Ik bestel regelmatig mijn tickets voor wedstrijden in Duitsland en de service is fantastisch. Het bestelproces werkt makkelijk, je hebt je kaarten snel geregeld en de levering is betrouwbaar.
Leia as opiniões dos outros
Samen met onze zoon ben ik afgelopen weekend naar Dortmund - As Roma geweest op de gele wand. Een imposant stadion en een heerlijke sfeer, ookal was het een oefenwedstrijd de sfeer was top en we heb... Ver mais
Was the best sports experience our group has had in our lives. The atmosphere in the Köln away end is unmatched. The gameday experience as a whole is in a level of its own in Germany.
Fijne communicatie, snelle reacties, transparant en een betere prijs dan bij de concurrentie. Al met al een hele fijne ervaring gehad bij de wedstrijd Dortmund-Bayern München. Tickets waren ook op een... Ver mais
Informações sobre a empresa
🏟️Vind jouw tickets voor topwedstrijden in binnen- & buitenland hier! 🇳🇱🇧🇪🇩🇪🏴 📩Wedstrijdverzoek of liever een complete reis? Stuur ons een bericht!
Informações de contacto
Holanda
- voetbaltour.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Tickets Borussia Dortmund-FC Bayern
In mijn zoektocht naar tickets voor Dortmund-Bayern kwam ik al snel bij Voetbaltour uit. Na enkele maanden vooraf mij al geïnformeerd te hebben, hebben ze mij - zoals ze beloofd hadden - meteen op de hoogte gebracht eens ze over de plaatsen voor deze wedstrijd beschikten. Vervolgens is alles, van de betaling tot het ontvangen van de tickets heel vlot verlopen, zelfs tot de begeleiding op de matchdag toe. Een echte aanrader om internationale voetbaltrips te boeken!
Snelle reactie via Whatsapp en…
Snelle reactie via Whatsapp en betrouwbaar tickets regelen voor een goede prijs.
Tickets Chrystal Palace - Tottenham
Afgelopen december via Instagram met voetbaltour in contact gekomen voor tickets van Chrystal Palace. Vanaf het eerste contact tot aan de wedstrijd stond ik als koper centraal. Alles was netjes en op tijd geregeld. De tips voor een aantal pubs rondom het stadion waren geweldig en hebben bijgedragen aan een echte Engelse voetbalervaring. Nogmaals bedankt! Zeker een aanrader.
Wedstrijd Leverkusen
Topservice! Geweldige plaatsen op de lange zijde bij een wedstrijd van Leverkusen. Snelle reactie op vragen en de tickets ruim op tijd ontvangen. Zeker een aanrader!
Top geregeld
Top geregeld. 2 kaartjes gekocht, via pb verstuurd en zo het stadion in.
When I cannot buy a ticket by myself I…
When I cannot buy a ticket by myself I refer to Voetbaltour. It’s always a great expérience in the stadium and the service is pro !
Zeer vlotte communicatie
Zeer vlotte communicatie! Mooie plaatsen op Fc Köln gekregen, ze melden duidelijk waar je zit, je komt niet voor verrassingen te staan. Top service!👌
Snelle service en een top ervaring 💪
Kaarten Crystal Palace-Fulham
We hebben de kaarten prima op tijd geleverd gekregen. Communicatie verliep prima. Geen enkel problemen rondom kaartgebruik.
Snelle communicatie
Snelle communicatie, goede duidelijke levering en onwijs leuk aanbod! Plekken prima in balans met de prijs! Al met al prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Betrouwbare organisatie
Betrouwbare organisatie voor voetbalkaartjes. Voor een interessante prijs mooie plaatsen gekregen. Bestellen ging makkelijk en de tickets werden op tijd geleverd. Zeker een aanrader!
Die Gelbe Wand - Kippenvel
Makkelijk besteld, snel en accuraat afgehandeld en de tickets waren mooi op tijd voorafgaand aan het wedstijdbezoek
Betrouwbare en behulpzame verkoper.
Betrouwbare en behulpzame verkoper.
Meerdere keren tickets gekocht, voornamelijk voor wedstrijden in Duitsland. Breed aanbod aan tickets voor een hele goede prijs. Aanrader!
Altijd prettig contact
Altijd prettig contact, waar nodig snelle afhandeling/levering en duidelijke communicatie over de mogelijkheden.
Arsenal-Sunderland
Tijdens zoektocht naar kaartjes voor Arsenal een aantal aanbieders gezien, echter doorgaans écht waanzinnig (te) hoge prijzen. Uitzondering op de regel: voetbaltour. Nette prijs voor -in dit geval- twee topplekken op het lange stuk in het Emirates Stadium. En dan ook nog 3 mooie doelpunten zien en een hele mooie pot voetbal!
Betrouwbaar en altijd snelle service
Betrouwbaar en altijd snelle service! Meerdere keren kaartjes gekocht voor wedstrijden in Duitsland en Engeland. Tickets altijd ruim op tijd ontvangen.
Super service en top plekken!
Vaker tickets gekocht via Voetbaltour. Altijd snel geregeld en super goeie plekken! Absoluut een aanrader!
Goede communicatie en top tickets
Goede communicatie en top tickets! Aanrader
Fantastisch wedstrijd
Fantastisch wedstrijd, mooie plekken! Score verloop zorgde voor veel vermaak.
Betrouwbaar, snel en faire prijzen
Heel betrouwbaar en iedere keer snelle service om kaarten te kopen op prima plekken in de mooiste stadions. Eerlijke prijzen en altijd een topsfeer bij buitenlandse (top)wedstrijden. Zeker een aanrader.