Jeg var med en af jeres busser i dag den 28. Marts til Tyskland fra Skåde Center i 8270 Højbjerg. Men sikke en klam og beskidt bus. Hundehår i store klaser hele vejen ned igennem på gangen, nogl... Ver mais
A empresa respondeu
Hvordan kan firmaet overleve? De kan ikke følge deres egen køreplan (skolekørsel). De udebliver uden nogen form for kontakt. De kommer for tidligt uden at informere Den slags ikke eksisteren... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig dårlig oplevelse med dette selskab. Vi rejste med dem til Val Thorens, og allerede efter én time var toilettet i bussen fyldt. Selskabet nægtede at tømme det, hvilket resulterede i,... Ver mais
A empresa respondeu
V i havde fornøjelsen af at benytte VIKING bus til en polterabend. Alt forløb sig super fint, det eneste der var en smule besværligt var at indtaste de korrekte destinationer, men en hurtig mail til... Ver mais
A empresa respondeu
VIKINGBUS er en 100% danskejet virksomhed, der garanterer vores kunder en god, tryg og miljøvenlig rejse med bus. Vi er kvalitetsbevidste i alle led i transportprocessen, fra den første kontakt og booking, til transporten er gennemført. Vi leverer transport i minibus, rutekørsel og turistkørsel.
Kanalholmen 1, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Havde trænings aftale Kl.11.00
Havde kørselsordning, de ringede og sagde vi kommer om 10 min, men de kom aldrig, jeg kom ikke til træning

Resposta da VIKINGBUS A/S
Hvis i var det eneste busselskab i verden ville jeg i stedet for at ringe til jer købe en cykel eller begynde at gå.
Hvordan i kan drive en forretning er mig en gåde!
Afhentning af børn der skal i specialskole det er i godt nok ikke kvalificeret til og det er jo ret trist når det er det i gør! Eller nogen gang gør. For det er lidt tilfældigt nogen gang om I kommer eller ej.
Ros til jer, den faste chauffør Kim er super fin og god til at ringe når tiderne ændre sig. Men det er selskabet sagt susme ikke så når det ikke er klm der kommer så er det skidt og kanel.
Ringer man til jer, næsten ligegyldigt hvornår så skal man afsætte ca. 30-60 minutter for at tale med nogen som intet ved og ikke kan svare på noget.
Derudover kan man tilføje at der er for mange børn i busserne og i er ikke i stand til at overholde de aftalte maksimums tider som børn må side i bussen, men os det er i ligeglade med
Så hjertelige tillykke, jeg nu officielt er jeres hade kunde nr. 1

Resposta da VIKINGBUS A/S
Men sikke en klam og beskidt bus.
Hundehår i store klaser hele vejen ned igennem på gangen, nogle havde tisset eller spildt øl på et sæde, en ældre dame opdagede det fordi hun pludselig fik våde bukser, så blev der sat en snor op.
Beskidte gulve, sprut flasker bag sæderne i nettet og møgbeskidt ml. Sæderne.
Har aldrig oplevet noget så ulækkert.

Resposta da VIKINGBUS A/S
Virkelig dårlig oplevelse med dette selskab.
Vi rejste med dem til Val Thorens, og allerede efter én time var toilettet i bussen fyldt. Selskabet nægtede at tømme det, hvilket resulterede i, at vi måtte holde pause op til to gange i timen – helt uacceptabelt.
Busturen endte med at tage omkring 5 timer længere end planlagt. Samtidig var chaufførerne hverken hjælpsomme eller imødekommende – tværtimod oplevede vi dem som flabede.
Derudover havde selskabet accepteret at køre en gruppe unge mennesker, men alligevel måtte vi hverken høre musik eller drikke noget i bussen, hvilket skabte en dårlig stemning på hele turen.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Jeg vil aldrig køre med dem igen.

Resposta da VIKINGBUS A/S
De udebliver uden nogen form for kontakt.
De kommer for tidligt uden at informere
Den slags ikke eksisterende service kan man kun slippe afsted med på en kommunal kontrakt!
Opdatering til Vikingebus:
Hvor mange eksempler vil i have fra det forgangne år?
Har endda været i dialog med børne og unge borgmesteren fra København vedr. de udfordringer jeres mangel på leverance og kommunikation har medført.

Resposta da VIKINGBUS A/S
Klokken kan de i hvert fald ikke. Forsøgte med en pæn dialog med en leder ved navn Nicolai, magen til arrogance og inkompetence har jeg endnu ikke oplevet. Alt hvad han nedladende kunne få ud af munden var “send en mail”
Jeg håber da kommunen vil læse med,
Jeg håber de vil indse I ikke lever op til kontrakten og river den over

Resposta da VIKINGBUS A/S
Tak for turen til Tignes med Per og Flemming som chauffører.

Resposta da VIKINGBUS A/S
Min søn bliver kørt til specialskole og nu er min søn heldigvis ikke en som skal bruge faste rammer. Men vi bliver ved med at få nye chauffører. Ved godt i ikke er herre over det. Men hver gang vi har en til 5 ⭐. Så holder de ikke.😩 Og idag misforstod chaufføren hvad jeg sagde. Så nu må jeg selv køre ham i skole.🙄

Resposta da VIKINGBUS A/S
En hilsen til den chauffør der i går fik kørt min søn og mig ud i snedriverne lige udenfor Egense ved Svendborg kl. Ca. 9.45.
Vi kørte fast i sneen, da chaufføren åbenbart havde fortrinsret på vejen og derefter skred uden at tilbyde hjælp.
Heldigvis fik min søn skubbet forenden på bilen fri efter en del forsøg, imens jeg bakkede tilbage på vejen.
Tak Vikingbus. Har også haft fornøjelsen af en chauffør der kørte chikanekørsel på vej ud af Svendborg, fordi han åbenbart var utilfreds med min hastighed, der fulgte skiltene. Men det var en anden gang. 😜

Resposta da VIKINGBUS A/S
Der er elendigt plads, og buschaufføren er meget sure og sidder og nedstire end være gang der er pause. op til flere gange har vi oplevet ikke og må komme ud af bussen selvom der var pause, vi havde en bustur på 18 timer som bliver til meget mere grundet busselskabet ikke kan finde ud af at planlægge rejsen ordenligt, de virker tit påvirket under kørsel en gangen mand kørere ret hurtigt i Sverige med meget glatte veje og skarpe sving

Resposta da VIKINGBUS A/S
Skud ud til buschauffør René som kørte mig og nogle vildt fortabte sjæle til Fredericia da der ikke var andet end forvirring og elendighed på Vejle Station.

Resposta da VIKINGBUS A/S
Benytter Viking bus i forbindelse med mit arbejde i en daginstitution. Service er altid i top og fleksibiliteten er høj. Både fra chauffører såvel som personalet på kontoret. (Daniella) Er utrolig hjælpsom. Ingen ventetid. Bedste eksempel er da de sende en bus med 15 min varsel pga misforståelse.

Resposta da VIKINGBUS A/S
I dag kl.9, da jeg stod klar til at tage bussen ind til mit arbejde som lære, var jeg nødt til at vente længere end forventet. Bussen skulle være kommet 09:05, men da bussen kommer er klokken altså allerede 09:17. Det er den tid den plejer at komme i weekenden, men da slet ikke på en torsdag morgen, når folk skal tidlig på arbejde. Jeg synes simpelthen det er for dårligt at man ikke kan komme til tiden når man har et job, og det er vildt at tænke på hvor sindssygt egoistisk det må være at lade det gå ud over så mange mennesker der rejser med offentlig transport😢Det drejer sig om bus 116, som kører i zone 65 mellem Hedehusene og Høje Taastrup St.
Mvh. Anette som hertil morgen måtte forklare skuffede 2.b hvorfor deres yndlings lære i dag detsværre kom for sent.

Resposta da VIKINGBUS A/S
Bus Nr. 478 - Chauffør Wang/Yang?
På vores tur til og fra Tyskland havde vi en passager med som tydeligvis var psykisk plaget/psykotisk, sagde meget voldsomme ting og gjorde medpassagerer meget utrygge. Løsningen? Chaufføren satte ham lige bag sig så han havde styr på ham, og da vi kom til Rødbyhavn og der var chaufførskift bad chaufføren den meget påvirkede/psykotiske passager om at hoppe over på passagersædet i Vikingbus personbilen for at kører ham hjem til fordel for de andre passagerer. Det er sku en mand af mod, og en mand der tager ansvar. Det håber jeg virkelig i sender videre til chaufføren, han var sku top blæret og bevarede roen til punkt og prikke!

Resposta da VIKINGBUS A/S
Sidste weekend var vi på en fodboldtur med vores U19 årgang fra Sædding Guldager IF.
Turen gik til Hannover/Wolfburg, hvor vi kørte med Viking Bus Skjern.
Vi var så heldige at få Ejner som chauffør, og dette blev vi super glade for😀
Ejner er et super kompetent, venligt og imødekommende menneske, som mødte de unge mennesker med godt humør. Samtidigt fik han sat rammerne for reglerne i bussen på en god måde.
Vi vil gerne sige " tak for turen" og give en 👍 til Ejner og til Vikingbus.

Resposta da VIKINGBUS A/S
Det var tidlig morgen, og vi ventede på bussen ligsom alle andre dage, vi er vandt til at den kommer forsent med mellem 10 og 20 minutter, men det har nu stået på i et år, så vi er lidt kolde bag i, da den ikke var kommet efter 10 minutter ringede vi til bus selvskabet, de informerede os om at bussen ikke vil komme da vejen var blockerede, det er en uge siden at den var blockeret og busser har kommet alle dage den sidste uge, hvorfor var der problem nu? Men faktisk godt at drt sender en ny bus ud for at hente os efter vi ringede.

Resposta da VIKINGBUS A/S
One of the most unprofessional bus company you can imagine don't waste your time with them it been used for cover many times train route as a tøgbus and they do what they want sometimes many times they just decide to leave passenger not even wait for them when its his main job also sometimes they don't even know the way to go to the places making you lost a lot of time this company are a joke

Resposta da VIKINGBUS A/S
Alfred er den BEDSTE buschauffør man kunne drømme om. Meget imødekommende, sjov og venlig🤩🤩

Resposta da VIKINGBUS A/S
Hvis i ikke ville komme for sent vil jeg stærkt fraråde det her.
Jeg skulle hentes i min klub kl 16:00 og vi kørte først kl 16:21 fordi der var en som klub personalet ikke kun få ud og jeg har os noget jeg skal pas og nu er det ved og blive mørkt og koldt så tak for ingen ting, jeg fra råder alle Vikingbus hvis jeg kender nogen som deres drenge køre med føj da øv mand

Resposta da VIKINGBUS A/S
Tusinde tak for en rigtig god oplevelse og veloplagte chauffører - både til og fra vores Mødrehjælpsdøgn.
Det var en fornøjelse at køre med jer, og der var bare godt styr på ud- og hjemrejse tidspunkter mm.
Fra mig og projektgruppen skal lyde en stor og hjertelig tak for et godt tilbud på buskørsel, koordinering mm
Tak for denne gang ❤

Resposta da VIKINGBUS A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.