Leia as opiniões dos outros
Det personliga bemötandet har varit mycket bra. Dock hade tydligare instruktioner tillsammans med kretskortet varit önskvärda. Grundinstruktionen var, "byt ut det bakre kretskortet". Såg en plas... Ver mais
Väldigt bra service innan köp med svar på mail inom 1 timme, och bra svar via tele. Bra leverans med kort leveransfönster. Väldigt bra vinkyl, speciellt med hyllor som går på "hjul" och därför känns... Ver mais
Fick ett mycket bra bemötande på ett av deras showroom där jag beskrev vad jag letade efter och de placeringsmöjligheter för en vinkyl jag har. Säljaren föreslog snabbt den lösning som passade mitt kö... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Vinkylen.se
Experter på vinkylar och vinlagring
På Vinkylen.se hittar du allt du behöver för den perfekta lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinaviens största lager av vinkylar och vinlagringsskåp.
Hur vill du förvara dina viner?
Vi har ett brett sortiment av vinkylar och vinlagringsskåp i olika storlekar och garanterar att vi erbjuder rätt vinkyl för dina behov!
🍷 Fristående vinkylar
🍷 Inbyggbara vinkylar
🍷 Integrerbara vinkylar
🍷 Vinlagringsskåp
🍷 Ölkylar
Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!
Informações de contacto
Havsbadsvägen 1, 262 63, Ängelholm, Suécia
- 010-10 19 280
- info@vinkylen.se
- vinkylen.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 96% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Super service
Super service. Jag missade att beställa ett tillbehör men de fixade det enkelt o smidigt. Snabb o trevlig service
God kundeservice ved bestilling fra…
God kundeservice ved bestilling fra Norge. Rask og presis levering.
Anbefales !
Leveransen fungerade utan problem
Leveransen fungerade utan problem.
Produkten var enligt beskrivning. Bra.
Perfekt kyl
Perfekt kyl, lagom storlek för oss.
En skada som åtgärdades genom byte av dörr. Snabbt fixat!
Vinkylen och bemötandet toppen, men…
Vinkylen och bemötandet från er har varit toppen. Mycket nöjd, men det som drar ner betyget är jag snart fått vänta i två veckor på att returnera ett tidigare felköp. Det borde gå snabbare att sända retursedel, resten sköter jag. Det här behöver de som sköter detta hos er bli mycket bättre på.
Hade problem med våran kyl men vi fick…
Hade problem med våran kyl men vi fick superbra och snabb hjälp!
Nöjd jag hittade vattenskydd hos er…
Nöjd jag hittade vattenskydd hos er till min nya vinkyl 🍷
Jättenöjd med min nya vinkyl.
Överstiger förväntningarna
Bra leverans med kort leveransfönster.
Väldigt bra vinkyl, speciellt med hyllor som går på "hjul" och därför känns lyxiga.
Bättre än förväntat
Vinkylsbeställning
Snabbt svar och bra bemötande vid frågor samt snabb leverans.
Mycket nöjd
Mycket nöjd. Bra beskrivning av produkt som motsvarade mina förväntningar. Snabb leverans.
Känns som bra kvalité för de pengarna…
Känns som bra kvalité för de pengarna jag lade ut (köpte avde enklare serierna) men - pratade med en säljare i deras showroom och frågade om det var display (för temperaturen) på den modellen. Han var lite tveksam men gick ut på hemsidan och kollade - svarade ja - men vid leverans så fanns det ingen display på modellen.
Smidig beställning via telefon
Smidig beställning via telefon, trevligt bemötande och snabb leverans! Inget att klaga på
Fin men högt ljud.
Mycket fin men den låter som ett gammalt kylskåp var åttonde minut. Jag börjar vänja mig men lite irriterande. Ganska trångt för flaskorna. En del flaskor är ju lite större än andra.
Otroligt fin vinkyl som är tyst
Otroligt fin vinkyl som är tyst, rymlig, lätthanterlig och prisvärd
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.