Vivadonna Opiniões 897

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kreeg een ander product opgestuurd dan ik had gevraagd. Dit werd snel opgelost. Ik kreeg korting op het product en ik kreeg met levering van het goede product ook nog een kortingsbon cadeau. TOP!!... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk te bestellen voor mooie prijs en snel geleverd. Gelukkig ook geen overlaat aan onnodige emails omdat je nu eenmaal eens besteld hebt. Product heb ik nog te kort om goed te kunnen oord... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De verkoopster is altijd aardig en behulpzaam met haar klanten 😊 nogmaals geen probleem met de communicatie en de producten. Geen schade bovendien is het pakketje snel en goed geleverd. Alles is in o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hallo iedereen die dit leest, mijn naam is Celine, en ik heb altijd hinder gehad van geurende oksels. Grondig wassen en een kwaliteit merk deo gebruikt. Helaas. Maar sinds ik deze ‘Loveli Fresh Cotton... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos
  2. Fornecedor de cosméticos e perfumes
  3. Grossista de cosméticos
  4. Loja de cosmética

Viva Donna - Alles voor een Stralende huid! Voor alle beauty liefhebbers bied ik mooie cosmetica, huidverzorging en make-up merken aan die je niet zomaar bij de drogist kunt kopen. Alle producten die ik verkoop hebben iets bijzonders. Sommige producten zijn 100% natuurlijk, sommige zijn plastic vrij, maar ik verkoop ook hele goede producten om de huid te verbeteren! Ik hou wel enorm van duurzame producten uit de cosmetica branch! Heb je vragen? Stuur een email naar info@vivadonna.nl! Ik help je graag. Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

897 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne webshop met mooie, natuurlijke producten

Ik ben erg tevreden over deze webshop. De website is overzichtelijk en prettig in gebruik, met een mooi aanbod aan (voornamelijk) natuurlijke producten. Bestellen gaat makkelijk en alles wordt netjes en snel geleverd.

Wat ik ook echt waardeer, is de goede service. Op de mail wordt snel en vriendelijk gereageerd. Dat geeft vertrouwen en maakt het bestellen extra prettig.

Aanrader voor wie houdt van bewuste verzorgingsproducten en een persoonlijke benadering!

4 de junho de 2025

Resposta da Vivadonna

Super bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo blij met Viva Donna bent!

Fijne webshop

Fijne webshop! Ik koop hier altijd een product van Vivaderme waar je heel lang mee doet. De kleur die ik gebruik is vaak moeilijk verkrijgbaar. Ook snel in huis. Dus blij mee! Dank jullie wel weer!

4 de junho de 2025

Resposta da Vivadonna

Super bedankt voor je mooie review! Daar ben ik heel blij mee. Veel plezier met je Divaderme product!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reactie bij vragen en goede zorg…

Snelle reactie bij vragen en goede zorg en ruimhartige correctie als er iets mis gegaan is.

29 de maio de 2025

Resposta da Vivadonna

Bedankt voor je mooie review Tatjana! Veel Plezier met je ZAO producten. Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Hele fijne webshop.

Ze hebben een enorme hoeveelheid producten op voorraad die snel worden verzonden. Mailtjes worden snel beantwoord en er zit altijd een klein presentje bij. Ik koop hier geregeld.

28 de novembro de 2024

Resposta da Vivadonna

Bedankt voor je mooie review! Veel Plezier met je producten. Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Classificada 5 em 5 estrelas

Alsnog na review antwoord gekregen,het…

Alsnog na review antwoord gekregen,het druk was,mijn 1e review was al geschreven.
Dank voor uw reactie
Review verwijderd en bij deze een nieuwe.
Begrip voor vertraging.
Hopelijk morgen geleverd.
Dankjewel 🌹

9 de maio de 2025

Bedankt voor je review Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Goede service, snel verstuurd

Makkelijk besteld, altijd voorraad en snel verzonden. Top!!

Bedankt voor je mooie review, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Top website

Altijd een fijne levering en een tester erbij mijn nieuwe webshop om mijn gezichtsreiniging en crèmes te halen top website

Bedankt voor je mooie review Kerim, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Classificada 4 em 5 estrelas

Vlot en snel verzonden

Vlot en snel verzonden. Fijne en duidelijke website.

Bedankt voor je mooie review Edwin, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Viva Donna vink ik alle producten…

Bij Viva Donna vink ik alle producten die ik gebruik, innovaties worden gedeeld, van tijd tot tijd zijn er leuke aanbiedingen, waardevolle tips.
Bestelling en verzending is altijd dik in orde.

Bedankt voor je mooie review Ellen, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Top service

De bestelling wordt zorgvuldig in behandeling genomen en wordt snel ontvangen. Top service!

Bedankt voor je mooie review Suzanne, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Goede producten

Goede producten, netjes geprijsd
Snelle en nette bezorging.

Bedankt voor je mooie review Monica, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Goed geregeld

Goed geregeld, even onzekerheid over de levering maar kwam door vertraging bezorgdienst,Uitstekende feedback gekregen!

Bedankt voor je mooie review Aad, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede producten en goed advies

Top webshop met goede producten van veel verschillende merken. En als je vragen hebt kun je ze altijd stellen en krijg je supergoed antwoord/advies.
Kortom niet twijfelen om daar te bestellen. Gewoon doen

Resposta da Vivadonna

Bedankt voor je mooie review Esmeralda, Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Topservice!!

Topservice!!! Was iets vergeten, werd keurig bij de lopende bestelling gevoegd, ondanks vakantie! Dank Sandra. Tot de volgende bestelling.

24 de abril de 2025

Resposta da Vivadonna

Super bedankt voor je mooie review en geniet lekker van je nieuwe Loveli producten!
Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.