ViaLuxury Opiniões 15 246

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fantastisch verblijf op een kasteel .Een royale kamer die van alle gemakken is voorzien.Royale badkamer en een geweldig eigen terras. Een goed ontbijt met een ontbijt keuze kaart waarvan je een... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige locatie, vriendelijk personeel, mooie kamer, hartelijke ontvangst. Het restaurant beviel zo goed, dat we ook de tweede avond in het hotel gegeten hebben. Enige kleine minpuntje...het oprui... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Hotel
  3. Agregador de viagens

Sobre ViaLuxury

ViaLuxury is de #1 in luxe hotelbelevingen van 4- en 5 sterren hotels in Nederland, België en Duitsland. De meest unieke arrangementen voor de beste prijs!

Kortingen kunnen oplopen tot wel -70%!

• Altijd de beste deal

TrustScore: 4.5 em 5

15 mil opiniões

Leuk arrangement.

Leuk arrangement.
Vanaf het hotel kun je lopen naar enkele terrasjes +- 20 min. Wellness is mooi en schoon.
Avond eten werd goed rekening gehouden met allergieën. Eten was heerlijk. We hebben genoten.

10 de abril de 2026

Aanbevolen arrangement

Een arrangement dat betaalbaar was en voor de prijs alles te bieden had. Goed hotel met degelijke keuken. Zeer nette wellness. Ruime en propere kamer Mooie omgeving om te fietsen. Een ontspannende driedaagse achter de rug en "Oisterwijk" heeft door groot aanbod aan restaurants en horeca veel te bieden op culinair vlak. Ook een pluim voor het personeel in het hotel. Ik zoek maar kan werkelijk niks negatief melden....

Beste Bernard,

Hartelijk dank voor deze prachtige review. We zijn zo ontzettend blij om dit te lezen! We hopen dan ook om jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

GV I Klantenservice, ViaLuxury

Classificada 4 em 5 estrelas

Rustig hotel met mooi uitzicht over het water.

Rustig hotel met keurige vriendelijke bediening. Diner was heerlijk. Ontbijt was wat karig. Goede bedden. Hygiëne was op orde!

Beste Aart ,

Fijn dat je de rust, service en het diner waardeerde en je heerlijk gegeten hebt.
Ik betreur het te lezen dat het ontbijt te karig was voor je.
Ik hoop dat je een mooie ervaring en dagen hebt gehad en ik dank je hartelijk voor je feedback!

Prachtige locatie

Zeer mooi domein, prachtige locatie.
Netjes onderhouden. Leuke wellness.
Uitgebreid en lekker ontbijt, gevarieerd 3-gangen diner.
Soms wat bekrompen reacties van het personeel (geen verjaardagsattentie willen geven aan de partner (een parapluutje op het dessert was al voldoende), koffie drankenbon niet af te trekken van een apero)

Beste Heer/Mevrouw Desloovere,

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van de prachtige locatie, het goed onderhouden domein en de leuke wellnessfaciliteiten. Het doet ons ook goed te weten dat het ontbijt en het gevarieerde 3-gangen diner uw verwachtingen hebben overtroffen.

Tegelijkertijd vinden we het spijtig om te horen dat u enkele minder positieve ervaringen heeft gehad met het personeel.

We streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te bieden, en uw opmerkingen over de verjaardagsattentie en de koffie drankenbon zullen we bespreken.

Deze feedback helpt ons om onze service te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring!

KS Klantenservice|ViaLuxury

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fantastisch verblijf op een kasteel…

Een goed ontbijt met een ontbijt keuze kaart waarvan je een gerecht kon kiezen.
Het restaurant is van hoge klasse envreemd dat michelin daar nog nooit een beoordeling heeft uitgereikt.De kwaliteit van de gerechten is uitzonderlijk hoog en met de kennis van de wijnen is alles dik in orde.Kortom een aanrader van hoge klasse.

Beste Jenny ,

Wat fijn dat je zo'n fantastisch verblijf hebt gehad!
We zijn blij te horen dat je genoten hebt van de kamer, het ontbijt en het restaurant. Hartelijk dank voor je lovende woorden over de kwaliteit en service.
We waarderen je aanbeveling!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hotelkamer vertoonde nogal wat…

Hotelkamer vertoonde nogal wat mankementen. Er kon ‘‘s nachts geen raam open, sluitwerk deur werkte heel moeizaam, badkamervloer werd voor een deel nat bij het douchen, geen haakjes in de badkamer wel lege gaten in de muur, douchezeep spencers hangen te hoog, lampjes bij bed hangen te laag om goede verlichting te geven.

Beste A van der Meer,

Bedankt voor je feedback. We vinden het spijtig te horen dat er diverse problemen waren met de kamer, zoals het raam, de deur, de badkamer en de verlichting.
Ik hoop dat je verder een fijn en mooi verblijf hebt gehad!

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Uitstekend eten! Zowel ontbijt als diner.
Wel kon onze kamer een update gebruiken. Sterk verouderd en te zacht bed. Dat kan beter.

Dag Peter,

Hartelijk dank voor je eerlijke en positieve review. We waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen en zijn dan ook blij dat het personeel en het eten zo uitstekend was. Jammer van het bed en de kamer, maar deze feedback helpt enorm om de kwaliteit op peil te houden!

We hopen dan ook om jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen bij een van onze prachtige arrangementen.

GV I Klantenservice ViaLuxury

Goede ontvangst

Goede ontvangst. Prima kamer. Vriendelijk personeel.
Diner was super.

Beste Mevrouw Van den Hout,

We zijn blij om te horen dat u een goede ontvangst heeft gehad, dat de kamer prima was en dat het personeel vriendelijk was. Ook fijn dat u genoten heeft van het diner!

We stellen uw feedback zeer op prijs, omdat dit ons helpt om de ervaring van onze klanten te verbeteren.

Classificada 3 em 5 estrelas

Onthaal en ontbijt super goed ..

Onthaal en ontbijt super goed ..
Netheid was minder ..laken met een gat erin ..lamp stuk in badkamer..wat discussie over welkomstdrankje uiteindelijk wel gekregen maar was tegen hun zin ..veel betalende extra´s bij het diner

Beste Ilse,
Hartelijk dank voor je feedback. Het is fijn om te horen dat u het onthaal en het ontbijt super goed vond! Echter, het spijt ons te lezen dat de netheid niet aan de verwachtingen voldeed en dat u problemen ondervond met de laken en de lamp in de badkamer.
Dit is zeker niet de standaard die we nastreven, en we zullen deze punten met het hotel bespreken om verbeteringen aan te brengen.

Daarnaast willen we onze excuses aanbieden voor de ongemakkelijke situatie rondom het welkomstdrankje en de extra kosten tijdens het diner.

We waarderen je feedback, omdat dit ons helpt om onze service en faciliteiten te verbeteren.
We hopen dat je ons in de toekomst een nieuwe kans wilt geven om de ervaring te verbeteren.

Super fijn hotel

Super fijn hotel, lekker eten en heerlijk ontspannen.

Beste Sjacko Nap,

Wat geweldig te horen dat jullie zo lekker hebben kunnen ontspannen in het hotel en ook nog eens heerlijk hebben gegeten.

Bedankt voor deze mooie beoordeling en heel graag tot ziens in één van onze hotels.

SN I Klantenservice ViaLuxury

Alles ging goed

Alles ging goed, mooi schoon hotel

14 de abril de 2026

Beste meneer of mevrouw,

Bedankt voor je review, wat fijn! Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen bij een van de mooie deals van ViaLuxury.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijk hotel plus goed eten

Heerlijk hotel plus goed eten. Genoten

Beste Mathijs,

Bedankt voor je review, erg fijn om te horen! We zien je graag nog eens terug voor een van onze andere leuke deals bij ViaLuxury!

Prachtige locatie, aanrader

Enige kleine minpuntje...het opruimen en verplaatsen van het meubilair terwijl wij nog aan het dessert zaten.
Het boottochtje in Gent was super.

Beste Lia,

Bedankt voor je uitgebreide review, erg fijn om te lezen! We geven je opmerking ook graag door aan het hotel.

We zien je graag nog eens terug bij een van onze andere mooie arrangementen bij ViaLuxury.

Leuk hotel

Leuk hotel, bij centrum.

Scholten,

Fijn dat het hotel je beviel en de centrale ligging waardeerde.
Hartelijk dank voor je feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ideale ligging voor onze citytrip

Ideale ligging voor onze citytrip, nette kamers met wellness voorziening. Vriendelijk personeel

10 de abril de 2026

Beste mevrouw Wauters,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat de ligging van het hotel ideaal was voor uw citytrip en dat u heeft genoten van de nette kamers en wellnessvoorzieningen.
Ook fijn dat het personeel een positieve indruk op u heeft gemaakt.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een mooie locatie en wat was alles…

Wat een mooie locatie en wat was alles goed verzorgd, heerlijk gegeten ( 5 gangen verrassingsdiner) en gedronken. De kamer was schoon en netjes, alles aanwezig wat je nodig hebt en het bed was heeeerlijk !!
Kortom we hebben genoten.

Beste Paul,

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van alles! We zijn blij te horen dat alles naar wens was .
Bedankt voor de mooie review!

Droomverblijf

Ons verblijf was een droom: romantische kamer, bubbels, bubbelblad... Zeer goed bed, noem maar op en dan had ik het nog niet over het gevarieerd lekker ontbijt voor het altaar.

Beste Nora,

Wauw, bedankt voor het delen van deze review. Wat zijn wij enorm verheugd dat je verblijf als 'een droom' aanvoelde, daarvoor doen wij het natuurlijk!

Wij hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij een van onze fantastische arrangementen.

GV I Klantenservice, ViaLuxury.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.