Kom som ny persent med tandlægeskærk og skulle have ordnet et hul i tanden Det klaret de super godt og de var så søde og forstående Vi holdt pauser når jeg havde brug for det I bliver helt sikk... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stærke smerter i kæben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlæge. Vi blev mødt af yderst kompet... Ver mais
A empresa respondeu
BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... Ver mais
A empresa respondeu
Vores Tænder virker desværre helt vildt underbemandede og overbookede. Det er super ærgerligt, for det går virkelig ud over deres planlægning. Jeg har ellers brugt dem siden min studietid i... Ver mais
A empresa respondeu
VORES TÆNDER vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen - hver gang.
Lyngby Hovedgade 66B, 1. tv, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Kom som ny persent med tandlægeskærk og skulle have ordnet et hul i tanden
Det klaret de super godt og de var så søde og forstående
Vi holdt pauser når jeg havde brug for det
I bliver helt sikkert min faste tandlæge ❤️

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg har ellers brugt dem siden min studietid i Lyngby, hvor de var vildt dygtige og nærværende. Men efter de er flyttet til Jernbanepladsen, er det gået helt ned ad bakke.
Først fik jeg aflyst en tid pga. en akut patient, hvilket er fair nok. Men næste gang ventede jeg en hel time, fordi de nærmest havde glemt mig. Det endte med, at de kun kunne nå halvdelen af behandlingen.
Da jeg bestilte en ny tid, bad jeg specifikt om at få sat nok tid af, men de var så forsinkede, at jeg måtte gå for at nå tilbage på arbejde. Gangen efter nåede jeg ligefrem at sætte mig i stolen, før de aflyste min tid på stedet.
Det er frustrerende med den manglende respekt for min tid. Jeg tager fri fra arbejde for at komme, så når aftalerne hele tiden skrider eller bliver aflyst i sidste øjeblik, føles det bare useriøst.
Det er en skam, for jeg har været rigtig glad for dem, men nu kan jeg simpelthen ikke stole på dem længere.

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Ingen behandling , ingen hjælp . Jeg har en tand med krone på . Og den gør ondt, når jeg tygger mad med den. Det har den gjort i mere end 1 uge. Tandlægen tog et røntgenbillede . Og bankede på tanden. Jeg tyggede på et stykke vat og det gjorde ondt i tanden. Jeg frygter at der er en revne under i min tand under kronen . Men jeg blev sendt hjem og så skulle jeg købe khlorhexidin . Jeg føler ikke at mit tandlægebesøg gjorde nogen forskel , andet end et røntgenbillede, som ikke kan vise , hvis der er en revne i tanden under kronen . Det betale jeg næsten 500kr for og jeg fik ingen hjælp til mine smerter . Og jeg kan ikke tygge med den ene side af min mund og det må jeg bare leve med .

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg lider af tandlægeskræk og var så uheldig at tro at jeg havde flækket en tand. Jeg blev bange for at spise og til sidst blev det så slemt at jeg ikke havde noget valg og måtte ringe til akut tandlægen. Jeg fik en tid hos Vores Tænder i Lyngby, og selvom de havde travlt og der var forsinkelser var venteværelset rigtig hyggeligt med stille og beroligende musik.
Jeg kom ind til en virkelig sød blond kvinde, fik ikke lige hendes navn, men hun tog sig god tid med mig, sørgede for at jeg var i kontrol, og fortalte mig alt hvad der skete. Det var en tryg og behagelig oplevelse og hendes assistent gjorde det også godt med sug osv.
Jeg havde meget tandsten, men det var heldigvis ikke en flækket tand.
Men kort og godt, fantastisk oplevelse, og min tandlægeskræk er blevet kraftigt reduceret. Jeg har valgt at blive i denne klinik.

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Kompetente og venlige mennesker i behagelige omgivelser.

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg har kun oplevet at få god og kompetent behandling hos Vores tænder. Man bliver mødt af et meget venligt personale.
Især Saim er en meget behagelig, dygtig og kompetent tandlæge.
Jeg har kun rosende ord tilovers for ham og hans klinik assistent.

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg skulle have fjernet en visdomstand og det hele forløb sig meget roligt og var en helt fantastisk oplevelse! De var så søde trods min tandlægeskræk - tak for god service!

Hold jer væk.
Svar på svar : Den billedeserie jeg sendte til klinikken efter rædsom behandling burde sige det hele….så det undrer mig at du finder det nødvendigt at spørge mig hvad problemet er! Det får jer til at virke endnu mere inkompetente.

Fantastisk behandling
Virkelig søde og rare tandlæger
Har altid været skræmt for tandlæger men tandlægerne ved på Jernbanepladsen var virkelig behagelig og opmærksomme.

Hej jeg synes Danmark Bestemt Sød og smiler Tandlæge

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg har efterhånden været hele møllen igennem hos Vores Tænder i Lyngby og kan kun anbefale klinikken til andre. Jeg har både fået fjernet visdomstænder og fået fikset mine fortænder efter at have skåret tænder.
Personalet er meget flinke og kompetente, hvilket var rart, når man skulle igennem nogle større indgreb.
Jeg laver sjældent anbefalinger på TrustPilot, men synes at de fortjener en. =)

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Dygtige og sympatisk personale.
Altid en god oplevelse :)
Pæn og ren klinik.

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Fantastisk tandlæge med empati og professionalisme! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har gået hos Vores Tænder - Tandlægerne på Jernbanepladsen i over 10 år, og jeg kan ikke anbefale dem nok!!
De er ikke kun ekstremt dygtige og professionelle, men de udviser også stor empati og forståelse – især hvis man har tandlægeskræk.
Der er altid en tryg og rolig atmosfære, og jeg føler mig virkelig i gode hænder. De har hjulpet mig med at forbedre mine tænder til at blive stærkere og sundere over tid, og det betyder, at jeg i dag har langt færre problemer og mindre behov for behandlinger.
Jeg sætter stor pris på deres grundige kontrol, deres faglige overblik og deres venlige tilgang til patienter. Hvis du leder efter en tandlæge, der kombinerer professionalisme med omsorg, så er dette stedet!

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg besøgte Vores Tænder i Lyngby 3 gange i løbet af uge 1 og uge 2, 2025. De 2 første besøg gik godt. Jeg blev behandlet af 3 forskellige tandlæger ved de 3 besøg. Desværre fik jeg en meget dårlig behandling ved mit 3. og sidste besøg: På intet tidspunkt angreb jeg tandlægen personligt eller såede tvivl om tandlægens råd og vejledning. Jeg gav udtryk for min frustration fordi diagnosen var helt anderledes end ved mine første besøg og over usikkerheden om behandlingen ville hjælpe mig, men anderkendte det tandlægen sagde.
Tandlægen gav mig 2 minutter til at tænke over hvilken type behandling jeg ønskede. (Rodbehandling eller at fjerne tanden.)
Da de 2 minutter var gået, kom tandlægen ind og oplyste mig at tandlægen ikke ville behandle mig fordi tandlægen "ikke følte jeg havde tillid til tandlægen" og "at der ikke var mere tid." Der burde være tid nok, da der var sat tid af til en rodbehandling. Det betød at jeg blev sendt på weekend med kraftige smerter uden nogen form for behandling. En tandlæge bør kunne rumme en frustration hos en patient, så længe patienten ikke angriber tandlægen personligt.

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg har idag været hos “Vores tænder” i Lyngby, for at få fjernet en knækket tand. Selvom behandlingen ikke var verdens behageligste, så var jeg så tryg ved personalet. Virkelig dygtige og kompetente! Rigtig gode til at informere om hvad der hele tiden skulle ske, og meget empatiske under hele forløbet, selvom jeg selv følte det var lidt komplekst, men tålmodigheden og trygheden var der bare hele vejen igennem.
Super godt arbejde! Det er helt sikkert en klinik jeg vil bruge fremover.

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik
Så snart man træder ind i klinikken, bliver man mødt af en varm og professionel atmosfære med kompetente og søde receptionister.
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til tandlægen Saim. Han er ekstremt dygtig og kombinerer høj faglighed og empati. Det gør at man fra første øjeblik føler sig set, hørt og anerkendt som patient. Han har en fantastisk evne til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå, så man føler sig velinformeret og tryg hele vejen igennem, behandlingen.
Behandlingerne bliver udført med stor præcision. Jeg fik fjernet to visdomstænder og er SÅ tilfreds med både processen og det endelige resultat.
Derudover skal der lyde en tak til Pernille. Jeg er taknemmelig for, hvordan I to ser mig som patient og lytter til mig. Det er en kæmpe fornøjelse.
Fuldstændig fantastisk klinik. Fra receptionist til klinikassistent til tandlæger… alle meget søde, kompentente og nærværende. Der findes altid en tid på dagen eller dagen efter og alle er opdaterede på forløbet. Vi er meget taknemmelige for, at vi fandt vej til vagttandlægen Vores Tænder, da uheldet var ude. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.