Viata - online apotheek Opiniões 109

TrustScore: 3 em 5

3,0

Livraison impecable et livré à lendemain de ma commande et les produits ont été bien gardés au froid car produits devaient rester au frais. Très contente du service. Merci VIATA

Mijn vrouw bestelt op haar mobiel EXACT dezelfde producten als ik op mijn mobiel. Werkelijk dezelfde 8 zakjes. Prijs voor mijn vrouw (afgerond) E170, prijs voor mij E160. Heel vreemd. Geprobeerd te... Ver mais

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

Não respondeu a opiniões negativas

Achterlijke online apotheek

Achterlijke online apotheek. Webshop werkt niet. Heb verschillende accounts aangemaakt maar bestellen lukt mij niet. Klantendienst niet telefonisch bereikbaar en ook persoonlijke chat op de website werkt niet. Dan maar andere webshop genomen ondanks hier iets goedkoper.

3 de março de 2026

Efficacité

J'étais méfiante en raison de la note assez basse sur Trustpilot. Mais j'ai quand même testé. Ravie de mon expérience : rapidité d'envoi (commande reçue en 48 heures grâce à Bpost), conformité de la commande, prix nettement moins onéreux qu'ailleurs, vaste choix..

8 de fevereiro de 2026

2te Chance gegeben und wieder versagt

2te Chance auch versaut. Nie wieder bestelle ich da. Brauchen ewig und sind langsam. Andere Onlineapos liefern in 36-48 STUNDEN. Die bekommen es nicht in 8 TAGEN hin. Ertragen wir die Schmerzen halt noch ein paar Tage

7 de janeiro de 2026

Bestelling via Viata

Ik bestelde een aantal producten, 1 van de bestelde producten was helaas niet voorradig na nazicht. Ik werd hier via mail dezelfde dag nog van op de hoogte gebracht en de volgende dag stond het geld van het desbetreffende product al terug op mijn bankrekening.
Duidelijke en goede communicatie.
Vlotte verzending en track en trace.
Deze website is 💯% een aanrader!!
De prijzen waren zeer goed voor de producten die ik zocht👍.
Ik zal er zeker weer bestellen.

14 de dezembro de 2025

Produits non conforme, pas de réponse SAV...

Description des produits non conforme et pas de réponse du service clientèle.
Trousses Vichy achetées : sur le site Viata, description avec 3 produits inclus. Seulement 2 produits dans les trousses livrées et aucune réponse du service clientèle par la suite...

26 de novembro de 2025

Prima levering

Ik was voor het bestellen wat sceptisch gezien de matige reviews. Maar product besteld en binnen de afgesproken termijn werd mijn pakket thuis bezorgd en alle informatie rondom de levering was top.
Zeer tevreden dus.

27 de novembro de 2025

Sehr schnelle Lieferung

Ich habe meine Bestellung innerhalb von drei Tagen geliefert bekommen! Das war sogar einen Tag früher, als angegeben.
Der Kontakt, da ich eine Nachfrage hatte, war ebenfalls sehr freundlich und nett.

5 de novembro de 2025

Wisselende prijzen

Geprobeerd te bellen om toelichting: bandje. Er werd gewezen op mogelijkheid om te mailen…
Eindresultaat: andere verkoper gezocht.

20 de outubro de 2025

hopeloze verzending

hopeloze verzending , maken een verzendticket aan dus krijg je een mail met tracking en dan duurt het 5 dagen alvorens de bestelling word aangeboden bij Bpost , na 7 dagen had ik mijn bestelling thuis

20 de agosto de 2025

Klantendienst heeft dan toch vriendelijk gereageerd.

31juli 2025, nadat klantendienst uiteindelijk gereageerd heeft op mijn telefoontjes, mails en review hebben ze woord gehouden en het ontbrekende produkt zo vlug mogelijk opgestuurd.
Hopelijk verlopen mijn volgende bestellingen terug vlotter zoals vroeger want ze hebben wel goede produkten. En uiteindelijk zijn de medewerkers van de klantendienst wel heel vriendelijk.

26 de julho de 2025

Publicité mensongère

Commande avec un prix de livraison de 7€45 qui indique précise que je suis livrée le surlendemain. Je finalise ma commande malgré tout en me disant qu au moins je pourrais changer rapidement les croquettes de mon chat.
Au final je reçois un mail qui m indiqué que je serai livrée une semaine après la commande . Publicité mensongère à fuir

30 de julho de 2025