Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de casas de banho portáteis

Escrito pela empresa

Hos VIP toilet udlejer vi mobile toiletter til private arrangementer og firma events på Sjælland og omegn. Vores VIP toilet trailere kan bruges uden el-, vand og kloak tilslutning. Toilettet kører på batteri og med solceller på taget holdes batterier opladte døgnet rundt, VIP toilet er beliggende i Taastrup og tilbyder levering, opsætning og afhentning.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Rigtig god service

Rigtig god service, god kommunikation, hurtige svar på henvendelser og meget pæne og helt rene toiletter. Det bliver ikke sidste gang, vi lejer hos VIP toilet

7 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og flotte toiletter

Vi skulle holde en fest og havde derfor valgt at leje en toilet vogn fra VIP Toilet.
På leveringsdagen ringede de og spurgte om det var ok at de kom nu, et par timer før, Perfekt.
De kommer sætter den op laver en flot gennemgang af vognen for dig og alt er klart.
Når de så henter igen så skal du ikke rengøre bare lukke ned. Så klare de resten.
Flotte toiletter og super fin service. Vi kommer til at bruge jer igen næste gang.

14 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Pålidelig og venlig service fra start til slut

Vi bookede viptoilet til en fødselsdagsfest i haven, inkl. levering/opsæt og nedtagning/afhentning. Pålidelig og venlig service fra start til slut og pæne, rene toiletter. Alt fungerede bare, så det gør vi igen en anden gang!

7 de setembro de 2024
logótipo da VIP toilet

Resposta da VIP toilet

Mange tak for anmeldelsen. Vi håber vi kan hjælpe jer igen en anden gang

Super service

Super service - nem kommunikation - virkelig fine toilettet , muligt at sætte musik i hver toilet 👌 som er perfekt til en studenterfest :-)
150% anbefales og kommer helt sikkert til at bruge dem igen , næste gang vi holder større fest ☺️

7 de julho de 2024

Bedst og billigst

Først og fremmest er det her toilet det bedste man kan opstøve, og så var det til en bedre pris end andre kunne tilbyde.
Derudover er det den bedste og rareste service man kan tænke sig, udført af mennesker med hjertet på rette sted <3
Jeg lejede et toilet til mit bryllup, og det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde :P

26 de agosto de 2023
logótipo da VIP toilet

Resposta da VIP toilet

Hej Jeppe. Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais