Kæmpe anbefaling
Fik leveret bøgerne hurtigt, og absolut uden problemer. Jeg er simpelthen blevet SÅ glad for dem, og kan kun anbefale at købe herfra.
ViMa Shop tilbyder unikke og meningsfulde bøger til familier, der ønsker at skabe varige minder, styrke relationer og fremme mental velvære. Vores sortiment inkluderer blandt andet: 🤍Kærlig Hilsen-serien: Bøger, der giver dig mulighed for at nedskrive din livshistorie, dine refleksioner og erfaringer, så dine børn får et værdifuldt indblik i dit liv. 🤍 Fødselsdagshilsner: En bog, hvor forældre kan skrive et brev til deres barn hvert år i 18 år. Resultatet er en unik og kærlig samling af breve, der bliver en uvurderlig gave til barnet.💌 🤍Kommende udgivelser: Snart lancerer vi mindfulness- og gratitude-journaler, der hjælper dig med at fokusere på selvkærlighed, taknemmelighed og personlig udvikling.🧘♀️ Vi brænder for at inspirere familier til at tage sig tid til at dokumentere deres historie og styrke båndene mellem generationer. Vores bøger er også oplagte som personlige og betydningsfulde gaver.💝 Tak, fordi du støtter en virksomhed, der ønsker at gøre en forskel i familielivet gennem kærlige minder og refleksion💚
Dinamarca
Hurtig levering og helt fantastiske bøger 🤍🤍🤍
Super fine bøger!
Og virkelig en god service❤️
Glæder mig til at udfylde bøgerne!
Jeg kan varmt anbefale Vima Shop til alle, der leder efter unikke og meningsfulde gaver! 😃 Jeg har købt “Kærlig Hilsen”-bøgerne som julegaver til mine forældre, og det har virkelig været en særlig oplevelse.
Bøgerne inviterer til dybe refleksioner og giver mulighed for at dele minder, erfaringer og livsvisdom på en smuk og personlig måde.
Det er en gave, der ikke bare skaber glæde i øjeblikket, men også styrker familiebåndene og efterlader et varigt minde.
Servicen hos Vima Shop var desuden helt i top, og kvaliteten af bøgerne overgik mine forventninger. 5 stjerner herfra – jeg kunne ikke være mere tilfreds! 🌸

Resposta da Vima Shop
Virkelig god service og hurtig levering. Bøgerne som jeg har bestilt er over alle forventninger! De er pæne og håndgribelige. Over alle forventninger! Dem bliver mine børn glade for.

Resposta da Vima Shop
Udover at produktet er genialt og leveringstiden kort, skrev ejeren til mig kort efter ordren var lagt. Hun ville gøre mig opmærksom på at der jo ville komme lidt rabat til Black Friday et par dage efter købet. Helt uselvisk - for at høre om jeg kunne tænke mig differencen tilbage eller måske et tilgodebevis! Jeg er meget imponeret over kundeplejen og har allerede talt varmt om både shoppen og bogen til alle der gider lytte ❤️

Resposta da Vima Shop
Rigtig fint og godt gennemarbejdet materiale, hurtig levering jeg giver gerne 5 stjerner 🤩👍

Resposta da Vima Shop
Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg modtog bøgerne. Så fine bøger i flot kvalitet

Resposta da Vima Shop
Bøgerne er en fantastisk måde at samle minder på. Jeg elsker tanken om at kunne skrive små historier, vigtige øjeblikke og sjove anekdoter ned, som mine børn kan kigge tilbage på en dag. Layoutet gør det nemt og overskueligt at komme i gang, og kvaliteten er virkelig lækker. Det føles som noget, der vil holde i mange år frem. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at skabe et varigt minde til deres børn.

Resposta da Vima Shop
Super flot hjemmeside og modtog bøgerne fra Vima få dage efter bestilling.
Det var nogle smukke bøger i god kvalitet og elskede simpelhen hvor anderledes opbygget de var i forhold til de klassiske ‘fortæl mor/far bøger’, hvor Vimas ‘kærlig hilsen mor/far’ har spørgsmål som er enkle, kærlig, dybe og refleksive på både godt og ondt. Selvom jeg har børn under 10 år kan jeg godt bruge denne til at skrive i til mine børn i næste år frem, men også en bog hvis man har børn der er over 10/20/30 år 🥰
Vil helt klart anbefale bøgerne til mine venner og familie ✨

Resposta da Vima Shop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.