Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Bij Vorana draait alles om jou. Jouw stijl, jouw comfort, jouw moment. We creëren moderne everyday fashion die je zonder twijfel kunt dragen. Stukken die je niet alleen mooi laten voelen, maar gezien laten voelen. Geen overload aan trends, maar zorgvuldig gekozen items die passen bij jouw leven, jouw tempo, jouw energie. We luisteren, verbeteren en bouwen iedere collectie met één doel voor ogen: jij verdient kleding die jouw dagelijks leven makkelijker, mooier en zelfverzekerder maakt. Vorana is er om je te laten stralen, elke dag weer.

Informações de contacto

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring
Jurk besteld, werd wel geleverd maar slechte kwaliteit uit China. Verzoek om retour werd afgedaan met mails met kortingsaanbiedingen, want terug sturen zou slecht zijn voor het milieu. Haal het dan zelf ook niet uit China. Uiteindelijk kon ik de jurk terug sturen, naar China, op eigen kosten. Dat heb ik geweigerd. Pas na dreiging van aangifte bij de politie en bank heb ik mijn geld terug gekregen

26 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Wat een gedoe

Jas besteld, kwam pas na +/- 2 weken binnen. Jas was heel anders dan op de foto dus ik wilde retourneren. Gemaild om het retourformulier, die kreeg ik niet, wel het aanbod 10% terug te krijgen en de jas te houden. Heen en weer gemail later 20%, toen 30% en uiteindelijk 50%, terwijl ik gewoon de jas wilde retourneren en het geld terug wil. Na een stuk of vijf mails kwam die boodschap eindelijk aan en kreeg ik het retourformulier. Geretourneerd en net een mail gehad dat ik het bedrag terug ga krijgen. Wat een gedoe hier wat te bestellen en vooral om te retourneren!
Toch 3 sterren want jullie reageren wel snel op de mail en uiteindelijk krijg ik (waarschijnlijk) mijn geld terug.

Wat ik alleen niet snap.. Jullie reageren op reviews met veel terugkerende klachten dat jullie het willen verbeteren. Wat ik mij dan afvraag; waarom verbeteren jullie het niet?

Verzend sneller, plaats eerlijke foto's op je website, maak retourneren makkelijker en gratis, bestel geen kleding uit China als je je voordoet als Nederlandse webshop en mail niet steeds met aanbiedingen als iemand gewoon duidelijk vraagt om een retourformulier. Misschien kunnen jullie het retourformulier en retouradres op jullie website plaatsen?

In elk geval superfiin dat ik mijn geld terugkrijg maar als bovenstaande niet verbeterd zijn jullie wel een klant kwijt helaas

14 de abril de 2026

Kleding komt gewoon uit China

Kleding komt gewoon uit China. Totaal niet wat er op de site staat. Het is gewoon dropshipping...
En dan is de prijs 10x duurder...
Nooit meer en bestel ajb niet!!!!

13 de abril de 2026

Ze verkopen rommel

Kleding komt rechtstreeks uit China dus er is geen enkele kwaliteitscontrole. Dat ontdek je uiteraard pas als je al besteld en betaald hebt. Het product wat ik ontving leek in de verste verte niet op wat ik besteld had. Ruilen is onmogelijk. Trap hier niet in.

16 de março de 2026

Beste Robin,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring.

Dit is uiteraard niet de standaard die wij nastreven. We nemen je feedback serieus en willen dit graag voor je oplossen.

We komen graag met je in contact om te begrijpen wat er precies is misgegaan en om samen tot een passende oplossing te komen. Zou je contact met ons willen opnemen via Info@Vorana.nl

Dank voor het delen van je ervaring, dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Vorana

Classificada 1 em 5 estrelas

Verzending duurde heel lang product komt niet overeen met de foto’s

Verzending duurde heel lang, items komen waarschijnlijk uit china terwijl het op de site lijkt alsof het uit Nederland komt. Product komt ook niet overeen met de foto’s op de site.

