Vibesp Opiniões 19

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

19 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 3 em 5 estrelas

Lätt att vika och förvara

Det första jag märkte direkt när jag packade upp var att tyget hade nästan inga veck, bara lite på benet som försvann snabbt efter att jag hängde upp det. Jag har den på stolen nu, känns knappt att den tar plats i rummet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Lätt att hoppa i, ingen lukt

Första steget var oväntat mjukt, sen märkte jag att tyget faktiskt saknade den där konstiga plastlukten man ibland får på nya skor. Står ofta i köket och halkar lätt, men dessa höll sig på golvet bättre än mina gamla sneakers. Satte dem direkt i hallen efter att ha testat och ingen störande känsla runt hälen.

Färgerna är sjukt starka

Det är konstigt hur tyget luktar ingenting ens när man packar upp direkt, inte alls som vissa andra klänningar jag fått hem. Kanten längst ner ligger faktiskt helt platt mot benen och det gillar jag, har haft problem med att de fladdrar på andra märken. Satte den på direkt och färgerna sticker ut direkt – såg inte alls trött ut i den.

3 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Halkiga veck sprider sig fint

Efter flera timmar i bilen hade plagget ändå inga märkbara veck kvar från förpackningen, vilket brukar reta mig. Plisseringen blir inte tillplattad även när man sitter länge. Känns inte tung alls när man rör sig och landar snällt längs benen.

Färgerna drar blickarna direkt

Har haft denna klockan på handleden i några dagar nu och det märks direkt när man sätter på sig något med så tung känsla i metallen, till skillnad från min gamla plastklocka som kändes nästan som en leksak. Inga skarpa kanter runt boetten och graderingarna på ringen är djupt graverade – känns riktigt massivt.

3 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en jättefin och tjock filt…

Beställde en jättefin och tjock filt från de på instagram, fick den igår och det var något som såg ut som en trasa med tryck på, den var tun och ful, inte alls som deras video, mejlade de angående retur, svaret car konstigt översatt, att jag kynde ge bort den, men ungen vad gäller betalning, har försökt fråga om det, men får samma svar på engelska att jag ska skriva ovanför den raden, tror jag har gjort 20 gånger men får ändå samma svar. Lurendrejeri är vad de är!

19 de fevereiro de 2026

Utmärkt kundservice

Utmärkt kundservice. Strumpbyxorna med foder är av hög kvalitet och fotdelen är ofodrad, vilket gör att fötterna inte blir svettiga och skorna passar bra. Det enda att tänka på är att den bruna färgen är djupare än jag förväntade mig. Underbar magkontroll och passformen verkar stämma överens med storleken.

6 de fevereiro de 2026

Skräp

Skräp, köpte en ljusplatta att rita på. Nästan 1 månads leveranstid och när den väl kommer fram så är den trasig. Kontakt med kundtjänst som lovade en återbetalning inom några dagar. Nu över 14 dagar senare fortfarande ingen återbetalning gjord. Nu har kundtjänst även slutat svara på mail.

4 de janeiro de 2026

Scam scam scam

Scam scam scam. No refund on purchase. Do not by from this page. You will lose you’re money.

8 de maio de 2025

A fraudulent company

A fraudulent company. Do not expect to receive what you purchased. There is no phone number to contact them. Do not expect a response to any email or that you can return the purchases.

31 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.