Fin og hurtig service fra personalet. Lidt tillæring af placering af kort og mobil til betaling, men ellers rigtig fint setup de har gang i. Et forslag er måske tilkøb af en lille chiplæser, da no... Ver mais
A empresa respondeu
Funciona normal, pero cuidado, cuando haces una devolución, te la cobran dos veces, cando haces la venta y cuando haces el reembolso te vuelven a cobrar la comisión, comisiones que nunca te devuelven... Ver mais
A empresa respondeu
On Thursday, a week before our annual event SKOG™, we found that the payment solution we had acquired would most likely not work in Sweden, where the event is held. Good advice was expensive until w... Ver mais
A empresa respondeu
We build tools to lift business owners out of the chaos of multiple providers to supercharge productivity across sales, ops and strategy. It sounds radical, but it’s simple. Our solutions allow businesses to take any payment on any device, physical or online, and then manage them on a simple platform. Every payment. One seamless platform. Total flexibility. With thousands of transactions processed daily, Vibrant’s unified payments solution is revolutionising how businesses accept and manage payments while bringing consumers more convenient and enjoyable experiences everywhere. Nice, right? No more handling multiple providers or agreements. No more time-intensive reporting. We’re bringing everything under one roof. Finally. Welcome to payments, unified. Welcome to Vibrant.
P. O. Pedersens Vej 2, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super god og nem onboarding process samt opfølgelse efter de første gange. Altid til rådighed og kan svare på alle spørgsmål. Generelt bare nemt og ligetil

Resposta da Vibrant
Fint produkt, glæder mig til at der kommer flere features.

Resposta da Vibrant
Vi har åbnet ny butik i Aarhus, og valgte Vibrant som vores betalingssystem. Vi har fået den bedst mulige vejledning og service fra en højt kvalificeret medarbejder ved navn Yang Li. Han har været tålmodig, sød og venlig, hvilket gør, at vi har følt os trygge igennem hele forløbet. Systemet kører upåklageligt, så vi kan kun give Vibrant de allerbedste anbefalinger.

Resposta da Vibrant
En rigtig god løsning for betaling,hurtigt og enkelt.

Resposta da Vibrant
Jeg var så heldig at blive betjent af Yang Li. En super hjælp og en fantastisk tålmodighed. Det hele er gået glat igennem og nu glæder jeg mig bare til at bruge dette setup.

Resposta da Vibrant
Fantastic product that makes payments so easy, very intuitive interface and quick setup. Fair prices and service is amazing.

Resposta da Vibrant
Rigtig professionel og super venlige folk.
Jeg kan stærkt anbefale dem og
Vibrant appen. Det kan ikke bliver nemmere.

Resposta da Vibrant
Vibrant og hele teamet bag, er super professionelle. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dem, og anbefaler dem glædeligt til andre. Personligt, blev jeg matchet med Yang, og han har ydet en særdeles god service. Tusinde tak for en smooth onboarding 🙏🏼

Resposta da Vibrant
Virker perfekt, er enkelt og smart bygget op, og er super nemt at bruge.
Også et fantastisk alternativt til mindre virksomhedder der ikke har brug for at modtage betalinger så ofte uden for webshoppen (i mit tilfælde var det messe). Det er gratis at oprette i modsætning til f.eks. MobilePay der både er mega dyrt at oprette, samt man skal betale hver måned selvom man ikke bruger det ofte.

Resposta da Vibrant
Super god service, og meget hjælpsom men en tålmodighed så stor.

Resposta da Vibrant
Dejligt og nemt rigtigt god service kan stærk anbefales👍

Resposta da Vibrant
Super nem betalingsløsning - især som mindre virksomhed. Hurtig nem opsætning og gode vejledninger til at komme i gang.

Resposta da Vibrant
Hablas con ellos y nunca tienen respuesta. No lo puse hasta ahora porque sigo esperando respuesta, desde primeros de noviembre del pasado año. De esta forma, por algo que debería quedar comisión 0 (en la venta se cobra, pero debería devolverse en la devolución) te cobran dos comisiones. Y nunca responden.

Resposta da Vibrant
Really great service. Lovely and friendly staff.
Super service, og en fantastisk og nem app, den har nu erstattet min dankorts terminal :)
Tusind tak for hjælpen Simon med hurtig opsætning :)

Resposta da Vibrant
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.