Leia as opiniões dos outros
De harde schijf werkt uitstekend. Eenvoudig aan te sluiten, biedt voldoende opslagruimte en presteert precies zoals verwacht. Gewoon betrouwbaar en goed!!
Doet precies wat je ervan mag verwachten. Snel, stil en betrouwbaar. Ideaal voor back-ups en grote bestanden. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Snelle levering, netjes verpakt en de harde schijf werkt perfect. Goede kwaliteit voor een prima prijs. Ik bestel hier zeker vaker!
Informações sobre a empresa
VisiQuality verkoopt betrouwbare en hoogwaardige harde schijven aan zowel consumenten als bedrijven, met focus op kwaliteit, scherpe prijzen en snelle service.
Informações de contacto
Vondelstraat 60, 7002 AS, Doetinchem, Holanda
- info@visiquality.com
- visiquality.com
Snelle levering en prima kwaliteit
Voor school heb ik de 500GB…
Voor school heb ik de 500GB gekocht. Top ding!
Snelle levering, kwaliteit is goed. Helemaal tevreden!
Top kwaliteit
Top kwaliteit. Goede service en de levering was ook snel. Blij met mijn harde schijf.
Precies wat ik zocht
Precies wat ik zocht! Genoeg ruimte en makkelijk in gebruik. Daarnaast ook nog een snelle levering. Blij mee.
De harde schijf werkt uitstekend
Top product
Top product! Werkt snel en heeft veel
Opslag aanrader!!
Goede service, snelle levering, niks op aan te merken.
Doet precies wat je ervan mag…
Harde schijf werkt top
Harde schijf werkt top. Snel aangesloten, genoeg ruimte en doet precies wat je verwacht. Geen poespas, gewoon goed.
Super blij met dit bedrijf het werkt…
Super blij met dit bedrijf het werkt uitstekend. Goede overdracht. Echt super Snelle levering. Had dit voor mijn klein kinderen gekocht alle 3 een andere kleur hun waren er zo blij mee. Mijn hart maakte hierdoor een extra sprongetje.
Super geholpen bij de aanschaf van mijn…
Super geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe SSD. En nog nooit zo snel mijn beelden veiliggesteld.
Prima harde schijf
Prima harde schijf. volgende dag al geleverd.
top voor fotos
gebruik de harde schijf om vakantiefoto's op te slaan. foto's schreven snel weg en het was makkelijk te gebruiken.
niks op aan te merken! goed product
De zwarte 1TB
De zwarte 1TB aangeschaft voor back-ups. Wat mij vooral opviel is dat de levering extreem snel was en dat hij heel stil draait. Voor dagelijks gebruik echt perfect.
Kleurrijk en 1 TB
Ik zocht een schijf met wat meer opslagruimte en koos voor de rode 1TB. Handig dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Levering was snel en zonder problemen, dus ik bestel hier zeker vaker.
Precies zoals beschreven
Mijn vorige schijf crashte en ik had met spoed een nieuwe nodig. De blauwe 1TB besteld en die werd de volgende dag al geleverd. Dat heeft me echt gered, want ik kon meteen weer verder met mijn werk.
500GB
De zwarte 500GB gekocht als extra schijf voor onderweg. Ik reis veel voor mijn werk en wilde iets co-mpacts. Besteld op woensdagavond, donderdag al in huis. Echt topservice.
Beter dan cloud opslag
Prima kwaliteit product dat eenvoudig aan te sluiten is. Gebruik het voor mijn foto archief. Eenmalige aanschaf is goedkoper dan jaarlijkse kosten van opslag in de cloud.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.