Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een product besteld bij Vitafer-L, maar de kwaliteit is totaal niet zoals geadverteerd. Het product dat ik heb ontvangen is duidelijk anders dan wat op de website wordt getoond en lijkt nie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top product, prima service, afhandeling geschied heel snel. Dat de goederen laat aangeleverd worden, ligt niet aan Vitafer-L Het product is voor iedereen aan te bevelen. Volgende keer bestel ik wee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fue una buena experiencia ya que el proceso de compra y pago es muy fácil. Se presentó inconveniente con la empresa de envíos pero tuve apoyo y acompañamiento constante por parte del equipo de "Re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kennis gemaakt met het product op de Kamasutra beurs en heb nu online besteld en was de volgende dag al binnen. Het werkt echt, omdat ik nu meer gevoel en meer zin in sex heb.

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Serviço de fitness e nutrição

Vitafer-L is meer dan zomaar een supplement. Het is een bewuste keuze voor een gezonde levensstijl, ondersteund door natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan je welzijn. Met de voordelen van Vitafer-L kun je een vitaler leven leiden en je dagelijkse activiteiten met volle energie aanpakken. Wat ons onderscheidt? Onze formule is zorgvuldig ontworpen om de behoeften van jouw lichaam aan te vullen en te ondersteunen, terwijl we transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We streven ernaar om een verschil te maken in jouw leven, en we zijn er trots op dat Vitafer-L daar een belangrijke rol in speelt.

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

32 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Blijkbaar het is een nep artikel niet de origineel

Het product dat ik heb ontvangen is duidelijk anders dan wat op de website wordt getoond en lijkt niet het originele product te zijn.
De kwaliteit is slecht en het is absoluut het geld niet waard.
Dit voelt misleidend en erg teleurstellend.
Ik raad af om hier iets te bestellen. Ik heb een slechte ervaring met deze product

10 de janeiro de 2026
logótipo da Vitafer

Resposta da Vitafer

Beste mevrouw Jayson Alberto,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat u teleurgesteld bent.

Wel willen we graag één belangrijk punt verduidelijken: de originele Vitafer-L is van kleur oranje en de smaak wordt door veel klanten juist omschreven als niet bitter. Er circuleren online verschillende varianten en verhalen (ook over “geel en bitter”), maar dat is niet hoe Vitafer-L doorgaans herkend wordt door mensen die het product al langer kennen.

Als extra tip: u kunt inderdaad via platforms zoals TikTok of andere social media reviews en unboxings vergelijken, zodat u ziet hoe de originele verpakking en kleur eruitzien.

Als u liever iets anders wilt proberen uit ons assortiment, denken we ook graag met u mee. We horen graag van u.

Vitafer-L Klantenservice

Classificada 2 em 5 estrelas

Hoofdpijn klachten

Van andere mensen heb ik gehoord dat ze er een goeie ervaring mee hebben gehad, maar zelf gaf het mij een dreunende hoofdpijn waar ik nu bijna een dag last van heb. Als je toevallig gevoelig bent voor hoofdpijn of een te lage bloeddruk zou ik het niet aanraden.

25 de abril de 2025

Ronduit slecht,

Ronduit slecht,
Op de site adverteren ze met 1 dag levering. Uiteindelijk hadden ze 3 weken nodig om het pakket te bezorgen bij me en ondanks de vele mailtjes en vele pogingen om ze te bellen , heb ik in de eerste week 1 exuus mailtje ontvangen.
Nooit meer

5 de agosto de 2024
logótipo da Vitafer

Resposta da Vitafer

Bedankt voor je review Sander, gelukkig heb jij wel het pakket ontvangen geniet er van kerel!

Classificada 1 em 5 estrelas

5/6 weken later nog steeds mijn…

5/6 weken later nog steeds mijn bestelling niet, na aantal verzoeken mijn geld terug ook geen reactie meer, ook ik heb al ergens anders besteld volgende dag meteen in huis, nog met de pakketbezorger gesproken en die wist niks van een storing wat dit bedrijf aangaf. Zoals in mijn vorige review niks ontvangen en geld kwijt verder geen reactie meer op de app of mail. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en geniet van het geld koop wst leuks voor je kids ervoor

4 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

This product is not legal in Europe

This product is not legal in Europe. It does work but it’s a dangerous product. High blood pressure, acid Heart failures. Don’t use this!!!! Look out for you’re health, it’s really really dangerous

29 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.