A empresa respondeu
Eminent god og hurtig service! Jeg har været igennem et træls forløb med anden Ingeniør, hvor Vind Hansen springer til og i løbet af få dage får udarbejdet et færdigt projekt, med en væsentlig bedre l... Ver mais
A empresa respondeu
Frederik Vind satte sig grundigt ind i, hvad vi ønskede og leverede en rigtig god løsning tilpasset vores behov. Vi vægtede det æstetiske udtryk efter ombygningen og det har han sikret med den løsning... Ver mais
A empresa respondeu
Rådgivende ingeniører med speciale i statiske beregninger og konstruktioner. Vores mission er 100% tilfredshed hos alle kunder og samarbejdspartnere.
Vind Hansens ingeniører har fra starten været tydelige i kommunikationen om hvornår jeg kunne forvente at de vendte tilbage. De har overholdt alle tidsplaner, de har været imødekommende og venlige og ikke mindst har de været super professionelle og leveret et grundigt og gennemarbejdet stykke arbejde. Jeg kan klart anbefale Vind Hansen.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Som arkitekt har jeg haft flere samarbejder med Vind Hansen vedr. om- og tilbygninger til enfamiliehuse - både i højden og i terræn - og jeg oplever altid at de imødekommer mine idéer løsningsorienteret og god dialog. Jeg anbefaler ofte Vind Hansen til andre arkitekter og private.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Som Arkitekt har jeg arbejdet sammen med Vind Hansen om flere projekter for at få de konstruktive detaljer og statikken på plads. Altid med et rigtig godt resultat, fine detaljer og et godt konstruktions grundlag.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Jeg har som arkitekt på mange forskellige opgaver gennem årene ,store som små, brugt Vind Hansen og ALTID fået hurtig og effektiv service. Kan varmt anbefales til alle typer opgaver.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Rigtig tilfreds med både kommunikation samt beregning.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Vi har gjort brug af Vind Hansen i mange tilfælde, og hver gang leverer de, som aftalt og et produkt, som er også er forståeligt for håndværkere og andre rådgivere. Alt i alt en super oplevelse.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Vi har hos Byggerådgiveren haft fornøjelsen af at samarbejde med Vind Hansen – Rådgivende Ingeniører på flere projekter, herunder sammenlægning af lejligheder, beregning af altaner, ståltrapper og øvrige stålkonstruktioner. Samarbejdet har gennemgående været professionelt og velstruktureret med klare leverancer og god faglig sparring. Vind Hansen er altid imødekommende over for spørgsmål og tager sig gerne tid til at gennemgå løsninger – både på kontoret og på projektet. Vi oplever dem som en kompetent og pålidelig samarbejdspartner.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Super søde mennesker. Ringede til dem, da jeg i panik havde brug for hjælp i sidste øjeblik. Steffen Hansen fik presset mig ind så det kunne lade sig gøre. Gode og kompetente mennesker. Kan kun anbefales herfra.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Vind Hansen er rettidige og kompetente. Dertil har de udvist stor tålmodighed og altid ageret professionelt. Vi er meget glade for deres arbejde med sagsstyring og beregninger for fjernelse af bærende vægge i et større betonbyggeri.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
NordIngeniør har gennem en årrække haft et rigtig godt samarbejde med Vind Hansen Rådgivende Ingeniører i forbindelse med certificeringssager og statiske projekter.
Vi oplever, at materialet fra Vind Hansen er gennemtænkt, velstruktureret og fagligt solidt, hvilket gør vores arbejde som certificeret statiker både effektivt og smidigt. Dialogen er altid konstruktiv og løsningsorienteret, og der er en klar forståelse for både de tekniske krav og den praktiske virkelighed i projekterne.
Vind Hansen er for os en samarbejdspartner, vi trygt kan stå på mål sammen med – og som vi ser frem til at udvikle samarbejdet med i mange år fremover.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Super kompetent, hurtig eksekvering og generel god service ifbm. beregninger for nedrivning af bærende væg - vil klart anbefale!

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Hurtig, kvalitet og klar på at rykke hurtigt. Ikke sidste gang jeg bruger dem.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Kanon god oplevelse med Vind Hansen.
Meget kompetente mennesker.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Super god service. Forståelse for behov, og hurtig (samt pragmatisk) eksekvering. Virkelig en god og tryg oplevelse.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
De har hjulpet med ansøgning til københavns kommune omkring væltning af væg ved sammenlægning af 2 lejligheder. De er utroligt kompetente og altid lynhurtige i deres respons. Jeg har anbefalet dem til venner, og ved at de også har haft en lige så god oplevelse som mig selv.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Professionelle, effektive, proaktive og holder de aftaler som vi laver.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Vi har brugt Vind Hansen til vores total renovering af et 1954 hus.
Frederik har igennem hele processen været en god sparringspartner og hurtig til at få lavet de nødvendige udregning til fjernelse af bærende vægge mm.
Alt har været en fornøjelse, vi kommer kun til at bruge dette firma igen!
Kan kun give kæmpe ros til dette firma!

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Vi har haft en god oplevelse med Steffen Hansen i forbindelse med lovliggørelse af et byggeprojekt i vores lejlighed, som en tidligere ejer havde foretaget. Steffen har været både professionel, grundig og imødekommende gennem hele processen.
Han har guidet os sikkert gennem ansøgningsforløbet og vi har følt os trygge og godt informeret undervejs.
Det har været en stor hjælp at have Steffen ved vores side, og vi vil gerne anbefale ham til andre, der har brug for professionel bistand i lignende sager.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Steffen Hansen i forbindelse med udarbejdelse af dokumenter og beskrivelser til udvidelsen af vores badeværelse. Steffen har leveret et rigtig flot stykke arbejde – alt blev udført professionelt, præcist og til tiden.
Hans skriv var gennemarbejdede og overskuelige, og han har haft en god forståelse for vores ønsker og behov. Kommunikationen har været let og behagelig hele vejen igennem, og vi har følt os trygge i processen.
Vi kan varmt anbefale Steffen Hansen til andre, der står med lignende projekter – han har virkelig styr på sit håndværk, både fagligt og skriftligt.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Vind Hansen har været yderst behjælpelige og professionelle i et statisk projekt, en anden ingeniør havde kulsejlet. Som bygherre blev jeg mødt af stor forståelse og hurtig leverance. Vind Hansen leverede før aftalt tid og til en konkurrencedygtig pris en løsning, som både mine arkitekter og udførende håndværker forstod og anbefalede. Jeg kan varmt anbefale dem.

Resposta da Vind Hansen - Rådgivende ingeniører
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.