Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de madeira

Vitalko is gespecialiseerd leverancier van ecologische brandstoffen en diervoeders daarbij bieden we bezorging aan in heel Nederland. Of u nou op zoek bent naar haardhout, houtbriketten, kolen of houtpellets; Vitalko heeft het allemaal! Kijk snel op onze website of neem contact op met onze specialisten.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

13 opiniões

Helemaal goed

Heel goed geinformeerd: vantevoren, tijdens en bij aflevering over het transport van het pak nachtblokken dat ik besteld had. Prima blokken die echt de hele nacht blijven smeulen.

6 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en vriendelijke levering van goede pellets

Ik bestel nu voor het derde jaar hout pellets voor mijn kachel bij Vitalko. Vandaag zijn ze weer keurig afgeleverd. Zeer viendelijk chauffeur die echt zijn best doet om ze zo dicht mogelijk bij de plaats van bestemming neet te zetten. Levering altijd keurig aangekondigd. Kwalitiet van de pelelts zeer goed. Kurk droog, goed verpakt met plastic over de gehele levering dat ze ook bij regen mooi droog blijven.

26 de setembro de 2025

aanrader

Even wennen aan de website, handig zou zijn als op marktplaats een directe link naar hun website zou staan. Zeer vriendelijke, behulpzame medewerkers . Wij wonen op een woonboot De chauffeur heeft de instructie goed gelezen hoe er te komen. De pinikay briketten zijn de goedkoopste die ik kon vinden. Heel fijn dat ze de briketten op verzoek ook waterdicht verpakken. Of de briketten kwalitatief goed zijn kan ik nu in de zomer niet beoordelen Zal ik tzt toevoegen.

18 de julho de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Pini Kay, volle pallet, kwaliteit niet super

Een volle pallet (960kg) Pini Kay besteld bij Vitalko, keurig door Transmission op tijd geleverd. De kwaliteit van de briketten is niet geweldig. Heel wat briketten zijn gebroken, waardoor het effect van de holle ruimte in de briketten teniet wordt gedaan). 12 Stuks per pak, niet in plastic verpakt zoals op de foto op de website, wel bandjes eromheen. Al met al wat mij betreft 2e/b-keus en ondanks aanbieding een stevige prijs en niet voor herhaling vatbaar. L. Kievit

13 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

steenkool "antraciet"…

kolen(zgn.antraciet) zijn vd minste kwaliteit.Branden echt slecht,veel steentjes en 15%as.Nu moet ik alle dagen de asbak ledigen ipv 1x/week.

9 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Houtbriketten ontvangen die zo slecht…

Houtbriketten ontvangen die zo slecht waren (ze vielen gewoon uitelkaar), dat ik van de bestelde twee kuub na uitpakken een heb laten ophalen. Ik heb van de fabrikant wel 40% korting gehad, maar van Vitalko niets(bezorgkosten). 170 euro betaald voor waardeloze briketten en een vies huis vol zaagsel.
Niet netjes.

7 de setembro de 2023

Fijn "ouderwets goed" geholpen

Fijn telefonisch contact met Jasper, wat meteen vertrouwen gaf. Makkelijk besteld via de website en na 2 dagen 1,8 kuub mooi droog hout (12%) geleverd gekregen. En ook nog eens voor een concurrerende prijs! Dank en zeker tot een volgende keer

18 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.