Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var med en af jeres busser i dag den 28. Marts til Tyskland fra Skåde Center i 8270 Højbjerg. Men sikke en klam og beskidt bus. Hundehår i store klaser hele vejen ned igennem på gangen, nogl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvordan kan firmaet overleve? De kan ikke følge deres egen køreplan (skolekørsel). De udebliver uden nogen form for kontakt. De kommer for tidligt uden at informere Den slags ikke eksisteren... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig oplevelse med dette selskab. Vi rejste med dem til Val Thorens, og allerede efter én time var toilettet i bussen fyldt. Selskabet nægtede at tømme det, hvilket resulterede i,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

V i havde fornøjelsen af at benytte VIKING bus til en polterabend. Alt forløb sig super fint, det eneste der var en smule besværligt var at indtaste de korrekte destinationer, men en hurtig mail til... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de autocarros

Escrito pela empresa

VIKINGBUS er en 100% danskejet virksomhed, der garanterer vores kunder en god, tryg og miljøvenlig rejse med bus. Vi er kvalitetsbevidste i alle led i transportprocessen, fra den første kontakt og booking, til transporten er gennemført. Vi leverer transport i minibus, rutekørsel og turistkørsel.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Havde trænings aftale Kl.11.00

Havde trænings aftale Kl.11.00
Havde kørselsordning, de ringede og sagde vi kommer om 10 min, men de kom aldrig, jeg kom ikke til træning

13 de abril de 2026

Hej Elsebeth.
Det er vi kede af. For at undersøge din sag til bunds hvad der lige er sket her, må du meget gerne udspecificere hvor du skulle være kørt fra og til. Ellers kan vi ikke følge op på den.
Håber du vil sende os en mail på info@vikingbus.dk
På forhånd Tak - VIKINGBUS

Classificada 1 em 5 estrelas

Ville ikke bruge jer om i så var det eneste busselskab i verden

Hvis i var det eneste busselskab i verden ville jeg i stedet for at ringe til jer købe en cykel eller begynde at gå.

Hvordan i kan drive en forretning er mig en gåde!

Afhentning af børn der skal i specialskole det er i godt nok ikke kvalificeret til og det er jo ret trist når det er det i gør! Eller nogen gang gør. For det er lidt tilfældigt nogen gang om I kommer eller ej.

Ros til jer, den faste chauffør Kim er super fin og god til at ringe når tiderne ændre sig. Men det er selskabet sagt susme ikke så når det ikke er klm der kommer så er det skidt og kanel.

Ringer man til jer, næsten ligegyldigt hvornår så skal man afsætte ca. 30-60 minutter for at tale med nogen som intet ved og ikke kan svare på noget.

Derudover kan man tilføje at der er for mange børn i busserne og i er ikke i stand til at overholde de aftalte maksimums tider som børn må side i bussen, men os det er i ligeglade med

Så hjertelige tillykke, jeg nu officielt er jeres hade kunde nr. 1

10 de abril de 2026

Hej Kenneth.
Tak for din meget ærlige tilbagemelding.
Det gør ondt at læse, at jeres oplevelse med os har været så frustrerende, særligt når det handler om transport af børn i specialtilbud. Det er et ansvar, vi tager meget alvorligt, og derfor er det naturligvis ikke acceptabelt, hvis afhentninger opleves som usikre eller tilfældige.
Vi beklager oprigtigt de problemer, I har oplevet – både i forhold til manglende afhentninger, ventetider, for mange børn i busserne og lange svartider ved kontakt til os. Det er tydelige signaler om, at vi i perioder ikke har levet op til vores egne standarder, og det tager vi meget alvorligt.
Vi er glade for, at den faste chauffør Kim fremhæves positivt. Det matcher præcis den faglighed og ansvarlighed, vi ønsker hos alle vores chauffører. Samtidig er det et klart tegn på, at kontinuitet og stabilitet betyder meget – og det arbejder vi målrettet på at forbedre, så kvaliteten ikke afhænger af enkeltpersoner.
De udfordringer, du beskriver med ventetid på telefonen og manglende svar, er kendte problemstillinger, som vi aktivt arbejder på at rette op på gennem styrket bemanding og bedre interne arbejdsgange. Det løser naturligvis ikke jeres oplevelse her og nu, men det er vigtigt for os at være ærlige om, at der er sat konkrete tiltag i gang.
Vi vil meget gerne lære mere af jeres konkrete sag, så vi kan følge op og tage ansvar. Hvis I har lyst, er I velkomne til at kontakte os direkte på info@vikingbus.dk så vi kan se på forløbet og sikre, at det ikke gentager sig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den er stærkt kritisk. Den type feedback er nødvendig, hvis vi skal blive bedre.
VIKINGBUS

