Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vevida had afgelopen jaren de prijzen al flink opgeschroefd, nu het Yourhosting is geworden gaan ze helemaal door het dak. Hun argument om veel meer te rekenen dan andere hosting providers was steeds:... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vevida was een prima provider in het verleden. Toen kwam yourhosting in beeld. Enorm te duur, te lange wachttijden bij support, statistiek was verdwenen.... Kortom overstap gemaakt naar VLEX-IT in Nie... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Altijd prettig zaken gedaan met Vevida. Cliënten deze provider ook vaak aanbevolen. Maar nu niet meer. Precies een dag nadat opzeggen nog mogelijk was een factuur ontvangen voor hosting met een tarief... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce

Vevida registreert domeinnamen en verzorgt de hosting van websites. Wij bieden complete hostingpakketten tegen een scherpe prijs. Betrouwbaar, veilig en snel. Of het nu gaat om shared, dedicated of managed hosting. En mocht er toch iets zijn, dan staat onze deskundige klantenservice u meteen te woord. Hosting zonder zorgen. Dat is waar Vevida voor staat.

Informações de contacto

1,4

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

41 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Vevida ia een aanrader

Ik maak al 10 jaar gebruik van de dienstverlening van Vevida. Het blijft een deskundige en klantvriendelijke organisatie, welke jou ook duidelijk maakt wat een door jou te nemen beslissing voor het afnemen van een dienst inhoudt. Ook informeren zij jou over wat belangrijke ontwikkelingen in hun branche zijn. Voor mij steken zij met kop en schouders boven hun branche uit.

17 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Top support is ook wat waard!

Al jaren "lid" bij vevida... gewoon een goede provider!
En als je een keer met een probleem zit, al is het je eigen schuld ;-), staan ze direct voor je klaar..

Snelle reactie tijden.. en adequate afhandeling!

Robert, Mohamed, Edwin (en de rest natuurlijk), Ga zo door! Top!

27 de julho de 2021

Optimaal abonnement Vevida

Op mijn vragen die ik in een paar e-mails stelde, werd snel en duidelijk gereageerd waarbij een medewerker van Vevida zo attent was mij te wijzen op een voordeliger abonnement. Een klantvriendelijke houding die lang niet altijd normaal is.

6 de maio de 2021

Top service

De klantenservice van Vevida geeft altijd snel reactie op vragen. Daarnaast staan ze klaar als je er zelf niet uitkomt. Top service!

25 de março de 2021

Vevida professioneel deskundig oplossingsgericht

Vevida is een professioneel bedrijf, die ook snel en oplossingsgericht werkt.
Je site draait snel weer, al heb je zelf een foutje gemaakt, dan lossen zij het voor je op.
Ook word je goed geïnformeerd bij veranderingen, en aanbiedingen.
Ik heb vanaf 2000 al websites bij ze gehuurd en altijd naar tevredenheid!

6 de fevereiro de 2021

Ongekende service

Super ervaring met Vevida, en niet voor de eerste keer. Na 9 jaar weer wat met m'n site willen doen, en niet meer weten hoe het ging! Even "chatten" met een medewerker, en het werk werd uit handen genomen en door de medewerker binnen een uur uitgevoerd! Super service. Weer een lege site die ik zelf weer kan vullen. Super bedankt Sebastiaan!!!!!
M.v.g. Niels

8 de janeiro de 2021

Klantvriendelijk en behulpzaam

Vevida is echt een klantvriendelijke hosting service! Ze reageren binnen een paar minuten op je vraag en hebben voor elk probleem een antwoord.

Ik raad deze hosting service aan iedereen aan.

10 de dezembro de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Eerste ervaringen met Vevida

Ik ben sinds kort beheerder van een kleine website van een klassiek koor. De site was in standaard-html geschreven en werd vervangen door een Wordpress-site. Verder wilde ik de omgeving graag op Linux-gebaseerd zien, en niet op Windows, zoals tot dan toe het geval was.
Het geheel verliep bijna vlekkeloos, en de paar hick-ups die e waren werden snel opgelost.
Een aanrader, kortom.

30 de outubro de 2020

Snelle en goede service.

Website was gehackt! Ik werd deskundig en snel geholpen met het juiste advies. Mede daardoor weer snel online. Of je nu belt of het via de vragen doet, bij Vevida wordt je steeds snel geholpen.

30 de setembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.