Vinalma Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dear Sir/Madam, The order was delivered on 04/07/2026. It was put to use immediately. Reason for use: My wife is facing knee surgery soon, and her knee will need to be replaced with a prosth... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijk beschrijving, meteen bevestiging mail. ik kijk ernaar uit voor de verkoeling wanneer deze geleverd wordt. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden. Nieuwe bestelling geplaatst, je vindt e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dans ces moments de canicule je pense que l'appareil que j'ai commandé est le meilleur et chez Vinalma à un prix très attractif. Le site est facile d'emploi et le moyen de paiement aussi. Je ne regret... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

"Vinalma claimt op de website: 'voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden' en gaf aan dat er 6 stuks op voorraad waren. Nergens werd vermeld dat het product rechtstreeks uit China moest komen. Di... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

240 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

240 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

0/10, slechte kwaliteit, slecht retourbeleid

Vreselijke winkel, ik zou iedereen afraden om hier iets te bestellen. De kwaliteit van de schoenen is zeer slecht. Je kan even goed shoppen op SHEIN. De zolen zijn gemaakt van plastic.
Wanneer je probeert om het artikel te retourneren, moet je een mail sturen. Ze antwoorden met de vraag om niet alleen foto’s van het artikel door te sturen, maar ook van hoe, in dit geval de schoenen, aan je voeten zitten. Dit is onwettig en zeer ongebruikelijk. Bovendien bieden ze geen retourlabels aan en zijn de kosten voor jouw rekening. Tot op heden heb ik geen verdere instructies ontvangen.
Ik denk dat de enige reden dat deze webshop goede reviews krijgt is dat ze je de helft van je aankoopbedrag terugbetalen wanneer je een review plaatst. Het is wel heel handig dat ze dit voorstel doen vlak nadat je de bestelling hebt geplaatst, wanneer je deze nog niet hebt ontvangen.

8 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vinalma is een dropshipper, retourneren lukt niet

Vinalma is een dropshipper, dat het verzonden wordt vanuit China kom je te laat achter omdat dat heel diep verborgen is op hun website. Maar goed het echte probleem is voor mij het retourneren. Je moet dan contact leggen via een mailadres om retourinstructies te ontvangen, Er is geen sprake van 'Eenvoudige Retournering' zoals ze vermelden op hun website. Op de dag van aflevering heb ik gemaild dat het niet aan de verwachtingen voldeed en ik wilde retourneren. Ik ontving onderstaande reactie: 'Bedankt dat je het even laat weten en dat je onze blazers een kans hebt gegeven. Jammer om te horen dat de bestelling niet aan je verwachtingen voldoet.
Je bestelling is op 15 juni bezorgd, dus je valt netjes binnen onze retourtermijn van 30 dagen. Volgens ons beleid verstrekken wij geen retourlabel en zijn de verzendkosten voor een retourzending voor de klant. Als je gaat retourneren, is het belangrijk dat je zelf een verzendbewijs of track & trace van de retourzending bewaart.
Om je verder te kunnen helpen, heb ik eerst nog twee dingen van je nodig:
1. Zou je kunnen aangeven waarom de drie “Stijlvolle Herenblazer met Klepzakken – Elegant & Comfortabel” (zwart, grijs en blauw, allemaal 2XL) niet aan je verwachtingen voldoen? Bijvoorbeeld pasvorm, materiaal, kleur, kwaliteit, of iets anders.
2. Wil je duidelijke foto’s sturen van de ontvangen blazers, waarop de artikelen en hun huidige staat goed te zien zijn (zoals je ze hebt ontvangen)?
Zodra we jouw uitleg en foto’s hebben ontvangen, kunnen we je verder helpen met de afhandeling van je verzoek. Bijzonder verzoek maar ik heb gedaan waar ze om vroegen. Helaas werd het daarna stil. Ik heb daarna nog 2x een mail gestuurd. Ik heb ook aangegeven dat ik melding zou maken bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) via ConsuWijzer en van
van malafide praktijken bij de betaalprovider van iDEAL via mijn bank. Dat is inmiddels in gang gezet.
BESTEL DUS NIET BIJ DEZE WEBSITE!
Bijzonder ook dat ze vier sterren op trustpilot.

15 de junho de 2026

Dear Madam,

Dear Sir/Madam,
The order was delivered on 04/07/2026.
It was put to use immediately.
Reason for use: My wife is facing knee surgery soon, and her knee will need to be replaced with a prosthesis.
Previously, she was taking pain medication throughout the day.
Now, after using the knee brace for a few days, the results are extremely positive. The pain hasn't disappeared completely, but thanks to the support provided by the brace, it is manageable again.
Her pain medication intake has dropped to just one pill a day, and—even better—she can cycle to the shop again.
So, I am extremely satisfied.
Best purchase ever.
Kind regards,
François Van Meer

4 de julho de 2026

Krijg geen retour instructies

Gevraagd om retour instructies, krijg antwoord dat ik foto's moet sturen vd kleding. Nadat ik dit heb gedaan, weer dagenlang geen reactie. Echt slechte communicatie. Nu maar hopen dat ik mijn geld ooit terug krijg

3 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat is dit voor goedkope chinese brol

Wat is dit voor goedkope chinese brol. 😱
Het duurde meer dan een week voor ik ontving wat ik bestelde.
Het is helemaal niet de kwaliteit die het belooft te zijn en maat XL is te klein voor een maatje 44.
Geen mogelijkheid om te retourneren.
Pure oplichting als je het mij vraagt.

6 de julho de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.