Tijdje geleden een potje kruidenzalf met Cannabis besteld en werkt ontzettend goed! Al langere tijd veel last van eczeem, maar door deze crème was het al binnen enkele dagen minder en nu zelfs weg. Ei... Ver mais
Zeer tevreden over de producten. Mijn tweede potje Collagen Mask. Gebruik deze aub niet na het zonnen geeft dan brandend gevoel. De Collagen hyaluron Back in Time Serum en dagcrème zeer zuinig in g... Ver mais
De verzorgende creme met cannabis olie een hele fijne creme voor gezicht en lichaam.Smeert goed uit,ruikt lekker.Ik had wat irritatie,bultjes op mijn wangen,hals,andere crèmes hielpen niet. Mijn wang... Ver mais
Eerlijke en natuurlijke producten. Zijn wat moeilijk te vinden op jullie website. Ik had al eerdere ervaring met gel met duivelsklauw. Gebruik ik tegen huidige irritatie als gevolg van Psori... Ver mais
Wij zijn een familiebedrijf die hoogwaardige natuurlijke cosmetische producten importeren en verkopen. Wij bieden deze natuurlijke cosmetische producten aan met de grootst mogelijke zorg en service. Wij zijn distributeur voor de markten Nederland, Belgie, Luxemburg en Spanje. Ons moederbedrijf Vivaco, Czech Producer Of Natural Cosmetics, in Tsjechië bestaat sinds 2001 en heeft een ruime ervaring in het produceren van hoogwaardige natuurproducten voor de huid, haar en het lichaam. De kernwaarden van ons bedrijf Vivaco Natural Cosmetics zijn respect voor mens dier en natuur. Onze producten zijn geproduceerd uit het beste wat de natuur te bieden heeft.
De Bongerd, 4, 4145NA, Schoonrewoerd, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Bestelling werd incompleet bezorgd.
Het missende artikel werd na contact hierover direct nabezorgd met iets extraas erbij.
Keurige mail in deze met oprechte excuses.
Het zijn fijne producten voor een eerlijke prijs.
Er is een snelle levering en een goede service.

Resposta da Vivaco Natural Cosmetics
Ik kreeg hele rode pijnlijke zolen , dus ik kan er nu niks mee ! Blijft ook wel aan houden dus nu aan de alleegietabletten , hopen dat het zich nog hersteld

Resposta da Vivaco Natural Cosmetics
Supersnel geleverd. Zondag besteld en dinsdag reeds in huis de producten gebruik ik nu en hoop later meer te vertellen...

Resposta da Vivaco Natural Cosmetics
Snelle goede levering van een goed product.

Resposta da Vivaco Natural Cosmetics
Mijn wangen zijn nu weer lekker zacht en de bultjes bijna weg.Heel blij met deze creme.

Resposta da Vivaco Natural Cosmetics
Snelle levering. Goede producten met goed resultaat van verbetering van de huid van een mevrouw van 86 Jr.

Resposta da Vivaco Natural Cosmetics
Ik had al eerdere ervaring met gel met duivelsklauw. Gebruik ik tegen huidige irritatie als gevolg van Psoriasis / Reuma. Ook bij kleinkinderen, heerlijke reuk en verzachtend en verkoelend effect.
Zelf ervaring in de Corona periode: dagelijks capsule Oregano en CBD.
Vanuit mijn beroep al sinds 1985 actief met natuurlijke gezondheids alternatieven. Mede ook in Export voor dier en plant.
Ben nu benieuwd naar werking op gewrichten als pijnstillers
Persoonlijk nog steeds op zoek naar soort Tiger Balm
* Na reactie via Trustpilot uw antwoord met Advies Paardenbalsem als alternatief voor Tiger Balm ( pleisters). Staat als nieuw product, maar werking is verkoelend I.p.v. te verwachten verwarrende effect. Is dit juist?
Heeft U eventueel proef hoeveelheid?
Gel met Duivelsklauw werkt tevens direct kalmerend en verkoelend bij muggebeten en na contact met brandnetels
Voor " bad" producten en andere huidverzorging graag ook uw aandacht voor mogelijke upgrade met Zeewier
( eigen positieve ervaring na introductie ( meestal als Bodemverbeteraars) per 2002.

Resposta da Vivaco Natural Cosmetics
Snelle en goede levering, met iets extra om uit te proberen