Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had voor enkele kleinigheden contact met de aftersales en deze service kom je niet snel ergens anders tegen. Meteen en zeer correct geholpen. Ik dit enkel aanraden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Samstags bestellt, Sonntags erfolgte bereits der Versand. Alles vollständig und funktionsbereit. Ich bin immernoch ganz baff.. Also das nächste Kinderauto werde ich sicher bei euch holen - kann ich... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer! 3x gekeken wanneer het speelgoed geleverd zou worden ivm verjaardag. Duidelijk gaf de website aan dat het er uiterlijk 13-01 zou zijn, precies op tijd voor de verjaardag van mijn zoon.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In Juli '25 kochten wij voor ons kleinzoontje een mooie rode electrische wagen( Porsche). Fier heeft hij wel geteld er 3 keer in gereden. Wij kregen hem daarna niet meer aan de praat. We hadden in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos para crianças

Bij Vrooomy begint elk avontuur op wielen. Van elektrische kinderauto’s tot skelters en steps, wij brengen voertuigen die kinderen laten rijden, ontdekken en groeien in elk moment. Van eerste ritjes tot volle vaart vooruit, elk product is gekozen voor plezier dat blijft.

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

30 opiniões

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Mooi speelgoed en topservice

We kochten de roze Vespa van BergHOFF Toys voor onze dochter en is een groot succes. Degelijke kwaliteit en ze rijdt er dagelijks mee. Ik had een vraag over het product en werd snel en vriendelijk geholpen. Topservice.

11 de agosto de 2025

Wat leuk om te lezen!
Bedankt voor uw review — we zijn blij dat uw dochter zoveel plezier heeft met haar Vespa.💕

Wat een aanrader!

Zalig! Mijn nichtje heeft zoveel plezier van de auto, gewoonweg geweldig om je familie hier mee gelukkig te kunnen maken! Autootjes zijn ook van goede kwaliteit en het team van berghoff toys was zeer behulpzaam. Dikke aanrader wel...

16 de outubro de 2025

Wat een heerlijke review Gille, dank je wel! ✨
Zo leuk om te horen dat je nichtje zoveel plezier heeft met de auto - daar doen we het voor!
We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Dank je wel voor je vertrouwen en je lieve woorden.

Geniet er samen nog lang van! 🚗💨
— Het BergHOFF Toys team

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een vespa motor gekocht via…

Ik heb een vespa motor gekocht via bol.com batterij binnen 5 minuten leeg! Waardeloze speelgoed meerdere malen klachten doorgegeven na garantie periode komen ze met een verhaal van accu garantie 6 maanden!
ALS PRODUCT VANAF begin zelfde probleem is binnen anderhalf jaar niet eens 20 keer geladen is? Tot nu toe duidelijk gezien jullie hebben slechte kwaliteit en imago! Dat willen jullie ook niet veranderen en imagoschade voor jullie onbelangrijk! Ik blijf meerdere klachten sites zetten met bewijzen !

15 de maio de 2025

Beste A Ceken,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop — dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer de batterij snel leegloopt. Op basis van de door u gedeelde beelden en toelichting hebben wij echter vastgesteld dat het hier gaat om slijtage van de accu na langdurig gebruik, en niet om een fabricagefout. De Vespa werd in mei 2024 aangekocht en is inmiddels bijna anderhalf jaar oud.

Ondanks dat de garantieperiode op de accu (een gebruiksgevoelig onderdeel) inmiddels is verstreken, hebben wij u toch een oplossing aangeboden en begeleiding voorgesteld bij de aankoop van een nieuwe batterij.

Wij vinden het jammer dat onze uitleg en aangeboden hulp niet aan uw verwachtingen voldeden, maar we willen benadrukken dat wij steeds volgens de voorwaarden én met extra service hebben gehandeld.
Mocht u alsnog verdere hulp wensen bij het vervangen van de accu, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Dit bedrijf levert graag

Dit bedrijf levert graag, in ons geval elektronische tractors maar als hij het na een een aantal maanden niet meer functioneert je dan beland in eindeloze mail berichten wat in ons geval het zolang duurt dat je de tractor maar liever weggooit omdat er geen oplossing komt ! Een hele grote onvoldoende voor dit bedrijf !!!!

1 de setembro de 2025

Beste Wim,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
We vinden het jammer te lezen dat u niet tevreden bent over het verloop van de service, want we doen er alles aan om elke klant zo goed mogelijk verder te helpen.

Na controle van uw dossier kunnen we bevestigen dat wij u steeds tijdig hebben geantwoord en kosteloos onderdelen hebben aangeboden en verzonden – waaronder een nieuwe accu, aan/uit-knop en schakelaar – om ervoor te zorgen dat de tractor opnieuw goed zou functioneren.

Tijdens onze technische analyse hebben we vastgesteld dat de accu schade heeft opgelopen doordat deze langer dan aangegeven in de handleiding en onze instructies werd opgeladen. Hierdoor is de accu defect geraakt.
Hoewel dit type schade normaal niet onder de garantie valt, hebben wij uit coulance toch vervangende onderdelen aangeboden om het probleem samen met u op te lossen.

Daarnaast hebben wij u nog gecontacteerd om te vragen of alle onderdelen goed waren ontvangen, maar hierop hebben wij helaas geen reactie meer ontvangen.
Wij begrijpen dat het resultaat niet aan uw verwachtingen voldeed, maar kunnen bevestigen dat wij uw dossier zorgvuldig en volgens onze garantievoorwaarden hebben behandeld, met de bedoeling om tot een correcte oplossing te komen.

Wij blijven steeds bereid om onze klanten te helpen en betreuren dat uw ervaring dit niet weerspiegelt.
Onze klantenservice staat dagelijks klaar om vragen of problemen op een professionele en klantgerichte manier op te lossen.

Team BergHOFF Toys

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn zeer tevreden over de service…

We zijn zeer tevreden over de service en de aangekochte auto voor onze dochter.

17 de setembro de 2025

Resposta da Vrooomy

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en de auto voor jullie dochter. 🚗✨

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte ervaring – Zeer teleurstellend!

Ik heb een product besteld, maar het kwam kapot aan. Na meerdere pogingen om contact op te nemen via e-mail, kreeg ik alleen maar standaard, ongepersonaliseerde antwoorden terug, zonder enige echte hulp of oplossing. Het lijkt erop dat het bedrijf geen interesse heeft in klantenservice of het bieden van een oplossing. De hele ervaring was frustrerend en teleurstellend. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden. Het is een totale tijdverspilling, en ik ben enorm teleurgesteld in de manier waarop ze omgaan met klanten.

Zeker niet aan beginnen!

11 de setembro de 2025

Beste M.K.

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring zo teleurstellend was, dat is natuurlijk niet de service die wij willen bieden, en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor u moet zijn geweest.

We willen dit graag voor u rechtzetten. Zou u alstublieft contact willen opnemen met onze klantenservice met vermelding van uw ordernummer? Dan kunnen wij uw dossier persoonlijk nakijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Classificada 2 em 5 estrelas

Extreme Lieferzeit…

die auf der Webseite angegebenen Lieferzeiten sind viel zu kurz. Das ist einfach unfair, wenn sich ein Kind sehr auf etwas freut und viel viel länger warten muss als auf der Webseite angekündigt.

27 de agosto de 2025

Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank für Ihr Feedback. Wir verstehen, dass es enttäuschend ist, wenn ein Kind sich auf etwas freut und die Lieferung länger dauert als erwartet – das ist natürlich nicht unsere Absicht.

Die auf unserer Website angegebenen Lieferzeiten sind Standardangaben unserer Versanddienstleister. Für Deutschland beträgt die durchschnittliche Lieferzeit 1 bis 2 Werktage, was in der Regel einer normalen Versanddauer entspricht.

Sollten Sie jedoch irgendwo eine andere Lieferzeit gesehen haben oder der Meinung sein, dass etwas nicht stimmt, können Sie sich jederzeit an unseren Kundenservice wenden. Wir prüfen dies gerne für Sie und helfen Ihnen weiter.

Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten und danken Ihnen für Ihr Verständnis.

Mit freundlichen Grüßen,
Ihr BergHOFF Toys-Team

Auto besteld

Auto besteld. Zou met kenteken en rijbewijs geleverd worden.
Zou na 10 dagen nageleverd worden maar nog steeds niks ontvangen. Meerdere malen gemaild maar je krijg maar geen contact met ze..

Reactie op jullie reactie. Er is nooit wat aangekomen.. geen mail reactie, telefonisch niet bereikbaar en nu na maanden zeggen dat het is opgestuurd????

11 de julho de 2025

Beste Maite,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
We begrijpen dat het vervelend is wanneer u iets mist bij uw bestelling en vervolgens moet wachten op een update — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Het gepersonaliseerde kenteken werd inmiddels per post naar u opgestuurd, zodat u het alsnog ontvangt.
We hopen dat alles intussen goed is aangekomen en dat u tevreden bent met uw aankoop.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet compleet geleverd, geen reactie

Trapauto besteld, zou met een kenteken en rijbewijs geleverd worden. Alleen de trapauto ontvangen, met een verkeerd gedrukt stickervel. Geen reactie op berichten, ook geen kenteken per post ontvangen zoals in de reactie wordt gezegd.

28 de julho de 2025

Beste,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling niet volledig lijkt te zijn en u even moest wachten op een reactie.

Het gepersonaliseerde kenteken is achteraf nog met de post verstuurd.
We hopen dat het kindje veel plezier beleeft aan de trapauto

Classificada 1 em 5 estrelas

"Nieuw" product blijkt 2e hands; retourneren duurt 5 weken.

Nieuwe accu auto besteld via Bol.com.
Tweedehands product gekregen, en vervolgens 6 weken bezig geweest weer van die kloemel af te komen.

Bij het openen van de grote en zware doos, bleek dat zowel de carrosserie als de aandrijvings-onderdelen al eens gebruikt waren en gebruikssporen hadden.
Voorbeeld: de electromotoren die de beide achterste wielen moeten aandrijven, lagen los en zonder aangesloten kabels in de carrosserie.
Kabeltje dat uit de stuurkolom zou moeten komen om het stuur met alle functies aan te sluiten was er niet.
Verder grote lelijke krassen op de buitenkant.
Onbegrijpeloze handleiding erbij; het enige dat te snappen valt zijn de plaatjes, en aan de hand van de plaatjes heb ik moeten constateren dat mijn product een 2e handsje was.

Schandalig met een hoofdletter S.

Retourneren van het product in originele verpakking was ook nog een hele tour. Eerst wilde men dat ik het met een retourlabel van bol.com zou retourneren. Ik een geschikte auto geregeld (Volvo 945 van een vriend, een andere auto past het pakket niet in!).

Zending werd (terecht) geweigerd bij het pakketpunt, veel te groot en veel te zwaar.
Wat volgde was bijna 4 weken heen-en-weer gemail.
Na de nodige dreigementen mijnerzijds werd het pakket uiteindelijk thuis opgehaald. Ik heb mn geld zowaar zonder gezeur terug gekregen.

Gedurende die hele correspondentie, heb ik nooit een naam gekregen van Berghoff, niet eens met een persoon kunnen sparren, nee, altijd met vriendelijke groet "BergHoff Toys&Tools, partner van Bol.com"

Dat steekt me t meest. Dat verkopers zich blijkbaar kunnen verschuilen achter een bedrijfsnaam.

@bol.com: u bedient een publiek dat een bepaalde, hoge standaard van service verwacht. Zorg er dan ook voor dat de enkeling die bij een klein bedrijf iets bestelt, ook direct bij dat bedrijf terecht kan met een vraag of klacht.

27 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.