Vest Collection ApS Opiniões 310

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg anbefaler 100% Vest Collection. Jeg købte de fineste kludetæpper og puder, som jeg fik sendt meget hurtigt og så fint pakket ind. Desværre var farven ikke rigtig da jeg havde varerne i hånde... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan altid anbefale Vest Collection. God service, hurtig levering, og varer, der er i orden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sehr schöne Ware und schneller Versand. Von Dänemakr nach Deutschland innerhalb von 2 Tagen. Hier bestelle ich unter Garantie wieder. Beautiful items and quick shipment. Even though from Denmark to... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

I loved everything about the items I bought: the colors, the feel, the vintage look. The delivery was swift. Plus, the package included a handwritten note which I loved. Lovely experience, overall!

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Webshop med boliginteriør og velvære

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og hjælp da jeg skulle…

Super service og hjælp da jeg skulle bytte mit køb til en anden farve

16 de junho de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Kære Iben. Mange tak skal du have. Det er jeg meget glad for at høre. KH Stine fra Vest Collection

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt udvalg og let at finde rundt på…

Godt udvalg og let at finde rundt på webshoppen. Fint tæppe fra Ib Laursen.

10 de junho de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Kære Marianne. Mange tak skal du have. Det er jeg meget glad for at høre. KH Stine fra Vest Collection

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en dørmåtte og da jeg modtog den var den flækket under fragten. Jeg skriver til Vest Collection og sender billeder med (i en weekend) og hun svarer straks at hun sender en ny med posten. Alt i alt rigtig god service 👍

11 de junho de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Kære Isabella. tusind tak for din fine anmeldelse. det er jeg meget glad for. KH Stine

Alt var godt

Hurtig levering - fine varer og personlig kundeservice 👌🏻

26 de maio de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Kære Kirsten. Mange tak skal du have. Det er jeg meget glad for at høre. KH Stine fra Vest Collection

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og hurtigt respons

Bestilte et bålfad og fik det leveret hurtigt.

Desværre var der en fejl på fadet og skrev til Vest Collection. Selvom det var aften kom der svar kort efter omkring ombytning, og næste morgen fik jeg besked om, at et nyt var på vej.

20 de maio de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Kære Kasper. Mange tak skal du have. Det er jeg meget glad for at høre. KH Stine fra Vest Collection

Fin handel

Hurtig levering af bestilling

9 de maio de 2025

Bedste af det bedste

Godt nok den bedste service ever. Samt den hurtigste.
Flotte varer - virkelig godt pakket ind.
Venlighed og forståelse.
Langt fra sidste gang, jeg handler der.

23 de maio de 2025

Kære Nikita. Tusind tak🥰. det er jeg meget glad for at høre. KH Stine

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og hurtig respons

Super god service og hurtig respons - personlig hilsen med pakken, så man mærker, at der er en person bag!

8 de maio de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Kære Anita. Mange tak skal du have. Det er jeg meget glad for at høre. KH Stine fra Vest Collection

Classificada 5 em 5 estrelas

Den gode og hurtige ekspedition både af…

Den gode og hurtige ekspedition både af forespørgsel samt vare gjorde det til meget fin oplevelse.

5 de maio de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Mange tak skal du have. Det er jeg meget glad for at høre. KH Stine fra Vest Collection🥰

Rigtig fint tæppe

Rigtig fint tæppe. Rigtig god pris. Rigtig hurtig levering.

30 de abril de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Kære ida. Mange tak skal du have. Det er jeg meget glad for at høre. KH Stine fra Vest Collection

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner for denne leverance.

Hurtig levering, varer af super kvalitet. Vil helt klart handle hos Vest Collection igen.

28 de abril de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik leveret nøje udvalgte og…

Fik leveret nøje udvalgte og håndplukkede vattæpper. Alt var i fineste orden.
Mvh Henriette 🌿

7 de abril de 2025

Super fint service

Super fint service

25 de março de 2025

Resposta da Vest Collection ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais