I recently purchased 2 VVV Cadeaucards from Albert Heijn and gave it to my friends. They reported saying balance was zero. The amount was used even when they didn’t have physical cards and pin.... Ver mais
Ik zag er erg tegenop om een vvv bon met foto te maken en bestellen had dat nog nooit gedaan ik denk daar kom ik nooit uit maar moest een cadeautje ze vroegen een cadeaubon het ging heel soepel erg ma... Ver mais
Geef nooit een vvv cadeaukaart kado. Je kunt er namelijk bijna niets mee. Na een jaar verdampt een deel van je saldo, heel veel winkels, webwinkels, restaurants, bouwmarkten, supermarkten, sportwinkel... Ver mais
Mijn VVV kaarten waren niet aangekomen (waarschijnlijk ontfutseld onderweg tijdens de verzending :-( ) Gelukkig geen groot bedrag, maar toch... Een telefoontje en de volgende dag had ik al nieuwe!... Ver mais
Koop een cadeaukaart of cadeaubon en geef miljoenen cadeaus. VVV heeft verschillende producten; VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg.
Papendorpseweg 99, 3528 BJ, Utrecht, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Na drie jaar worden er jaarlijks €6 aan kosten in rekening gebracht, zonder dat dit duidelijk op de kaart zelf vermeld staat. Dat er ieder jaar €6 van het saldo wordt afgeschreven, is niet transparant gecommuniceerd en bovendien niet in verhouding tot het bedrag dat vaak op de kaart staat. Dit lijkt op een nieuw verdienmodel van VVV Cadeaukaart, maar het is oneerlijk tegenover consumenten die verwachten dat hun tegoed zijn waarde behoudt.

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Klantenservice 3 x niks. Een simpele vraag gesteld 3 weken later nog geen antwoord.

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Waardeloos die VVV cadeaukaart. Weliswaar 3 jaar geldig, maar dat mag ook wel: je kunt de kaart bijna in geen enkel bedrijf laten verzilveren/gebruiken. Nu ben je verplicht om dingen aan te schaffen die je feitelijk niet nodig hebt.

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Mooie gepersonaliseerde cadeaukaart besteld en snel ontvangen. Steelde de show op de verjaardag! ;)

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Kan het bijna bij alle wepsite gebruiken

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Snelle verzending makkelijk te bestellen op de site

Resposta da VVVV cadeaukaarten
werden snel en veilig verzonden,pas bij ontvangst kan je ze activeren

Overzichtelijke website, snelle bezorging

Resposta da VVVV cadeaukaarten
That is an hour of my life I will never get back. The webpage is awful, you can't use it at amazon.nl and the remaining selection are random dutch shops no-one ever shops at unless they got that gift card. I had to use it at zalando, I rarely even shop there so it's gonna be stuff for a while.

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Makkelijk te bestellen en goed en op tijd ontvangen.

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Snelle levering. Ook snel antwoord bij vragen per mail.
Alleen jammer dat je geen tekst meer op de kaart kunt zetten. Gelukkig kun je het wel personaliseren met het eigen logo.

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Oplichters. Geldigheid zeer beperkt, en de informatie hierover op de website klomt niet overeen met hun handelen.

Resposta da VVVV cadeaukaarten
Toen mijn vader was overleden, vond ik een stapeltje VVV cadeaukaarten in zijn spullen. Ik heb de nummers gecheckt en het bleek dat er van een totale waarde van E 325,00 nog E 184,00 over was. Dit omdat er van elke kaart na 3 jaar een "beheersvergoeding" van E 6,00 wordt afgeschreven. Lekker verdien model voor dit clubje boeven. Ik ga er vanuit dat er zo op grote schaal geld wordt verdiend omdat deze kaarten vaak bij oudere mensen terecht komen en dan blijven liggen. Mijn tip: Geef gewoon geld en geen cadeaukaart onzin.