25 de março de 2026

Beste Robin,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd en dat het product niet volledig overeenkomt met je verwachtingen op basis van de foto’s.

Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen je opmerkingen over zowel de verzendtijd als de productweergave serieus en gaan dit verder onderzoeken en verbeteren.

We komen graag met je in contact om dit netjes voor je op te lossen. Zou je contact met ons willen opnemen via Info@Vorana.nl ? Dan zorgen we samen voor een passende oplossing.

Dank voor het delen van je ervaring, dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Vorana

Bestelling laarzen bij VORANA.NL feb maart 2026

In februari bestelling 2 paar laarzen gedaan
MAUDI OUTDOOR lichtbruin en zwart van Gore-tex maat 40, bij VIRANA.NL zou met 7-10 dagen volgens website bezorgd worden.
Dit werd ruim 3 weken
Tussendoor schteef ik naar VORANA,NL steeds met de vraag ;waar pakket bleef.
Kreeg netjes antwoord binnen 24 uur op doordeweeksedagen ;
Dat ze er alles aan doen, erachteraangaan
Pakket ontvangen
LAARZEN KOMEN INDERDAAD UIT CHINA.!!
VORONA NL is slechts tussenpersoon.

in verpakking opgevouwen 2 paar plastic laarzen. Hun 40 blijkt voor mij verkeerde Maat . Maat 40 is te klein, vreemd ik draag maat 39 en neem altijd 1 maat groter.
Verkeerde kleur ; bruin laars was géén licht okerbruin maar donkerbruin.
De zwarte laars was zwart. Beide laarzen glimmend.
Op de foto website VORANA,NL toonde het materiaal v/d laarzen heel anders, deels suede achtig met leren banden (op laars zelf) en brede koperkleurige gespen.
De banden en laars zijn van glimmend materiaal de gespjes heel klein en metaalkleurig.

Ik kreeg na mijn schrijven aan VORONA .NL " dat laarzen bedrag €169 samen niet waard zijn. Het vriendelijke aanbod om 15% terugbetaald te krijgen op mijn account ( ik heb geen account) daarmee ging ik niet akkoord , 50% leek mij passender voor wat in minn beleving een soort van regenlaarzen zijn.
Ik kreeg een 2e aanbod terugbetaling 30 % . Ook dat leek mij niet passend

Nu zit ik in een voor mij nog ingewikkeld retourproces..
Retourformulier ontvangen via link in email VORANA,Nl via deze link probeerde ik RF in te vullen. Lukt mij niet. Ik moet; " of ik een robot ben", vragen beantwoorden. Lukt mij ook niet, ik kom in een soort loop , van robotvragen beantwoorden ( kies dezelfde plaatjes :alleen vissen of alleen vogels. Kom weer in herhaal loop. kan foto's laarzen niet uploaden. Ik geef dit formulier invullen op lukt mij niet.
Dan download ik meegestuurd RFen vul die in op papier.
Deze moet ik dan meesturen met het retourpakket.
Ik weet ook niet zeker, waarheen naar welk adres , ik het pakket moet sturen..
Naar China
Of naar VORANA.NL ?
Merelstraat 2 in Lopik?
met trackingcode. Moet ik dan De trackingcode aan VORANA.NL doorgeven?
VORANANL zou bij ontvangst van mijn pakket, de betaling terugbetalen verzorgen binnen5-7 dagen op mijn account
(Maar ik heb geen account) ik moet nog even vragen hoe Vorana.nl de terugbetaling doet, of weetnaar welk banknr. Als ik geen acvount heb.

Ik heb pakket ingepakt maar nog niet verstuurd.

