Livraison impecable et livré à lendemain de ma commande et les produits ont été bien gardés au froid car produits devaient rester au frais. Très contente du service. Merci VIATA
Leia as opiniões dos outros
Mijn vrouw bestelt op haar mobiel EXACT dezelfde producten als ik op mijn mobiel. Werkelijk dezelfde 8 zakjes. Prijs voor mijn vrouw (afgerond) E170, prijs voor mij E160. Heel vreemd. Geprobeerd te... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Livraison impecable et livré à lendemain…
Très contente du service. Merci VIATA
Achterlijke online apotheek
Achterlijke online apotheek. Webshop werkt niet. Heb verschillende accounts aangemaakt maar bestellen lukt mij niet. Klantendienst niet telefonisch bereikbaar en ook persoonlijke chat op de website werkt niet. Dan maar andere webshop genomen ondanks hier iets goedkoper.
Efficacité
J'étais méfiante en raison de la note assez basse sur Trustpilot. Mais j'ai quand même testé. Ravie de mon expérience : rapidité d'envoi (commande reçue en 48 heures grâce à Bpost), conformité de la commande, prix nettement moins onéreux qu'ailleurs, vaste choix..
2te Chance gegeben und wieder versagt
2te Chance auch versaut. Nie wieder bestelle ich da. Brauchen ewig und sind langsam. Andere Onlineapos liefern in 36-48 STUNDEN. Die bekommen es nicht in 8 TAGEN hin. Ertragen wir die Schmerzen halt noch ein paar Tage
Slechts de helft van de bestelling…
Slechts de helft van de bestelling geleverd en vervolgens telefonisch onbereikbaar en geen reactie op een contactformulier....boeven!
Très bien
Commande passée le jeudi et comme annoncé reçu 2 jours plus tard ,bien emballé, service super rapide rien a redire
Bestelling via Viata
Ik bestelde een aantal producten, 1 van de bestelde producten was helaas niet voorradig na nazicht. Ik werd hier via mail dezelfde dag nog van op de hoogte gebracht en de volgende dag stond het geld van het desbetreffende product al terug op mijn bankrekening.
Duidelijke en goede communicatie.
Vlotte verzending en track en trace.
Deze website is 💯% een aanrader!!
De prijzen waren zeer goed voor de producten die ik zocht👍.
Ik zal er zeker weer bestellen.
Premier achat en ligne. Rien emballé après 3 semaines d'attente, pas de nr de suivi de colis alors que payé 729 euros. Remboursement demandé. A fuir.
Pharmacie pas fiable. N'exécute pas la suite de l'achat. Colis payé 729 euros. Toujours pas de nouvelles. Ne décroche pas.
Produits non conforme, pas de réponse SAV...
Description des produits non conforme et pas de réponse du service clientèle.
Trousses Vichy achetées : sur le site Viata, description avec 3 produits inclus. Seulement 2 produits dans les trousses livrées et aucune réponse du service clientèle par la suite...
Prima levering
Ik was voor het bestellen wat sceptisch gezien de matige reviews. Maar product besteld en binnen de afgesproken termijn werd mijn pakket thuis bezorgd en alle informatie rondom de levering was top.
Zeer tevreden dus.
Sehr schnelle Lieferung
Ich habe meine Bestellung innerhalb von drei Tagen geliefert bekommen! Das war sogar einen Tag früher, als angegeben.
Der Kontakt, da ich eine Nachfrage hatte, war ebenfalls sehr freundlich und nett.
Produits livrés en temps et en heure.
Produits livrés en temps et en heure.
Ne pas regarder certains commentaires car beaucoup aiment râler.
Content du site Viata.
Wisselende prijzen
Geprobeerd te bellen om toelichting: bandje. Er werd gewezen op mogelijkheid om te mailen…
Eindresultaat: andere verkoper gezocht.
Tevreden klant
Bestelling snel gedaan en binnen de verwachte tijd thuis gekregen. Ze zijn een stuk goedkoper dan andere shops.
Voor de 2de maal een bestelling gedaan
Voor de 2de maal een bestelling gedaan. Gisteren mijn keuze gemaakt en betaald en deze middag reeds mijn pakket aangekregen.
Bedankt Viata
hopeloze verzending
hopeloze verzending , maken een verzendticket aan dus krijg je een mail met tracking en dan duurt het 5 dagen alvorens de bestelling word aangeboden bij Bpost , na 7 dagen had ik mijn bestelling thuis
Klantendienst heeft dan toch vriendelijk gereageerd.
31juli 2025, nadat klantendienst uiteindelijk gereageerd heeft op mijn telefoontjes, mails en review hebben ze woord gehouden en het ontbrekende produkt zo vlug mogelijk opgestuurd.
Hopelijk verlopen mijn volgende bestellingen terug vlotter zoals vroeger want ze hebben wel goede produkten. En uiteindelijk zijn de medewerkers van de klantendienst wel heel vriendelijk.
Publicité mensongère
Commande avec un prix de livraison de 7€45 qui indique précise que je suis livrée le surlendemain. Je finalise ma commande malgré tout en me disant qu au moins je pourrais changer rapidement les croquettes de mon chat.
Au final je reçois un mail qui m indiqué que je serai livrée une semaine après la commande . Publicité mensongère à fuir
Versand nach Deutschland dauert ewig
Nie wieder. Wir warten jetzt schon ewig auf die Ware. Die Apotheke ist in Belgien. Wenn man heutzutage nicht genau alles nachgelesen hat, ist man verloren.
Pas très content de voir qu’un produit…
Pas très content de voir qu’un produit acheté a une date limite de consommation de moins de 6 mois. Cela aurait été bien de le préciser comme le font certains autres sites
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.