Vvsfittings.dk Opiniões 209

TrustScore: 3 em 5

2,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

desværre var varen ikke som forventet, dette kunne Vvsfittings.dk ikke gøre for da producenten havde ændret varen men genbrugt varenummer, da jeg gjorde opmærksom på dette og gerne ville returnere va... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har bestilt, betalt og fået leveret en vare fra vvsfittings.dk, men det er ikke den vare, der er afbilledet på hjemmeside. Jeg kan ikke bruge den leverede vare og har ringet, mailet og returneret... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Super hurtig levering. Skulle bruge et produkt som åbentbart er udgået men fandt det her på hjemmesiden eller det vil sige, på billedet af produktet var det den udgået model men produktet vi fik var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Informação fornecida por diversas fontes externas

vvsfittings.dk Har altid over 40.000 produkter på lager indenfor VVS og EL vvsfittings.dk er udarbejdet med henblik på enkelthed og relevans. Vi har skåret forstyrrende annoncer og andet væk, derimod har vi fremhævet de vigtigste informationer så du hurtigt kan komme videre. Vi levere lynhurtigt varen direkte på din adresse, 1 dags levering. vores leveringssikkerhed ligger lige nu på 98% derfor går der i enkelte tilfælde 2 dage. Vi sætter en ære i tilfredse kunder og sørger altid for hurtig levering og venlig kundeservice, før og efter dit køb.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Bestiller en vare den 26 december

Bestiller en vare den 26 december. Der står intet om at der er juleferie eller varer ikke bliver sendt. 5 dage efter er varen stadigvæk ikke afsendt. Ingen tager telefonen i flere dage. Og ingen reagerer på den mail jeg sender via kundeservice. Den 5 januar bliver varen først sendt. Og bliver først leveret den 9 januar. Der er stadigvæk ikke reageret på nogen af mine henvendelser. Vil ALDRIG anbefale dem . Og ALDRIG bruge dem igen. Faktisk måtte jeg købe varen et andet sted, da jeg ikke kunne vente i så lang tid. Har Aldrig oplevet et så dårligt firma før !!

26 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Aldrig prøvet før

Havde bestilt en vare, som jeg får besked om via SMS at postnord ikke kunne levere den 08-07-2025 og jeg vil blive kontaktet når den var ankommet til pakkeshoppen. Hører så intet mere.
Finder så ud af i dag den 05-08-2025 at den er sendt retur til afsender den 25-07-2025 via tracking nummer og dette har jeg heller ikke hørt noget om dette. Jeg er måske lidt for tålmodig, men det er aller første gang jeg ikke modtager en pakke, som jeg har bestilt online. Så har man også prøvet det.

Update 07-08-2025: Har fået penge retur, så lidt kredit skal de have.

5 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Den 8 april skriver jeg herinde med en…

Den 8 april skriver jeg herinde med en dårlig anmeldelse omkring manglende kundeservice omkring en returnering.
Der gik lige knap 30 min, fra anmeldelsen er skrevet til at firmaet kontakter mig, for at beklage og give mig mulighed for at levere min ordre tilbage. Respekt for dette.
Glæden er dog kortvarigt. Firmaet er igen ikke til at komme i kontakt med efter at jeg efterspurgte en adresse jeg kunne levere ordren tilbage til. Det er nu 14 dage siden jeg har hørt fra kontaktpersonen og jeg har forgæves forsøgt kontakt via mail (mange mails) og telefon opkald. Sjovt nok har de altid for travlt til at tage telefonen i deres telefontid.

Jeg synes det er super ærgerligt, da jeg ellers havde tænkt at jeg skulle ændre min anmeldes til noget bedre, efter jeg blev kontaktet, men det bliver desværre ikke aktuelt på nuværende tidspunkt.

29 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Lover mere end firmaet kan holde !

Det er jo svært at give en bedømmelse når jeg ikke har modtaget de bestilte varer endnu.
Afsendelse af ordren samme dag, hvis bestilling er afleveret inden 17.45, skal tages med en gram salt, nu er der gået en uge og har ikke hørt noget.

Jan Agergaard

6 de abril de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Lang leveringstid på lagervarer

Når man har et nedtællings ur på hjemmesiden og garantere afsendelse samme dag hvis man bestiller inden et bestemt tidspunkt, så forventer jeg også at selve leveringstiden er kort. Jeg kom til at vente præcis en uge på levering af noget flexslange som VAR på lager på bestillingstidspunktet. ikke tilfredsstillende.
Ingen mulighed for tracking.

4 de janeiro de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais