Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.
Leia as opiniões dos outros
Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... Ver mais
In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Ver mais
Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!
Informações de contacto
De Binnenbaan 2b, 8731DV, Wommels, Holanda
- 0517745090
- info@vitaminebo.nl
- vitaminebo.nl
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Bezorging wordt steeds uitgesteld
Denk niet dat wij weer bij u bestellen.
Een unieke fruitondersteuning
Een unieke fruitondersteuning voor een zieke collega.
Bestelgemak en afgeleverd volgens afspraak. Super!!

Resposta da Vitamine Bo
Vitamine Bo heeft een ruime veelzijdige…
Vitamine Bo heeft een ruime veelzijdige keuze wat ik zeer prettig vind.

fruit/groeten waren niet vers
fruit/groeten waren niet vers, we hebben zelf nieuwe gekocht om aan een klant te kunnen geven

Snelle service, duidelijke communicatie
Snelle service, duidelijke communicatie!

Resposta da Vitamine Bo
Snelle service en origineel gezonde…
Snelle service en origineel gezonde product

Resposta da Vitamine Bo
De bestelling was na een week nog niet…
De bestelling was na een week nog niet bezorgd. Als ik zelf niet had gebeld met de vraag wat er aan de hand was, had ik nu nog niets geweten. De zending bleek beschadigd te zijn wist men mij te vertellen. Op de vraag hoe zij dat wist, maar waarom ik niet op de hoogte werd gesteld kreeg ik het antwoord dat ze het zelf nog niet door hadden gekregen van de pakketdienst. Beetje vreemd dat ze het wel wist, maar nog niet had doorgekregen!

Persoonlijk, attentvol en smaakvol
Heel attent dat je een persoonlijk mailtje krijgt waarin wordt aangegeven wanneer de bestelling wordt bezorgd. Ik gaf de 4 smoothies cadeau en ik begreep dat ze heerlijk smaakten.

Super positieve ervaring
Betrouwbare en duurzame levering. Mijn ontvanger was erg blij met het leuke pakketje smoothies. Fijn ook dat de recepten zijn bijgevoegd. Super positieve ervaring!

Super
Fijn contact, snelle service en uitstekende producten! En wat een keuze! Een echte aanrader.

Super leuke producten
Super leuke producten, snelle bezorging en fijne communicatie!

Origineel vitaminebommetje!
Na de bestelling kregen we een vriendelijke bedankmail met daarin de verwachte bezorgdatum.
Wij hebben een zieke werknemer deze originele en gezonde vitaminebom gestuurd. Een echte aanrader; is een keer wat anders!

Goede ervaring
Goede ervaring, leuke attentie, snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Resposta da Vitamine Bo
Goede service! Er werd gemaild met de vraag of het verzendadres klopte. Ik was zelf nl vergeten het adres in te voeren.

Resposta da Vitamine Bo
Het werd keurig op tijd bezorgd ,al een…
Het werd keurig op tijd bezorgd ,al een paar x kado gedaan,nooit iets kapot,en altijd goed verzorgd.

Resposta da Vitamine Bo
Pakket helaas door bezorgdienst in afval container bezorgd.
Het pakketje dat ik via Vitamine Bo verstuurd heb, was een cadeautje voor iemand. De producten waren helemaal zoals op de website vermeld. Ik zou alleen een andere bezorgdienst nemen. Het pakketje was iets vertraagd, maar dat is tegenwoordig bijna normaal. Wat niet normaal is, is dat het pakketje in de afval container werd achtergelaten waar het door de ontvanger uit gevist moest worden en natuurlijk stonk. Heel jammer als het een verjaardags cadeau is.

Resposta da Vitamine Bo
Lokaal, gezond en good-looking!
Een leuk relatiegeschenk of bedankje via een lokale ondernemer. Wij krijgen altijd complimenten van de ontvangers.

Resposta da Vitamine Bo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.