Ik heb voegpasta voor pvc besteld en de volgende dag binnen gekregen. Pasta potje stond een qr code op met instructies . Prima te verwerken al met al over alles zeer tevreden .
Leia as opiniões dos outros
Echt een top service! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. 😊 Ik had per ongeluk de verkeerde besteldatum doorgegeven, maar daar reageerden ze gelukkig heel fijn op. Zonder enige moeite k... Ver mais
Om 5 sterren te halen is er iets nodig waar een webshop zich onderscheid van anderen. In het (aankoop)proces, of in het product. In dit geval niet eerder meegemaakt dat het ergens in een webshop zo m... Ver mais
Nadat ik mijn pvc vloer schoon had gemaakt met een gewone reiniger zijn er vlekken in ontstaan die maar niet weg gingen. Ik had om advies gevraagd bij @Hermosa Floors en zij adviseerden mij James Vloe... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de pisos
- Empreiteiro para instalação/reparação de pisos
- Loja de tapetes
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
Al meer dan 30 jaar is Vloerenvisie actief in alle soorten vloeren. Wat begon met alleen plaatsen van vloeren is ondertussen uitgegroeid tot een totaalleverancier in alle soorten vloeren, randafwerking, gereedschappen, onderhoudsmiddelen en alle toebehoren wat er bij een vloer komt kijken. Je kan zeggen dat Vloerenvisie dé ‘one stop shop’ is voor vloeren. De bestellingen die u doet bij Vloerenvisie worden met grote zorg behandeld en worden nagenoeg altijd door ons eigen personeel geleverd. U krijgt van ons bericht wanneer u uw bestelling kan verwachten of u krijgt een telefoontje als de bezorger onderweg is. Zo hoeft u niet de hele dag te wachten. Wij zijn geen ‘dozenschuivers’. Onze mensen weten ook alles van de producten die wij leveren én hoe u daar het beste mee kunt werken. Bovendien is onze webshop 24 uur per dag open. U kunt daar terecht voor alle en uitgebreide informatie, productbladen en veiligheidsinformatiebladen. Als u meer informatie wilt dan kan u altijd makkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze mensen voorzien u graag van de juiste informatie.
Informações de contacto
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering!
Voegpasta pvc
Ik heb voegpasta voor pvc besteld en de volgende dag binnen gekregen.
Pasta potje stond een qr code op met instructies .
Prima te verwerken al met al over alles zeer tevreden .
Mijn laminaat was door waterschade…
Mijn laminaat was door waterschade beschadigd, verschillende bedrijven gebeld en niemand kon een paar planken vervangen. Vloerenvisie wel, vakkundig uitgevoerd. Ik ben blij met het resultaat.
Goede en snelle service
Prettig geholpen in de winkel. Daarnaast hebben ze een snelle service. Het laminaat is van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.
Goed advies gegeven
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd, goed advies.
De ondervloer was gemakkelijk te leggen
NEP REVIEUW
Er is een revieuw geplaatst uit mijn naam!!!!!.
Ik ken jullie niet er wil het eraf hebben!!
Snel geleverd
Goede ervaring
De bestelling wordt altijd correct en snel uitgevoerd. Ik ben alleen minder te spreken over het gekozen vervoersbedrijf (DHL).
Mooie spullen om je vloer nog mooier te…
Mooie spullen om je vloer nog mooier te maken.

Resposta da Vloerenvisie.nl
Heb het net op de vloer aangebracht
Heb het net op de vloer aangebracht, ik heb het dus over de voegenvuller op mijn pvc visgraatvloer, ging tot op heden perfect, nu afwachten hoe het zich op de lange termijn houdt na het dweilen bijv.
Stipte planning
Er werd eerst nog telefonisch contact genomen om adres te bevestigen
Ik wist wat ik wilde hebben
Ik wist wat ik wilde hebben, Vloerenvisie heeft dit voor een mooie prijs, ik bestel en een paar dagen later heb ik wat ik wil.
Klaar......5 sterren.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.