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var med en af jeres busser i dag…

Men sikke en klam og beskidt bus.
Hundehår i store klaser hele vejen ned igennem på gangen, nogle havde tisset eller spildt øl på et sæde, en ældre dame opdagede det fordi hun pludselig fik våde bukser, så blev der sat en snor op.
Beskidte gulve, sprut flasker bag sæderne i nettet og møgbeskidt ml. Sæderne.
Har aldrig oplevet noget så ulækkert.

28 de março de 2026

Hej Helle.
Vi har været i kontakt med chaufføren til en samtale og beklager din oplevelse. Normalt har vi høj standard hvad angår rengøring af vores busser, men her er der tale om en menneskelig fejl som ikke bør ske.
Ønsker dig en god Påske.

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig oplevelse med dette…

Virkelig dårlig oplevelse med dette selskab.

Vi rejste med dem til Val Thorens, og allerede efter én time var toilettet i bussen fyldt. Selskabet nægtede at tømme det, hvilket resulterede i, at vi måtte holde pause op til to gange i timen – helt uacceptabelt.

Busturen endte med at tage omkring 5 timer længere end planlagt. Samtidig var chaufførerne hverken hjælpsomme eller imødekommende – tværtimod oplevede vi dem som flabede.

Derudover havde selskabet accepteret at køre en gruppe unge mennesker, men alligevel måtte vi hverken høre musik eller drikke noget i bussen, hvilket skabte en dårlig stemning på hele turen.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Jeg vil aldrig køre med dem igen.

28 de março de 2026

Hej Louise.
Vi vil rigtig gerne kigge ind i denne sag. Vil du ikke give os lidt flere informationer på din rejse evt dit rejsenummer, bus nummer oli. så vi kan finde frem til bussen.
Kontakt os på info@vikingbus.dk mrk trustpilot
På forhånd Tak.

Hvordan kan firmaet overleve

De udebliver uden nogen form for kontakt.
De kommer for tidligt uden at informere

Den slags ikke eksisterende service kan man kun slippe afsted med på en kommunal kontrakt!

Opdatering til Vikingebus:
Hvor mange eksempler vil i have fra det forgangne år?
Har endda været i dialog med børne og unge borgmesteren fra København vedr. de udfordringer jeres mangel på leverance og kommunikation har medført.

17 de março de 2026

Kære Daniel.
Noget underlig henvendelse uden hoved og hale hvad der er op og ned. Vi har ikke nogen jordisk mulighed for at undersøge om det har noget på sig din henvendelse ud fra de sparsomme oplysninger. Er der noget vi skal kigge ind i, må du henvende dig på info@vikingbus.dk så vil vi sørge for at undersøge sagen.
En dejlig dag til dig - Vikingbus :-)

Opdatering:
Send noget konkret til os mrk. Trustpilot og navn på barnet/adresse, så sørger vi for dialogen med driftledelsen.
På forhånd Tak.

Classificada 1 em 5 estrelas

Klokken kan de i hvert fald ikke

Klokken kan de i hvert fald ikke. Forsøgte med en pæn dialog med en leder ved navn Nicolai, magen til arrogance og inkompetence har jeg endnu ikke oplevet. Alt hvad han nedladende kunne få ud af munden var “send en mail”
Jeg håber da kommunen vil læse med,
Jeg håber de vil indse I ikke lever op til kontrakten og river den over

27 de fevereiro de 2026

Resposta da VIKINGBUS A/S

Må da give Nicolai ret her. Vi er jo nødt til at undersøge din konkrete sag. Vi kører med elever og borgere med særlige behov hvor forsinkelse kan forekomme. Du er mere end velkommen til at kontakte kommunen eller os på info@vikingbus.dk. Her må du forklare nærmere hvad problemet er og hvem der køres. Et konkret tilfælde er vist ikke herinde det skal debatteres :-)
Ønsker dig en dejlig weekend - VIKINGBUS

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for turen til Tignes med Per og…

Tak for turen til Tignes med Per og Flemming som chauffører.

14 de fevereiro de 2026

Mange tak Birgitte.
Dejligt at høre i nød turen til det franske. Håber at se jer igen en anden gang.
Bedst hilsner fra os i VIKINGBUS.

Classificada 3 em 5 estrelas

Min søn bliver kørt til specialskole og…

Min søn bliver kørt til specialskole og nu er min søn heldigvis ikke en som skal bruge faste rammer. Men vi bliver ved med at få nye chauffører. Ved godt i ikke er herre over det. Men hver gang vi har en til 5 ⭐. Så holder de ikke.😩 Og idag misforstod chaufføren hvad jeg sagde. Så nu må jeg selv køre ham i skole.🙄

16 de fevereiro de 2026

Hej Lars.
Det er jo nok ikke herinde vi kan løse en kørsels opgave, uden at vide hvad din søn hedder eller hvor i bor. Her er du nødt til at kontakte det lokale minibus afdeling. Vil dog supplere at selv chauffører kan også blive syge i en aktuel tid med influenza. Derfor kan man opleve der vil være en afløser på bussen.
Hav en god dag - Vikingbus

Classificada 1 em 5 estrelas

En hilsen til den chauffør der i går…

En hilsen til den chauffør der i går fik kørt min søn og mig ud i snedriverne lige udenfor Egense ved Svendborg kl. Ca. 9.45.
Vi kørte fast i sneen, da chaufføren åbenbart havde fortrinsret på vejen og derefter skred uden at tilbyde hjælp.
Heldigvis fik min søn skubbet forenden på bilen fri efter en del forsøg, imens jeg bakkede tilbage på vejen.
Tak Vikingbus. Har også haft fornøjelsen af en chauffør der kørte chikanekørsel på vej ud af Svendborg, fordi han åbenbart var utilfreds med min hastighed, der fulgte skiltene. Men det var en anden gang. 😜

6 de fevereiro de 2026

Hej AK.
Er sikker på vi ikke bevidst kører nogen "ud i" snedriver.
Hvis du har nogen informationer på bussen ud af Svendborg, så er du velkommen til at komme retur til os på info@vikingbus.dk
Have en dejlig dag.
Vikingbus

Forfærdelig oplevelse

Der er elendigt plads, og buschaufføren er meget sure og sidder og nedstire end være gang der er pause. op til flere gange har vi oplevet ikke og må komme ud af bussen selvom der var pause, vi havde en bustur på 18 timer som bliver til meget mere grundet busselskabet ikke kan finde ud af at planlægge rejsen ordenligt, de virker tit påvirket under kørsel en gangen mand kørere ret hurtigt i Sverige med meget glatte veje og skarpe sving

6 de fevereiro de 2026

Hej Natasja.
Det er ikke noget vi kan genkende din oplevelse og vores chauffører kører bestemt ikke påvirket. Sikker på det er os du har kørt med?
Hvis du har mulighed for at uddybe din henvendelse til os på info@vikingbus.dk så vil vi naturligvis gerne undersøge det.
Vh. Vikingbus

Classificada 5 em 5 estrelas

Skud ud til buschauffør René som kørte…

Skud ud til buschauffør René som kørte mig og nogle vildt fortabte sjæle til Fredericia da der ikke var andet end forvirring og elendighed på Vejle Station.

24 de janeiro de 2026

Godmorgen Victor.
Dejligt at høre vi kunne gøre en forskel og René kunne sørge for i kunne komme videre.
Rigtig dejlig dag til dig :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Benytter Viking bus i forbindelse med mit arbejde i en daginstitution. Service er altid i top og fleksibiliteten er høj. Både fra chauffører såvel som personalet på kontoret. (Daniella) Er utrolig hjælpsom. Ingen ventetid. Bedste eksempel er da de sende en bus med 15 min varsel pga misforståelse.

5 de janeiro de 2026

Godmorgen Vigga.
Dejligt at starte dagen ud med at læse dit indlæg.
Tak for dit indspark, det er vi glade for. Sørger for Daniella også får dine roser :-)
Ha' en dejlig dag - Vikingbus

Uheldig oplevelse hos Vikingbus

I dag kl.9, da jeg stod klar til at tage bussen ind til mit arbejde som lære, var jeg nødt til at vente længere end forventet. Bussen skulle være kommet 09:05, men da bussen kommer er klokken altså allerede 09:17. Det er den tid den plejer at komme i weekenden, men da slet ikke på en torsdag morgen, når folk skal tidlig på arbejde. Jeg synes simpelthen det er for dårligt at man ikke kan komme til tiden når man har et job, og det er vildt at tænke på hvor sindssygt egoistisk det må være at lade det gå ud over så mange mennesker der rejser med offentlig transport😢Det drejer sig om bus 116, som kører i zone 65 mellem Hedehusene og Høje Taastrup St.
Mvh. Anette som hertil morgen måtte forklare skuffede 2.b hvorfor deres yndlings lære i dag detsværre kom for sent.

4 de dezembro de 2025

Kære Anette.
Du skal tage fat i Movia alternativt. Det korte svar er trafik forhold. Alternativt, må du afsted på afgang tidligere en anden gang. Herunder kan du læse svaret fra vores ruteafdeling:
Ønsker dig en god jul, trods alt. Vh VIKINGBUS.

Linje 116 kører modsat af linje 115 og begge skal over Holbækmotorvejen ovre ved Ikea. Der er 2 lyskryds med henholdsvis til- og frakørsel til motorvejen, og her kan man nemt blive 5-7 minutter forsinket, da der er meget trafik på nævnte tidspunkt. Hvis bussen så i forvejen er efter køreplanen, så havner man nemt på den forsinkelses kunden klager over. Udligningstid, altså tiden mellem ankomst og afgang fra endestationen er ikke særlig stor, hvilket naturligvis også kan påvirke afgange efterfølgende, især hvis der enten er mange passagerer eller bussen ankom forsinket til endestationen.
Der er desværre ikke så meget, vi kan gøre, da trafikforhold ikke er noget vi har indflydelse på.

Bus Nr 478

Bus Nr. 478 - Chauffør Wang/Yang?
På vores tur til og fra Tyskland havde vi en passager med som tydeligvis var psykisk plaget/psykotisk, sagde meget voldsomme ting og gjorde medpassagerer meget utrygge. Løsningen? Chaufføren satte ham lige bag sig så han havde styr på ham, og da vi kom til Rødbyhavn og der var chaufførskift bad chaufføren den meget påvirkede/psykotiske passager om at hoppe over på passagersædet i Vikingbus personbilen for at kører ham hjem til fordel for de andre passagerer. Det er sku en mand af mod, og en mand der tager ansvar. Det håber jeg virkelig i sender videre til chaufføren, han var sku top blæret og bevarede roen til punkt og prikke!

26 de novembro de 2025

Hej Daniel.
Nogen gange er det en løsning at gøre en forskel og det må man sige Yang gjorde her. Tak for du delte din oplevelse. Vi sørger for han får besked og et skulderklap.
Rigtig god jul når du kommer dertil.
Bedste hilsner - Vikingbus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sidste weekend var vi på en fodboldtur…

Sidste weekend var vi på en fodboldtur med vores U19 årgang fra Sædding Guldager IF.

Turen gik til Hannover/Wolfburg, hvor vi kørte med Viking Bus Skjern.

Vi var så heldige at få Ejner som chauffør, og dette blev vi super glade for😀

Ejner er et super kompetent, venligt og imødekommende menneske, som mødte de unge mennesker med godt humør. Samtidigt fik han sat rammerne for reglerne i bussen på en god måde.

Vi vil gerne sige " tak for turen" og give en 👍 til Ejner og til Vikingbus.

21 de novembro de 2025

Hej Jan.
Dejligt at høre Ejner gjorde en forskelig som gjorde jeres tur til en god oplevelse. Vi ser frem til at køre for jer igen, en anden gang.
Vi sørger for at give din ros videre til ham.
Bedste hilsner - Vikingbus

Classificada 2 em 5 estrelas

Det var tidlig morgen

Det var tidlig morgen, og vi ventede på bussen ligsom alle andre dage, vi er vandt til at den kommer forsent med mellem 10 og 20 minutter, men det har nu stået på i et år, så vi er lidt kolde bag i, da den ikke var kommet efter 10 minutter ringede vi til bus selvskabet, de informerede os om at bussen ikke vil komme da vejen var blockerede, det er en uge siden at den var blockeret og busser har kommet alle dage den sidste uge, hvorfor var der problem nu? Men faktisk godt at drt sender en ny bus ud for at hente os efter vi ringede.

18 de novembro de 2025

Hej Jonathan.
Vi har ingen mulighed for at kigge ind i din sag.
Er det rute eller minibus og hvor er vi i landet? Måske er vejarbejde årsagen og kommune, skole eller trafik selskab ikke har givet ordentlig besked.
Venlig hilsen - Vikingbus

Classificada 1 em 5 estrelas

One of the most unprofessional bus…

One of the most unprofessional bus company you can imagine don't waste your time with them it been used for cover many times train route as a tøgbus and they do what they want sometimes many times they just decide to leave passenger not even wait for them when its his main job also sometimes they don't even know the way to go to the places making you lost a lot of time this company are a joke

29 de outubro de 2025

Dear Mr. "nn".
All our togbus driving is orded by DSB og them who set the times, not us... If they have an emergency situation we will do our best to find buses, and send to the stations. BUT when drivers is send out to that service, they are not all the times prepared to the stops. They do their best to get passangers around to the stations.
We cannont look into your situation bacause we dont have anything based on your lack of concrete experiences.
Sure hope you will have a nice day :-)
Best regards - Vikingbus

Classificada 5 em 5 estrelas

Alfred er den BEDSTE buschauffør man…

Alfred er den BEDSTE buschauffør man kunne drømme om. Meget imødekommende, sjov og venlig🤩🤩

1 de novembro de 2025

Resposta da VIKINGBUS A/S

Det er vi bestemt også helt enige i og glade for han kører hos os :-) Tak for roserne Celina. Have en dejlig aften.
VIKINGBUS

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis i ikke ville komme for sent vil…

Hvis i ikke ville komme for sent vil jeg stærkt fraråde det her.

Jeg skulle hentes i min klub kl 16:00 og vi kørte først kl 16:21 fordi der var en som klub personalet ikke kun få ud og jeg har os noget jeg skal pas og nu er det ved og blive mørkt og koldt så tak for ingen ting, jeg fra råder alle Vikingbus hvis jeg kender nogen som deres drenge køre med føj da øv mand

30 de outubro de 2025

Kære Nicklas.
Hvis personalet fra din klub, holder bussen tilbage, så er det jo nok dem du skal give en 1 stjernet anmeldelse :-)
Håber du må få en god weekend trods alt.
De bedste og venlige hilsner fra VIKINGBUS.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusinde tak for en rigtig god oplevelse…

Tusinde tak for en rigtig god oplevelse og veloplagte chauffører - både til og fra vores Mødrehjælpsdøgn.
Det var en fornøjelse at køre med jer, og der var bare godt styr på ud- og hjemrejse tidspunkter mm.
Fra mig og projektgruppen skal lyde en stor og hjertelig tak for et godt tilbud på buskørsel, koordinering mm

Tak for denne gang ❤

24 de outubro de 2025

Hej Anette.
Super dejligt at høre i havde en god oplevelse fra tilbud til produktion af jeres tur.
Vi glæder os til at køre for jer en anden gang.
Hilsner fra os i VIKINGBUS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais