Hurtig levering, lækkert garn, smukke modeller og go service- skrev en mail til "Pakkepigerne" med et spørgsmål jeg var i tvivl om i forhold til opskriften, og fik hurtigt respons med en go forklari... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Første gang jeg har bestilt hos jer; garn og strikkekit til sommerblusen. Bestilling og levering fungerede fint. Opskriften er overskuelig og garnet er helt igennem fantastisk. Så utrolig blødt og læ... Ver mais
Altid godt garn og gode opskrifter, både for begyndere og øvede. Samtidig en fantastisk god service. Kan kun anbefale den, og gør det så også 👍
“Pakkepigerne” skrev en venlig mail tilbage, da jeg småbrokkede over manglende ordrebekræftelse som jeg faktisk selv var skyld i, for jeg havde skrevet min mail adresse forkert ved bestillingen 😏 Or... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Wadils er en niche-webshop med en stor kærlighed til strik. Vores vision er at inspirere strikkeglade kvinder verden over med tidløse, klassiske håndstrikkede modeller i specialudvalgte luksusmaterialer. Vi har et stort udvalg af strikkekits til dig, der vil strikke damemodeller eller babytøj og børnetøj i størrelse 0 – 4 år. Desuden finder du de skønneste færdigstrikkede modeller i shoppen - lige til at forelske sig i! Du kan bestille alt i shoppen med fast lav fragt fra 39 kr. Vi sender alle lagervarer indenfor 2-3 dage - og du får selvfølgelig 14 dages fuld returret. Strik behøver ikke være svært for at blive smukt I shoppen kan du altid finde spændende strikkekits til dit ambitionsniveau. Det er let at finde en nemt tilgængelig opskrift på klassisk moderne strik, der matcher din stil. Under hver opskrift kan du nemlig se sværhedsgraden – så vælger du aldrig forkert! Glæd dig til at læne dig tilbage i stolen og cleare hjernen, mens strikketøjet vokser frem mellem dine hænder … Vil du have endnu mere strik?
Informações de contacto
Greve Bygade 50 B, 2670, Greve, Dinamarca
- info@wadils.dk
- wadils.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 37% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dejligt nemt
Dejligt nemt - købte et fint strikkekit, er gået i gang med det og glæder mig til det er færdigt
Ingen dispensation som bryder deres regler.
Mit garn blev leveret hurtigt og fint.
Jeg var ude og rejse da den kom så jeg fik min datter til at hente den.
Reglen fra wadils er at man skal leverer den tilbage inden 14 dage efter man har hentede den. Men da var jeg stadig på ferie.
Jeg skriver så til wadils at jeg ikke kan lide garnet fordi det kræser og vil leverer den tilbage , men det kan jeg ikke da der er gået de 14 dage som de har som regel .
Så wadils kan ikke dispencerer på nogen måde.
Så lad være med at bestille her til sommer i din ferie .
Som jeg også skrev så har I retten på jeres side men i er meget ufleksible.

Resposta da Wadils
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Lækkert garn og opskrifter, der let kan tilpasses egne ønsker, så det var første - men bestemt ikke sidste - bestilling hos Wadils.
Fik leveret en forkert pakke, men hurtig levering af den rigtige og gratis returnering.
Jeg fik ved min levering en andens garnpakke. Dette var efter et Wadils "live-salg" på Facebook. Sandsynligvis har der været mange pakker, der skulle sendes ud. I min pakke lå navn og adresse samt tlf nr på en anden kunde, som skulle have haft min pakke. Da jeg kontakter hende, viste det sig, at hun havde fået min pakke. Vi havde bestilt garn til samme bluse, men i forskellige farver. Vi skrev en mail til Wadils, som hurtigt fik sendt de rigtige pakker ud til os. De forkerte pakker blev returneret uden omkostninger for os. Vi modtog også en mail med beklagelse fra Wadils. Derfor 4 stjerner.
Virkelig hurtig levering!Top god pris!
Virkelig hurtig levering!Top god pris!
Må ændre de antal stjerner som jeg gav…
Må ændre de antal stjerner som jeg gav i går.
Fik endelig hul igennem efter at skulle skrive frem og tilbage plus sende billeder.
Jeg får ekstra garn til alle 3 kits som manglede garn.
Altså virkelig god service.
Lovede at give feed back når vestene er færdige og gør det gerne 🧶🧶🧶
Dejlig hurtig og positiv optimistisk…
Dejlig hurtig og positiv optimistisk behandling!
Hurtig levering. Garn og opskrift svarer til forventning 😊
Lækkert garn og fin kundeservice
Lækkert garn og fin kundeservice.
Anbefalinger herfra.
Den dårligste strikkeopskrift
Den dårligste strikkeopskrift - og så kostede den endda penge!!!
Opskriften blev opgivet… den var så mangelfuldt beskrevet … og uldgarnet jeg købte til opskriften … det dårligste uld jeg nogensinde har betalt for👎🏼 Jeg kommer aldrig til at handle her igen… og kan ikke anbefale garn eller opskrifter til andre …. 🥴
Konkurrencedygtige priser
Konkurrencedygtige priser. Lækkert garn og fysisk opskrift. Hurtig fremsendelse.
Meget hurtig levering og dejligt garn
Hurtig levering Ser ud til at være godt…
Hurtig levering Ser ud til at være godt garn. Har ikke vasket det færdige produkt endnu.
God pris
Fine og gode varer
Nem og let at bestille
Nem og let at bestille. Hurtig levering. Garn af høj kvalitet.
Hurtig levering. Strikker i jeres lammeuld for første gang. Det virker som rigtig lækkert garn. Handler helt sikkert hos jer igen.
God og velfungerende kontakt
Lækkert garn
Lækkert garn - altid! Denne gang købte jeg et kit. Og lidt mohair til at gøre trøjen ekstra smuk! Hurtig levering og gnidningsløst! Har handlet der mange år nu!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.