meget service- og detaljeorienteret, og slutresultatet var meget tilfredsstillende.

Jeg ville klart anbefale Manoo og vil selv bruge ham en anden gang.

12 de março de 2024

Super søde

Super søde. Løste opgaven perfekt. Nemme at kommunikere og koordinere med. Fair pris. Vil helt klart anbefale og bruge igen👍

1 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel, hjælpsom og generelt en rigtig god oplevelse!

Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har modtaget fra Vest-Elektriker ApS. Hele oplevelsen har været ekstremt positiv.

Hele vejen igennem mødte Vest-Elektriker ApS mig med deres professionalisme og imødekommende kundeservice. Ved min første henvendelse var personalet venligt og hjælpsomt, og de forstod hurtigt mine behov.

Under installationen viste elektrikeren fra Vest-Elektriker ApS en høj grad af faglig dygtighed. Han arbejdede effektivt og præcist for at sikre, at installationen blev udført korrekt og i overensstemmelse med gældende standarder. Deres dedikation til kvalitet og sikkerhed var tydelig, og de tog sig tid til at besvare mine spørgsmål undervejs.

Priserne, jeg modtog fra Vest-Elektriker ApS, var konkurrencedygtige, og jeg følte, at jeg fik god værdi for pengene. Samlet set er jeg meget tilfreds med resultatet.

Jeg kan varmt anbefale Vest-Elektriker ApS til alle, der leder efter en pålidelig, dygtig og særdeles venlig elektriker.

15 de dezembro de 2023

Resposta da Vest-Elektriker ApS

Mange tak for din flotte bedømmelse af os.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais