VinosupremoOpiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Loja de vinhos

Escrito pela empresa

Hos Vinosupremo samler vi alt til vin under ét tag! Som en dansk virksomhed er vi stolte af at tilbyde et omfattende udvalg af vine, elegante vinreoler, effektive vinkøleskabe og alt nødvendigt vintilbehør. Vi er dedikerede til at give vores kunder en førsteklasses shoppingoplevelse med produkter af høj kvalitet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Vil ikke købe herfra igen

Vi har haft en meget dårlig oplevelse med denne hjemmeside. Vi har købt en vinholder, men har ikke fået skruer og tilbehør med til at hænge den op med. De svarer ikke på henvendelser over mail og vi kan ikke ringe til dem.
Er virkelig skuffet, da det var en gave til min kærestes 40 års fødselsdag.
Kan på ingen måde anbefale at købe derfra.

5 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte et vinkøleskab med…

Bestilte et vinkøleskab med hjemmelevering den 24/9. Dagen efter modtog jeg en mail, hvor de fortalte, at skabet var ved at blive klar til afsendelse og at jeg ville høre nærmere, når det skete. Samtidigt blev pengene hævet på min konto.
Den 25/9 (sent om aftenen) skrev jeg for at høre, om de havde en nærmere dato for, hvornår de ville levere.
Den 26/9 omkring kl. 13 får jeg en mail, hvor de spørger om jeg ikke har fået besked fra fragtmanden og at det gerne skulle leveres i dag (den 26/9). kl. 15:30 skriver jeg, at jeg ikke har modtaget noget leveringsadvis fra fragtmand og vil hører, hvor længe fragtmanden kører. kl. 19:30 får jeg så en mail, hvor de beklager at det ikke blev leveret den 26/9, men at det 100% bliver leveret den 27/9.
Den 27/9 kl. 13:00 får jeg så en mail, at der er sket en fejl i sortering hos fragtmand, så skabet bliver først leveret den 30/9 (efter weekenden) - som plaster på såret tilbyder de en flaske vin (god service tænker jeg).
Den 30/9 bliver vinkøleskabet leveret - fragtmand ringer 30 min. før - så alt klapper her.
Jeg kigger dog stadigvæk langt efter en flaske vin, som de har lovet...

30 de setembro de 2024

Vi bestilte vin fra Vinosupremo.dk til Besa Digital

Vi bestilte vin fra Vinosupremo.dk til vores kontor, og vi blev virkelig imponeret over kvaliteten. Vinen var både velafbalanceret og fuld af smag – den passede perfekt til en hyggelig aften med kollegerne.

Derudover var bestillingsprocessen nem, og leveringstiden var hurtig. Kan varmt anbefales til både professionelle og private, der ønsker kvalitetsvin leveret direkte til døren! Vi glæder os til at bestille igen :)

5 de setembro de 2024

Hej Web Besa,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig meget, at I var tilfredse med vinen og oplevelsen hos os. Det er altid dejligt at høre, når vores kunder finder vinen velafbalanceret og perfekt til en hyggelig aften – lige præcis dét, vi håber på!

Vi sætter stor pris på, at i nævner vores hurtige levering og nemme bestillingsproces. Det betyder meget for os, at alt fungerer gnidningsfrit for vores kunder – både private og professionelle som jer.

Vi glæder os allerede til at sende jer mere lækker vin næste gang. Endnu engang tusind tak for de flotte ord! 😊

5 Stjerner her fra🌟

5 Stjerner her fra🌟

Jeg købte 2 flasker vin “LANGHE Nebbiolo” og “Cunsej”. De var virkelig gode og kan klart anbefales.

Slet ikke sidste gang jeg bestiller vin fra Vinosupremo.dk

22 de agosto de 2024

Hej Bolette,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🌟 Hvor er det skønt at høre, at du nød både vores LANGHE Nebbiolo og Cunsej – de er virkelig noget særligt, og vi er så glade for, at de faldt i din smag!

Det gør os rigtig glade at vide, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at sende dig flere dejlige vine næste gang. Du skal være mere end velkommen!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde en fantastisk oplevelse med at handle vin hos VinoSupremo.dk. Udvalget af vine er imponerende, og det er tydeligt, at der er lagt stor vægt på kvalitet. Hjemmesiden er let at navigere, og beskrivelsen af de enkelte vine gør det nemt at træffe det rette valg.

Leveringen var hurtig og problemfri, og vinen ankom i perfekt stand. Det er sjældent, man oplever så god service, og jeg vil helt klart handle her igen. Kan varmt anbefales til alle vinelskere, der ønsker noget ekstraordinært til deres vinsamling.

13 de agosto de 2024

Hej Albi,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! 😍 Det varmer virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse med både vores udvalg, hjemmesiden og leveringen. Vi går meget op i kvalitet, og det betyder så meget for os, når vores kunder værdsætter det.

Vi er glade for, at du fandt det nemt at navigere rundt og vælge den rette vin – det er præcis det, vi stræber efter! Og så er det skønt at høre, at leveringen også gik problemfrit.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og sende flere skønne vine din vej. Endnu engang mange tak for de flotte ord og anbefalingen! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Smager super godt.både rød hvid vin.kan…

Smager super godt.både rød hvid vin.kan varmt anbefales.

3 de agosto de 2024

Hej Preben,

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at både vores rød- og hvidvin smager super godt og lever op til dine forventninger. Vi er altid glade for at kunne levere vin, der kan nydes og anbefales!

Vi ser frem til at sende dig flere dejlige vine i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med henblik på køb…

Fantastisk oplevelse med henblik på køb af vin. Selve vinen blev leveret til tiden - stor anbefaling herfra.

22 de julho de 2024

Resposta da Vinosupremo

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og håber vi ser dig handle hos os snart igen :-)

Mvh Alexander
// Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais