Fantastisk oplevelse
Afleverede et betræk til topmadras og en meget plettet dunvest. Fik den leveret tilbage, som var det ny indkøbt. Utrolig flot
Ikke sidste gang jeg har brugt Viviras
Min varmeste anbefaling herfra
Viviras er et professionelt vaskeri, renseri og rengøringsfirma. Vi tilbyder vasketøjsservice med afhentning og levering af vasketøj og rensetøj til erhverv og private. Vi er et kvalitets vaskeri og renseri med mange års erfaring med fokus på kvalitet. Vi bruger udelukkende svanemærkede produkter i vores vaskeri. Vores rengøringsafdeling tilbyder kvalitets rengøring både for erhverv og private. Vores rengørings afdeling består af et mindre team af passioneret medarbejdere med mange års erfaring inden for både erhvervsrengøring og privatrengøring.
Dinamarca
Ikke sidste gang jeg har brugt Viviras
Min varmeste anbefaling herfra
Kan varmt anbefale Viviras - Vaskeri, Renseri & Rengøring.
Dels er Vivi og hendes medarbejdere fantastisk søde, hjælpsomme og imødekommende, dels er både tøjvask og rengøring af topkvalitet.
Blot for at nævne 2 eksempler, der gør hverdagen lidt lettere og gladere: Jeg har ikke tidligere hos andre vaskerier fået mit vasketøj tilbage, så fint lagt sammen og lige til at placere i skabene, og jeg har ikke tidligere haft så skinnende en ovn efter besøg af Vivi og hendes medarbejder.
Hertil kommer uopfordret hjælp med bortskaffelse af affald, hvilket er vigtigt for den, der er dårligt gående og desårsag afhængig af hjælp fra andre … for “venlighed koster ingen penge”.
Alt, iøvrigt, til kundevenlige priser, så jeg kunne ikke ønske mig det bedre.
Altid højt humør, super flot rengøring, altid fleksibel service også på vaskerier.
Alt i alt kan jeg anbefale Viviras
Rikke
Vi har haft Viviras i et par måneder nu som rengøring i vores klinik. De er altid til at regne med og kommer som aftalt. Super rengøring💯🤩
Vi har haft fornøjelsen af Viviras et stykke tid nu. Det fungerer rigtigt godt og dejligt at det er den samme, som kommer i huset. Det er skønt at komme hjem til et rengjort hus :) Det har været let at lave aftaler, og Vivi er god til at lytte efter ønsker og komme med løsninger ifht opgaver/tid. Det er let at komme i kontakt og information bliver delt. Kan varmt anbefale dem.
Fantastisk god hurtig service
2 dobbeltdyner blev afhentet onsdag morgen og kom retur i morges.
Super service. Glæder mig til vinterdynerne skal i bruge.
Kan klart anbefales
Super god service👍samt afhentning og levering var i top👍👍 bruger dem fast da andre ikke har kunne levere samme kvalitet.
Kan varmt anbefale dem😊
At få hentet dyner og hovedpuder herhjemme og efter endt dag, at få dem hjem, lækre, bløde og rene, er ren luksus
Utrolig god service af medarbejderne og en super pris.
Jeg vil helt klart anbefale Viviras til andre, der fortjener lige lidt ekstra luksus
Jeg har brugt Viviras flere gange nu og jeg er super tilfreds. Altid personlig og venlig betjening. Kvaliteten af vask er i top. Virkelig god service at få hentet og leveret sit vasketøj igen! Endda med mulighed for dag til dag levering. Viviras får en stor anbefaling herfra.
Havde Viviras ude for at ordne en teenagers lejlighed, med vask af sengetøj, dyner, puder og topmadressen på sengen, samt rengøring.
På 2 timer fik de den til at ligne en ny lejlighed.
Tusind tak.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.