Bestelling laarzen bij VORANA.NL feb maart 2026
In februari bestelling 2 paar laarzen gedaan
MAUDI OUTDOOR lichtbruin en zwart van Gore-tex maat 40, bij VIRANA.NL zou met 7-10 dagen volgens website bezorgd worden.
Dit werd ruim 3 weken
Tussendoor schteef ik naar VORANA,NL steeds met de vraag ;waar pakket bleef.
Kreeg netjes antwoord binnen 24 uur op doordeweeksedagen ;
Dat ze er alles aan doen, erachteraangaan
Pakket ontvangen
LAARZEN KOMEN INDERDAAD UIT CHINA.!!
VORONA NL is slechts tussenpersoon.
in verpakking opgevouwen 2 paar plastic laarzen. Hun 40 blijkt voor mij verkeerde Maat . Maat 40 is te klein, vreemd ik draag maat 39 en neem altijd 1 maat groter.
Verkeerde kleur ; bruin laars was géén licht okerbruin maar donkerbruin.
De zwarte laars was zwart. Beide laarzen glimmend.
Op de foto website VORANA,NL toonde het materiaal v/d laarzen heel anders, deels suede achtig met leren banden (op laars zelf) en brede koperkleurige gespen.
De banden en laars zijn van glimmend materiaal de gespjes heel klein en metaalkleurig.
Ik kreeg na mijn schrijven aan VORONA .NL " dat laarzen bedrag €169 samen niet waard zijn. Het vriendelijke aanbod om 15% terugbetaald te krijgen op mijn account ( ik heb geen account) daarmee ging ik niet akkoord , 50% leek mij passender voor wat in minn beleving een soort van regenlaarzen zijn.
Ik kreeg een 2e aanbod terugbetaling 30 % . Ook dat leek mij niet passend
Nu zit ik in een voor mij nog ingewikkeld retourproces..
Retourformulier ontvangen via link in email VORANA,Nl via deze link probeerde ik RF in te vullen. Lukt mij niet. Ik moet; " of ik een robot ben", vragen beantwoorden. Lukt mij ook niet, ik kom in een soort loop , van robotvragen beantwoorden ( kies dezelfde plaatjes :alleen vissen of alleen vogels. Kom weer in herhaal loop. kan foto's laarzen niet uploaden. Ik geef dit formulier invullen op lukt mij niet.
Dan download ik meegestuurd RFen vul die in op papier.
Deze moet ik dan meesturen met het retourpakket.
Ik weet ook niet zeker, waarheen naar welk adres , ik het pakket moet sturen..
Naar China
Of naar VORANA.NL ?
Merelstraat 2 in Lopik?
met trackingcode. Moet ik dan De trackingcode aan VORANA.NL doorgeven?
VORANANL zou bij ontvangst van mijn pakket, de betaling terugbetalen verzorgen binnen5-7 dagen op mijn account
(Maar ik heb geen account) ik moet nog even vragen hoe Vorana.nl de terugbetaling doet, of weetnaar welk banknr. Als ik geen acvount heb.
Ik heb pakket ingepakt maar nog niet verstuurd.
Ik wacht nog even op antwoord waarheen naar welk adres ik mijn retourpakket kan sturen. Tot zover
VORANA.NL Antwoorde op mijn bericht heel netjes,
dat zij 40% gaan terugbetalen omdat de laarzen niet als op website zijn.
Ik wacht betaling af, tussen 5-7 dagen, zou (terug) betaling op mijn bank moeten staan
Tot zover is VORANA.NL goed bezig
Ze helpen waar het kan en zijn bereikbaar(email) en reageren ook binnen 24 uur (werkdagen ma tm vrijdag)
24 de março de 2026
Opinião espontânea