Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Mercado Auto
  3. Concessionário de carros usados

Informação fornecida por diversas fontes externas

Snabb och säker bilhandel med professionell värdering online. Sälj bilen på bara 24 timmar! viköperdinbil.se ❖ Alla sorters bilar ❖Trygg betalning

Informações de contacto

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

11 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,2

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Klart sämsta

2Klart sämsta! Bilpris ligger på 189K på Carinfo och 170K via förmedling hos bilhandlare, VKDB värderar bilen till 96K. De borde låsas på psykiatrin i Haninge där, med sådan attityd mot potentiella kunder. Stort Nej 👎 till viköperdinbil.se
Att motivera i sin marknadsföring "slipp all pappersarbete" är lite sådär resonemang...vi lever inte i Ryssland, så den byråkratin har vi inte i Sverige, allt görs på 5 min men den pappersarbete har vkdb redan lagt in i varje köp typ 5 gånder

24 de outubro de 2025

Vilket skämt

Vilket skämt! Vilket skambud! Sålde min bil till en annan aktör för nästan 10 gånger så mycket än vkdb har erbjudit mig. Tony Richardsson borde överväga samarbete med detta företaget.

6 de outubro de 2025

Ofattbara skampriser

Ofattbara skampriser.
Tony Rickardsson har tydligen ingen aning om vad han babblar om i tv reklamen när han säger "Vi köper din bil till ett Toppenpris!"
Min bil värderades till 85-90k men fantastiska VKDB vill ge mig 64k!
Wow! Aldrig i livet.
Skulle aldrig rekommendera någon att sälja sin bil via detta scam företag.

3 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Akta er för dessa hästhandlare

Akta er för dessa hästhandlare. De erbjöd 46000:- mindre för vår bil värd runt 200.000 än två andra seriösa bilhandlare. Jag har testat Vkdb:s inköpspris vid flera tillfällen o de ligger alltid långt under vad andra betalar.

15 de agosto de 2025

Fick olika prisuppgifter

Fick olika prisuppgifter. Allt ifrån 263000SEK till 219000. De skyllde på fel i deras IT-system. Sjukt dåligt hanterat. Har pratat med dom tre ggr. Ingen återkoppling.

7 de abril de 2025

”Vi Köper Din Bil” köper bilar för billigt & marknadsför fel

Vi Köper Din Bil köper bilar till ett ohyggligt lågt pris och lägger mellanskillnaden på felaktig marknadsföring. En vän till mig ville få sin bil värderad men VKDB erbjöd henne betydligt lägre pris än om hon sålt direkt på Blocket. För min egen del så äger jag inte ens en bil och önskar bli lämnad ifred, men "Vi Köper Din Bil" (VKDB) visar sina annonser för mig flera gånger dagligen, vilket gränsar till trakasserier eftersom jag har sett reklamfilmerna så många gånger. Var vänlig upphör, jag vill bli lämnad ifred! Under den senaste månaden har jag dagligen sett reklamfilmer för "Vi Köper Din Bil" som pre-rolls på YouTube. I genomsnitt visas de för mig cirka 20 gånger per dag, både den med Tony Rickardsson och den med fadern som sitter vid matbordet i början. Problemet är att jag inte äger någon bil. Vilken ansvarig person för Google Ads-marknadsföringen hos er anser att det är värt att spendera pengar på att visa samma reklamfilm hundratals (om inte tusentals) gånger för personer som inte ens äger bilar? Ni måste ha spenderat avsevärda summor på att visa dessa reklamfilmer för mig. Jag rekommenderar starkt att ni riktar in er marknadsföring på personer som faktiskt äger bilar och sätter en begränsning för antalet gånger reklamfilmen kan visas för samma person. Jag arbetar själv med Google Ads och detta är grundläggande kunskaper. Om jag hör "Hej, Tony Rickardsson här!" eller "Vill du veta hur mycket din bil är värd?" en gång till kommer jag bli galen.

21 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.