Top service! Artikel was scheef. Mail gestuurd met foto's en meteen een nieuwe toegestuurd gekregen zonder dat ik moeite hoefde te doen om de oude te retourneren 👌🏻👌🏻👌🏻

Toilet bril was kapot na opening van de doos. Helaas omdat de verbouwing uitgelopen was na 1 maand pas er achter gekomen. Na foto's sturen gelijk zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen. Top... Ver mais
Ik kan alleen maar positief reageren, omdat ze een goede eerlijke service verleenden. Ik had een kraan besteld waarvan de goudkleur te licht bleek. Retour gestuurd waarover ik kosten moest betalen. M... Ver mais
🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.
↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.
⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.
📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.
🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.
📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.
Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen.
Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.
Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!
5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:
🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.
↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.
🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.
Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.
Rietwijkeroordweg 22, 1432JE, Aalsmeer, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fraai product, duidelijke instructies, goede prijs, snelle levering.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
snelle levering, eerste keer iets besteld moet alles nog installeren maar ziet er kwalitatief goed uit.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Vandaag besteld, morgen in huis, uitstekend verpakt, compleet en goed van kwaliteit.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
hele goede ervaring mee, problemen worden direct opgelost

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Snel geleverd, keurig verpakt en een geweldig mooi product!

Resposta da Voordelig Design Sanitair
snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.
alleen jammer dat ik de verkeerde heb besteld.

Bestel voor23 morgen tuis 🤣🤣
Ben al 5 dagen aan het wachten op lijn bestelling! Leugenaars

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Super blij met de nieuwe spiegel. Mooi, handig, goede kwaliteit en snel geïnstalleerd.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Netjes geleverd , goed product, ben tevreden met mijn aankoop.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Snel geleverd, goede bezorgdienst, en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Er ging iets mis bij de verzending waardoor het pakket zoek was, maar de klacht werd vlot opgepakt en afgehandeld. De communicatie met de klantenservice is accuraat. Na een paar dagen vertraging is de zending netjes aangekomen.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Tijdig geleverd, zeer verzorgd en goed beschermd en top-kwaliteit. Heel blij mee

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Omdat het echt goeie kwaliteit is en toch betaalbaar... Ik had eerlijk gezegd echt niet verwacht dat het zo goed zou zijn! 😍