Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de fragrâncias e aromas
  2. Loja de acessórios para automóveis
  3. Fornecedor de cosméticos e perfumes

Vivere Scents biedt unieke, handgemaakte geurbelevingen voor je auto met de Vivere Aroma Diffuser. Onze exclusieve geuren zijn ontworpen voor luxe en kwaliteit, zonder chemische toevoegingen. Geniet van een langdurige geurervaring met innovatieve diffusers die geen rommel achterlaten en gemakkelijk te gebruiken zijn. Maak je geurcollectie compleet met onze verfijnde geuren die je dagelijks omarmen.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

14 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit product én dramatische service

De geurverstuiver begon al snel te lekken, waardoor er olie op mijn dashboard is terechtgekomen en het oppervlak aantastte. Toen ik hierover contact opnam met de verkoper, werd de schuld bij mij gelegd: ik zou het flesje verkeerd hebben geplaatst. Uit ‘coulance’ zou er een nieuwe verstuiver opgestuurd worden, maar na twee weken berichten sturen kreeg ik uiteindelijk te horen dat het pakket “niet was aangenomen”, naar een postpunt was gegaan en vervolgens retour was gestuurd — zonder dat ik hiervan op de hoogte was of een track & trace had ontvangen.

Toen ik om duidelijkheid vroeg en verzocht om een nieuwe zending mét track & trace, bleef het stil. Weer meerdere berichten gestuurd, maar geen enkele reactie meer. Gelukkig heeft bol.com het uiteindelijk voor mij opgelost, maar deze verkoper raad ik absoluut af.

Product slecht, service nóg slechter.

2 de julho de 2025

Heerlijke geurtjes. Mooi bedrijf

Fijne mannen om contact mee te hebben voor de levering. De geuren zijn allemaal heerlijk. Echt een hele goede uitvinding. Zo veel beter dan de kerstboompjes en de luchtjes die zo vervliegen. De geurtjes gaan heen lang mee.

8 de fevereiro de 2025

Een mooi product

Oprecht hele lekkere geuren die ook nog lang blijven hangen. De levering was er ook direct de volgende dag. Daarbij ook een mooi design. Zeker het geld waard.

1 de fevereiro de 2025

Top product

Top product, was eerst beste sceptisch er over maar bevalt een stuk beter dan de andere bekende auto parfums

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie verpakking en heerlijke geuren

Product snel geleverd. Staat mooi in de auto en navullingen zijn eenvoudig te verwisselen.
Ik ben zeer tevreden, en beveel dit product aan!

Resposta da Viverescents

Bedankt voor de mooie review Maria!

Wij zijn blij dat je net zo enthousiast als ons bent over de geuren!
Wij hopen dat je er nog lang van zult genieten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een mooi product is dit zeg

Wat een mooi product is dit zeg, mijn auto ruikt heerlijk sinds ik dit gebruik. Een echte aanrader

Resposta da Viverescents

Hartelijk bedankt voor je mooie review Dennis!
Wij hopen dat je blijft genieten van onze geuren!

Heerlijke geur!

Me auto ruikt heerlijk dankzij dit bedrijf en ik had het besteld en de volgende dag in huis fantastisch

21 de dezembro de 2024

Resposta da Viverescents

Bedankt voor de mooie review Mees! Wij hopen dat u nog lang geniet van onze bijzondere geuren!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.