Ik wacht nog even op antwoord waarheen naar welk adres ik mijn retourpakket kan sturen. Tot zover

VORANA.NL Antwoorde op mijn bericht heel netjes,
dat zij 40% gaan terugbetalen omdat de laarzen niet als op website zijn.
Ik wacht betaling af, tussen 5-7 dagen, zou (terug) betaling op mijn bank moeten staan

Tot zover is VORANA.NL goed bezig
Ze helpen waar het kan en zijn bereikbaar(email) en reageren ook binnen 24 uur (werkdagen ma tm vrijdag)

24 de março de 2026

Resposta da Vorana

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Jammer om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen dat onduidelijkheid over het product, de levering en het retourproces erg vervelend is. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden. Ons klantenserviceteam kijkt graag opnieuw met u mee om uw situatie netjes te beoordelen en u verder te helpen met de juiste vervolgstappen en retourinformatie.

U kunt hiervoor reageren op de eerdere communicatie of opnieuw contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag om dit netjes op te lossen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Foto van de laarzen lijkt niet op de…

Foto van de laarzen lijkt niet op de echte. Wil ze retourneren maar is onmogelijk je krijgt adres zonder postcode. Dan kan je geen label maken. De kosten zijn 27 euro dacht dat het bedrijf in nederland zat maar blijkt China te zijn.
Inmiddels contact gehad en we zijn tot een oplossing gekomen. Fijn dat ze de problemen serieus hebben genomen.

18 de março de 2026

Resposta da Vorana

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen dat onduidelijkheid rondom het product en het retourproces erg vervelend is. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden. Ons klantenserviceteam kijkt graag opnieuw met u mee om uw situatie netjes te beoordelen en u verder te helpen met de juiste vervolgstappen.

We helpen u graag om dit netjes op te lossen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Good and trust worthy company

Buyed something for my girlfriend and the delivery was on time and its an fair quality and price

Resposta da Vorana

Thank you so much for your kind words! We’re glad to hear that the order arrived on time and that you were happy with the quality and price. We hope your girlfriend loves it!

Nooit weer!!

Nooit weer!!!
Artikel is niet de kwaliteit en de maat die we in Nederland gewend zijn, is afkomstig uit China, terwijl ze op de site doen overkomen of t een Nederlandse winkel is.

Als je t artikel retour wilt zenden, wordt t je onmogelijk gemaakt.
Je moet een retourformulier aanvragen maar deze krijg je niet. Je krijgt een mail tot 2x toe met daarin een aanbod om t artikel te houden en korting te krijgen op een nieuw te bestellen product.
Als je hierop reageert krijg je een link om t artikel dan toch maar retour te sturen maar deze link werkt niet naar behoren.
Je moet van alles invullen maar je krijgt geen adres waar je t naar toe moet sturen. Opsturen zonder postadres , dus niet mogelijk
Tevens als ik t pakket retour zou sturen is ben ik al tussen de €20 en €25 kwijt aan verzendkosten

Kortom je wordt genaaid met de broek aan!

Resposta da Vorana

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw ervaring zo negatief is geweest.

Wij begrijpen dat onduidelijkheid rondom kwaliteit, retourinstructies en kosten erg vervelend kan zijn. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden. Retourverzoeken worden via ons retourproces behandeld, zodat alles correct en zorgvuldig kan worden opgepakt.

We kijken graag opnieuw met u mee om dit netjes op te lossen. Wanneer u reageert op de eerdere communicatie of opnieuw contact opneemt met onze klantenservice, kan het team uw situatie verder beoordelen en u voorzien van de juiste vervolgstappen.

Nogmaals bedankt voor uw bericht.

Classificada 1 em 5 estrelas

Product komt niet overeen met beschrijving en retour naar buitenland op eigen kosten

De ontvangen jurk komt niet overeen met de productfoto en beschrijving op de website.

De kleur wijkt duidelijk af, de halslijn is anders, het tule over de borst ontbreekt en de split die op de productfoto zichtbaar is, ontbreekt volledig. Het ontvangen product is dus wezenlijk anders dan wat werd aangeboden.

Daarnaast heb ik tijdig verzocht tot annulering, maar mijn bestelling werd toch verzonden. Na ontvangst werd mij gevraagd het product naar een buitenlands adres te retourneren op eigen kosten.

Op mijn inhoudelijke vragen hierover wordt niet of slechts algemeen gereageerd. Dit wekt bij mij de indruk van misleidende productinformatie en onduidelijke retourvoorwaarden.

Ik raad aan om voorzichtig te zijn bij het bestellen bij deze webshop.

Resposta da Vorana

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat dit voor onduidelijkheid heeft gezorgd.

Het kan soms voorkomen dat een pakket al onderweg is, terwijl de tracking nog niet direct zichtbaar is omdat de vervoerder het pakket nog niet heeft gescand. Daardoor kan het lijken alsof een bestelling stil ligt, terwijl deze in het verzendproces zit.

Een retour is in ieder geval uiteraard mogelijk. Ons klantenserviceteam heeft hierover inmiddels contact opgenomen om af te stemmen wat u met de bestelling wilt doen. Zodra u daarop reageert en aangeeft dat u wilt retourneren, kan het team dit verder voor u regelen.

We helpen u graag om dit netjes op te lossen.

String en BH

Ik heb 2 mooie string en 1 bh gekocht en ze zijn helemaal top! De bh sluit perfect aan en de strings zitten ook erg mooi. Ze zijn precies zoals op de site!

17 de março de 2026

Resposta da Vorana

Bedankt voor je lieve review, Danique! Super fijn om te horen dat alles perfect zit en helemaal naar wens is. Heel veel plezier met je bestelling!

Retourneren vrijwel onmogelijk!!

Vijf weken levertijd, zeer slechte kwaliteit, verkeerde maat geleverd. Retourzenden vrijwel onmogelijk. Lijkt Nederlands bedrijf, maar bij terugsturen is het retouradres in China. Kosten voor koper: ongeveer 55 euro!!

13 de março de 2026

Resposta da Vorana

Het spijt ons dat uw ervaring niet is geweest zoals u van Vorana mag verwachten.

De afgelopen maand hebben wij bij een aantal van de bestellingen helaas te maken gehad met vertraging. Wij begrijpen heel goed dat dit vervelend is, en wij zijn er de afgelopen periode vol op ingezet om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Ook begrijpen wij uw opmerking over de genoemde retourkosten van €55. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wanneer een retour correct wordt aangemeld en verwerkt, horen dergelijke kosten niet op deze manier voor rekening van de klant te blijven.

Wilt u ons uw ordernummer en het e-mailadres waarmee besteld is sturen via info@vorana.nl
Dan kijken wij dit direct persoonlijk voor u na en zoeken wij samen naar de juiste oplossing.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn vrouw heeft 5 weken geleden een…

Mijn vrouw heeft 5 weken geleden een pak besteld bij vorrana en tot op heden nog niks ontvangen is dit nu de zoveelste oplichters site ik laat het er niet bij zitten en ga er zeker werk van maken

11 de fevereiro de 2026

Hoi Jan,

Wat vervelend om te lezen dat je vrouw haar bestelling na 5 weken nog niet heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij willen dit graag voor jullie oplossen. Kun je ons het ordernummer (of het e-mailadres waarmee besteld is) sturen via info@vorana.nl? Dan kijken wij meteen mee met de zending en zorgen wij voor een passende oplossing (bijv. nalevering of terugbetaling, afhankelijk van de status).

wij helpen jullie graag verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Al 2 x een bestelling gedaan en 2 x…

Al 2 x een bestelling gedaan en 2 x blij met mijn bestelling. Kleding is na wassen nog steeds mooi. Ik krijg van iedereen complimenten :-) Fijne service zo.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Vorana

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je al 2 keer blij bent met je bestelling en leuk om te horen dat je er zoveel complimenten over krijgt 😊

Team Vorana

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.