Visumansøgning.dk Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Den 4 marts skrev jeg en anmeldelse om Visumansøgningen. Efter anmeldelsen er jeg blevet kontaktet af CEO Mikkel Bitsch. Han var interesseret i at hører min side af sagen , han og jeg snakkede me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en fremragende service. Super god hjælp og rådgivning. Medarbejderne giver sig 100% og går lige den ekstra mil for at nå målet og tilfredsstille kundernes behov. Kan varmt anbefale Visum... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service fra Mikkel og hele hans team. Vi kom med en opgave som egentlig skulle være umulig. Men de klarede det. Og de klarede et med super rådgivning, updates and endda hjælp med nogle kom... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de turismo

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi hjælper dig med at anskaffe dit visum fra start til slut, så du kan få en god start på din rejse. Hvis det haster, eller det kræver en ekstra indsats er vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at komme afsted i rette tid. Vi hjælper gerne hvis du skulle have spørgsmål om regler, krav eller lovgivning omkring visum og indrejser verden over.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontaktede visumansøgning over chat’en sent tirsdag aften og til frokost dagen efter var jeg i besiddelse af et gyldigt visa til Indien. 1000 tak - godt gået.

6 de março de 2019

Stor hjælp fra Visumansogning.dk

Visumansogning.dk har flere gange hjulpet os med visum til Kina samt legalisering af dokumenter. Vi er særdeles tilfredse med den hurtige support og effektive behandlingstid, Visumansogning.dk har ydet hver gang. Det har sparet os megen tid og bekymringer og pengene er rigtigt godt givet ud. Vi takker specielt Mikkel for hans altid velvillige hjælp, parathed og store overblik.

Marianna og Morten Willatzen

30 de dezembro de 2018

Fantastisk service

Jeg fik en utrolig god og personlig service hos Visumansøgning.dk. Det var Mikkel der fik styr på visum til Thailand og Vietnam, og samt ham der ordnede alt med levering. Kunne ikke være mere tilfreds, over hvor nem hele processen var.

29 de outubro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik fantastisk service fra start til…

Vi fik fantastisk service fra start til slut med et arbejdsvisum til Asien. Vi var i tidsnød så vi havde også bedt om "forhåndstjekket" så alt var klar til at blive godkendt. Der fandtes ikke nogen dumme spørgsmål fra os og vi blev hele tiden orienteret om status. Vi brugte desuden DHL til levering og det klarede Visumservice også for os.
Kan absolut anbefale denne virksomhed! Vi kommer ihvertfald tilbage!

14 de julho de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Visum til Kina blev muligt, trods det virkede umuligt!

Visumansøgning.dk hjalp os med at få visum til Kina på rekordtid, trods at vi kun havde en lille uges tid til dette, og trods at vi blev nødt til at udfylde ekstra blanketter og blive dobbeltjekket pga. vi er et filmproduktionsselskab. Det var intenst og nervepirrende men det lykkedes takket være Mads, så stor ros til ham! Vi er meget taknemmelige :-)
Kh fra
Ditte Marie og Camilla / MAD CAT

29 de junho de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Imponerende og personlig service!

Mit firma stod og skulle bruge 5 styks journalistvisum til Kina, og vi var virkelig virkelig i tidsnød (læs: i panik!). Jeg kontaktede Mikkel fra Visumansøgning, og jeg kunne ikke været mere imponeret over, hvilken service han leverede! Han gjorde, hvad vi ikke troede muligt og endte med selv at køre ud i lufthavnen med både pas og visum. Mikkel, tusind tak for hjælpen! Du reddede rejsen og sparede os derved for en masse udgifter! Jeg kan på det varmeste anbefale Visumansøgning og kommer til at bruge dem til alt, hvad der hedder visum fremover.

27 de junho de 2018

Fantastisk service

Jeg skulle bruge visum til Kina. Processen var nem, det hele gik hurtigt og jeg fik en fanstisk service. Medarbejderne er søde og hjælpesomme. Specielt stor ros til Mads. Jeg vil bestemt anbefale Visumansøgning.dk til en hver.

22 de junho de 2018

Suveræn service

Vi skulle bruge et visum til Thailand og fik det hele klaret på ufattelig kort tid.
Mikkel var hele vejen igennem hjælpsom og fik os til at føle os trygge. Jeg vil klart anbefale visumansøgning.dk til andre

11 de dezembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Tusinde tak for hjælpen til Mikkel

Tusinde tak for hjælpen til Mikkel, som hjalp mig med at få et forretningsvisum til Kina.
God kommunikation, og rigtig professionel håndtering af det hele fra start til slut. Jeg vender helt sikkert tilbage i fremtiden, når jeg skal bruge visa til andre lande. Jeg sender hermed mine varmeste anbefalinger til Visumansøgning.dk
Mvh Gitte

26 de novembro de 2017

Personlig og dedikeret service

Vi havde i mit firma brug for en hurtig levering af visum til Ghana og må sige at vi fik en fremragende og dedikeret betjening, hvor visumansøgning.dk ikke gav op, før visummet var i hus. Det krævede at visumansøgning.dk mødte personligt op på Ghanas ambassade, og det gjorde de så, så alt blev ordnet i sidste øjeblik inden afrejse.

8 de novembro de 2017

Hej Peder.

Tak for din fine anmeldelse :-)

Vi håber jeres tur til Ghana gik som forventet og
Dejligt at i har været tilfreds med vores service.

Yderst effektivt

Mikkel fra visumansøgning.dk formåede at få min visumansøgning igennem ambassaden på en dag, så jeg nåede mit fly til Kina.
God service, effektive og personlige, ved hvad de snakker om.
-Frederik

11 de outubro de 2017

Hej Frederik.

Vi håber du havde en god tur til Kina.

Visumansøgning.dk

visumansøgning.dk er bare for gode 10.000 tak for mit visum

først vil jeg sige tak til 2 særlige personer på visumansøgning.dk uden dem var det ikke lykkes for mig at møde min kone i ghana og 10.000 gange tak til visumansøgning.dk jeg vil og kan varmt anbefale visumansøgning.dk til alle de har brug for at gøre et visum mvh erik wagner

22 de fevereiro de 2017

Hej Erik.

Mange tak for ros :-)
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds.

Fremragende service

Den bedste service som man kan overhovedet tænke sig.
Skulle søge et visum og var både presset for tid og besværligheden af at søge. Det er jo ikke altid nemt, med alle de ting som man skal igennem.
Men så fandt jeg dem her.
Jeg skal lige love for at de er effektive.
Uden dem var jeg ike kommet afsted i tide.
Så næstegang jeg skal søge et besværligt visum, så tager jeg med glæde kontakt til visumansoegning.dk igen.

13 de janeiro de 2017

Hej Jan.

Mange tak for dine fine ord :-) Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais