Positiva och tillmötesgående
Positiva och tillmötesgående när lagersaldot inte harmonierade med min beställning.
Välkommen till Vovvo.se – platsen där din bästa vän får det allra bästa! Vi är inte bara en webbutik; vi är passionerade hundägare som brinner för att hitta produkter som verkligen gör skillnad i vardagen för dig och din hund. Och vi har en hemlig duo som ser till att varje rekommendation är vovve-godkänd: våra älskade produkttestare, Penni och Teddy!
Östergatan 6, 56730, Vaggeryd, Suécia
Lätt att handla. Enkelt att skicka tillbaka när det inte passar. Snabbt, trevligt svar på mailet.

Resposta da Vovvo
Bra utbud som min hund tycker om. Snabb leverans, jag är nöjd
Är väl helt ok men inte har det hindrat min hund från att tugga sönder den.

Resposta da Vovvo
HugoToppenkillen Borderterrier älskar bollar o varje ny blir favorit!!
Snab leverans 🚚 och enkelt att beställa 👍
Känns som helt vanliga grabbar gör sin grej! Underbart! :)

Resposta da Vovvo
Fint utbud av godis och leksaker till min bästa vän

Resposta da Vovvo
Mysig hundbutik. De skulle kunna kanske börja sälja för katter också... jag tycker att deras nisch som hundar som är chefer är klockrent :)

Resposta da Vovvo
Utmärkt service och ett fantastiskt team! Varmt rekommenderas till alla som söker pålitlighet och kvalitet. 👏

Resposta da Vovvo
Snabb leverans, beställde fel produkt och butiken löste det omgående. Fick en ny.