VitamineMan Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroe... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de bem-estar
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Farmácia online
  4. Farmácia
  5. Loja de vitaminas e suplementos

VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

338 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Supersnel bezorgd aanrader!

1 de dezembro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Marc, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn heel blij, dat het in deze drukke tijd op tijd bij je is aangekomen. Daar werken we hard aan. Mocht er een keer iets zijn, laat het ons dan weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

makkelijk bestellen.

makkelijk bestellen.
goed communicatie
vlotte levering

29 de novembro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Hans, Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te lezen, dat alles goed is verlopen. Mocht er eens iets aan de hand zijn, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het op. We geven 100% tevredenheidsgarantie. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en heel goede info over…

Snel geleverd en heel goede info over de bestelling en aflevering!👍

6 de novembro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Evelien, dankjewel voor je 5 sterren review. Wat fijn, dat je zo tevreden bent over onze service. Mocht er eens wat zijn, neem dan direct contact met ons op, Dan lossen we het meteen voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 2 em 5 estrelas

'Die vervelende klanten'

De producten zijn prima, maar de klant wordt genegeerd bij het formuleren van een schriftelijke klacht. Het is duidelijk : de omzet primeert, 'alleen jammer dat dat via klanten moet'.

1 de novembro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Josse, Dank voor uw review. We vinden dit erg vervelend voor u. Zoals gemeld geeft de vervoerder DPD aan, dat het pakket is afgeleverd. Maar, het is niet aangekomen bij u. We hebben u aangegeven dat te onderzoeken. We hebben gevraagd, dat te onderzoeken door onze logistieke partner. Dat neemt in deze drukke tijd helaas langer dan we willen. We zijn het met je eens, dat het te lang neemt en daar bieden we onze excuses voor aan. Morgen, vanavond lukt helaas niet meer, sturen we de bestelling nogmaals op. Onze welgemeende excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 5 em 5 estrelas

alles altijd picobello net en zeer vlug…

alles altijd picobello net en zeer vlug geleverd kortom TOP

26 de outubro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Seyen, dankjewel voor je 5 sterren review. Niet alleen deze keer, maar altijd geef je aan dat we snel en netjes leveren. Beter dan Top kan bijna niet en toch blijven we proberen het beter te doen. Mocht er dus een keer iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Lekker snel bezorgd weer

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product.
Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijke ervaring is minder pijnlijke handen (gewrichten).

Mijn dank dus ;))

Esther

18 de outubro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Esther, dankjewel voor je 5 sterren review. Dat zijn een hoop complimenten die je ons geeft. Heel fijn om te lezen! En het fijnste is om te zien, dat je er veel baat bij hebt. Daar gaat het tenslotte om. Onze dag kan niet meer stuk! Dankjewel. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Keurige en snel.

Keurige behandeling van de bestelling; razendsnel in de brievenbus!

16 de outubro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Hans, dank u wel voor uw 5 sterren review. Fijn te lezen, dat uw bestelling snel, razendsnel, is aangekomen. We geven altijd 100% tevredenheidsgarantie. Mocht er onverhoopt een keer toch iets zijn, laat het ons weten en we lossen het direct op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat ik besteld had was binnen 2 dagen binnen. En ik had een vraag over een produkt, email gestuurd en daar kreeg ik een heel uitgebreid en snel antwoord op. Dus heel fijn!

11 de outubro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Sandra, Dankjewel voor je 5 sterren review. We doen ons best je zo goed en snel mogelijk te informeren. Dat is gelukt, zo lezen we. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten, dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 4 em 5 estrelas

snelle levering

11 de outubro de 2021
Opinião espontânea

Resposta da VitamineMan

Beste Kylian, dankjewel voor je 4 sterren review. We zijn blij te lezen, dat je onze levering snel vond. We gaan er alles aan doen een volgende keer 5 sterren te verdienen. Mocht er iets schelen aan je bestelling, laat het ons dan snel weten en we pikken het op. Op de website staan onze contact gegevens. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Bergamet

Mijn vraag werd snel en netjes behandeld, de levering is ook altijd snel. Top, ga zo door!

19 de setembro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste mijnheer, mevrouw Blommers, dank voor uw 5 sterren review. We proberen altijd snel te reageren bij verzoeken om informatie en dan is het extra fijn te zien dat het is gelukt. Dank u wel voor uw complimenten, dat motiveert ons enorm! Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 5 em 5 estrelas

Je word prima geholpen als zich wat…

Je word prima geholpen als zich wat voor doet. De communicatie verloopt dan ook prima

3 de setembro de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Henk, dankjewel voor je 5 sterren review. We helpen je natuurlijk graag. 100% tevredenheid, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Guter service...

Super Service, schnelle Lieferung. Top Qualität..

29 de agosto de 2021

Resposta da VitamineMan

Liebe Marion, vielen Dank für deine 5 Sterne Bewertung. Schnelles, gutes Produkt und Top-Service. Darauf sind wir stolz. Wenn es etwas gibt, lassen Sie es uns wissen und wir werden es lösen. Mit freundlichen Grüßen, VitamineMan

Snelle levering!

2 de agosto de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Monique, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat alles goed en snel gelukt is. Mocht er eens iets zijn, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Perfect

Perfect. Mega snelle levering in handige verpakking.

5 de julho de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Dieuwke, dankjewel voor je 5 sterren review. Mega snel, dat zijn we graag. Doen we ook alles aan. Gelukkig leveren onze partners snel uit en dat is best een uitdaging in deze drukke tijd. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snel, zorgvuldig, kwaliteit

Super snelle levering en goede vitaminepillen. Dank!

4 de julho de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Machteld, dankjewel voor je 5 sterren review. We waarderen het natuurlijk enorm zo'n compliment. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, bestelling was vrijdag geplaatst en het was zaterdag geleverd.

30 de junho de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Tamer, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat je bestelling op tijd is gekomen. We proberen de volgende werkdag te leveren en dat lukt ook heel vaak. Met de extra drukte de sinds vorig jaar blijft dat een uitdaging. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Classificada 1 em 5 estrelas

Er was een verkeerde levering

Er was een verkeerde levering. Ik heb hiervoor een melding op de site van gedaan met de vraag hoe nu te handelen. Geen reactie. Daarna heb ik tweemaal telefonisch de voicemail ingesproken, geen reactie.

20 de junho de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Andrea, gisteravond hebben we telefonisch contact gehad en geconstateerd, dat je iets anders hebt besteld, dan de bedoeling was. Lossen we op. Een en ander is voor ons niet op een zondag te regelen en dat doen we vandaag (maandag). We gaan altijd voor 100% tevreden klanten en we hopen, dat je dat weer bent na vandaag. Mocht er toch nog iets aan schorten, laat het ons weten. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Alles bestens

2 de junho de 2021

Resposta da VitamineMan

Liebe Nadine, vielen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung. Alles bestens, darauf sind wir stolz. Sollte es einmal nicht nach Plan laufen, teilen Sie uns dies bitte umgehend mit. Dann lösen wir es für Sie. Mit freundlichen Grüßen, VitamineMan

prima service

29 de abril de 2021

Resposta da VitamineMan

Beste Erwin, dankjewel voor je 5 sterren review. Kort en krachtig, prima service, gaf je aan. Daar zijn we blij mee. Mocht er een keer iets niet lekker gaan, laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan