Vvs Vagterne Opiniões 8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Pålidelig og professionel akut-VVS'er

Vi benyttede VVS-vagternes akuttelefon på en hverdagsaften ca. kl. 21 pga. en defekt ballofix.

VVS'eren mødte op på adressen (på Nørrebro) på under 20 minutter og løste problemet hurtigt og professionelt. Regningen blev på 6500 kr inkl moms, hvilket var rimeligt og stemte overens med priserne angivet på deres hjemmeside.

Varm anbefaling herfra!

Dbh,
Peter Lihn Jørgensen

9 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tag Reza for din hjelp i nødsituation

Reza kom hjemme fordi en radiator i lejligheden var slidt og vand dryppede.
Han er været meget hurtigt til at komme og stoppe dryppet, og derved undgået en mulig vandskade. Jeg er taknemmelig for hans hjælp som gjorde muligt for mig at kunne koncentrere mig i mit studie, da jeg var i slutningen af eksamenperioden på KU. Tak Reza 🙏🏽

9 de janeiro de 2026

Kan bare sit håndværk

Kan bare sit håndværk!
Vi fik dem ud akut da en anden vvs mand havde forladt arbejdet og vi stod uden vand i huset.
Gik systematisk og roligt til værks og fik lokaliseret problemet og ordnet det. Fiksede også lige vores vandtryk på 10 minutter som vi har døjet med længe, har været lavt og som flere vvs’ ere har ment skyldtes noget centralt fra vandværket. 10/10 top prof behandling, vil klart anbefale og gemmer nummeret til når vi står i en nød eller bare har brug for en god vvs mand, med tålmodighed og som ikke bare giver op ved første hindring.

28 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Grænsene til bondefangeri

Grænsene til bondefangeri, at man skal betale to timers arbejdsløn for 12 minutters arbejde.
Som minimum kunnne man have oplyst at der var lang transport tid, som medregnes i prisen, det er i sig selv fair nok, hvis det bliver kommunikeret, hvis det havde været tilfældet, havde jeg nok valgt et andet selskab, beliggende tættere på adressen.

18 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

VVS-manden fiksede både stophaner (der…

VVS-manden fiksede både stophaner (der sad fast) og vandhane (som var utæt) samme dag som jeg ringende til dem.
Desuden konstaterede VVS-manden at der var skadeligt PCB plastikstykker i samlingerne mellem rør og rust på nogle af de gamle rør.
Han fiksede det hele på under 2 timer, og spurgte gentagne gange om vi var enige og om vi ville have lavet de enkelte opgaver, samt hvorfor han mente det var nødvendigt.

Vi er enormt tilfredse og takker fordi VVS-manden konstaterede ulovlige rørføringer og skadelige plastik-samlinger (hvilket vores tidligere VVS-er havde overset).

En stor anbefaling!

7 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde akut brug for en VVS mand i nat på min arbejdsplads. Han kom inden for 30 min. og løste vores problem hurtigt og professionelt - dette til trods for at han skulle over 10m ned i faldstammen for at fjerne "proppen"!
Godt gået!

21 de dezembro de 2023
logótipo da Vvs Vagterne

Resposta da Vvs Vagterne

Hej Laila.
Tusinde tak for de flotte ord, det sætter vi stor pris på.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen når der er behov for det.

God dag.
VVS-Vagterne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais