Banner for Stichting Wakibi

Stichting Wakibi  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een vriendelijke initiatief, heel gemakkelijk om te doen. Je krijgt af en toe een update wat er is afbetaald en een herinnering om een nieuw project(je) te steunen. Mocht het de deelnemers niet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik wil graag meehelpen bij opbouwende ontwikkelingen. Wakibi geeft mensen kansen op ontwikkeling. Dat maakt gelukkiger. Dat is mijn grootste compliment

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke en goede manier om zelf - ook met kleine bedragen - te kunnen bepalen waar je geld naartoe gaat. Bovendien kun je telkens opnieuw een doel kiezen als de lening is afbetaald.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het werkt geweldig! Geld investeren in mensen die het goed kunnen gebruiken en het dan terugbetalen zodat je het opnieuw uit kunt lenen!

Informações sobre a empresa

1. Organização sem fins lucrativos
  2. Serviços de finanças alternativos
  3. Caridade
  4. Centro de doações
  5. Fundação
  6. Serviços financeiros não bancários

Sobre Stichting Wakibi

Non-profitorganisatie Wakibi zet zich in voor armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in ruim zeventig ontwikkelingslanden. In plaats van hulp te geven in de vorm van donaties, bieden we mensen de kans om zelf een beter bestaan op te bouwen. Zo krijgen ondernemers, vaak vrouwen, toegang tot financiering die hen helpt om een bedrijf te starten of uit te breiden.

Eén microkrediet heeft een enorme impact. Gemiddeld profiteren vijf mensen direct van een lening, zoals familieleden en werknemers van de ondernemer. Dit betekent dat kinderen naar school kunnen, gezinnen toegang krijgen tot medische zorg en gemeenschappen economisch sterker worden. Zo draagt elke lening bij aan structurele verbetering van levensomstandigheden.

De financiering van deze microkredieten komt van mensen zoals jij! 100% van het geld gaat rechtstreeks naar de projecten van ondernemers. Dankzij het hoge terugbetalingspercentage van 98% kun je jouw uitgeleende bedrag steeds opnieuw inzetten en zo blijvend impact maken. Wil je het liever terug? Dan kun je het bedrag laten terugstorten.

Doe mee en verander levens met een kleine lening! Ontdek hoe jij impact kunt maken op www.wakibi.nl.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

761 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

184 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Helaas de koersen maken dat ik over 270…

Helaas de koersen maken dat ik over 270 leningen een koersverlies van 2000 euro heb gehad dat is ongeveer 8 euro per leningheb uw antwoord gelezen maar hoe kan het als ik 6900 euro inleg en krijg er maar 5200 euro waar blijft dan het verschil van 1700 euro en ook als u stelt dat ik geen verlies heb gehad , dit snap ik echt niet

Resposta da Stichting Wakibi

Dank je wel voor je reactie en voor alle leningen die je in de afgelopen jaren hebt verstrekt.

We hebben je gegevens goed bekeken. Daaruit zien we dat er bij sommige leningen inderdaad verlies is geweest door wisselkoersen. Maar er zijn ook leningen geweest waarbij de wisselkoers juist in jouw voordeel was.

Als we alles bij elkaar optellen, heb je per saldo geen verlies, maar een positief resultaat behaald!

Daarnaast betalen we zoals besproken met onze penningmeester inmiddels alle terugbetalingen die je ontvangt volledig aan jou uit.

Dank je wel voor alles wat je via Wakibi hebt betekend voor ondernemers wereldwijd.

Alle kleine beetjes helpen

Alle kleine beetjes helpen. Ik investeer graag in vrouwen die voor zich zelf zorgen en anderen daarmee helpen.

Resposta da Stichting Wakibi

Dank je wel voor je review! Mooi dat je zo bewust aan vrouwen uitleent.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke website en e-mails, goed doel!

Helder overzicht van de ontvangers van de microcredits, werkt altijd prima dus ik blijf keer naar keer uitlenen.

Resposta da Stichting Wakibi

Dank je wel voor je review en dat je het terugbetaalde geld steeds weer opnieuw blijft uitlenen aan mensen die het nodig hebben!

Classificada 4 em 5 estrelas

Het doel is prima

Het doel is prima, laag bedrag per lening ook. Ik wil graag een volwassen app, ipv inloggen op internet. De uitleg bij totale inleg die je geïnvesteerd hebt mag duidelijker

Resposta da Stichting Wakibi

Dank je wel voor je review en je feedback.

Fijn dat je het doel en de lage instap per lening waardeert.
Je opmerkingen over een app en duidelijkere uitleg nemen we zeker mee. Goed dat je dit met ons deelt.

Anderen helpen.

Het is erg prettig dat je op een laagdrempelige manier anderen (wereldwijd) verder kunt helpen.
De site is duidelijk en wijst zich vanzelf.

Resposta da Stichting Wakibi

Wat goed om te lezen, dank je wel!
Mooi dat je het als laagdrempelig en prettig ervaart om anderen wereldwijd te helpen.

Betrouwbare organisatie

Betrouwbare organisatie. Heb tot nu toe al het geïnvesteerde geld te ontvangen!

Resposta da Stichting Wakibi

Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Goed te lezen dat je al het geïnvesteerde geld weer terug hebt ontvangen. Hiermee kun je weer een nieuwe wereldondernemer steunen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kom niet los van jullie

Ik kan mijn restbedrag van 11 euro nergens kwijt, omdat minumumbedrag 25 euro is en ik blijf maar mails krijgen, dat ben ik zat

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je bericht, vervelend dat dit zo voelt. Je zit natuurlijk nergens aan vast. Het bedrag van €11 kun je nog niet uitlenen, omdat een lening vanaf €25 start. Je kunt:

– het bedrag gemakkelijk aanvullen en opnieuw iemand helpen
– wachten tot je saldo vanzelf wordt aangevuld tot 25,-
– de 11,- doneren aan Wakibi met één klik in je account

We hopen natuurlijk dat je het bedrag aanvult, zodat je geld blijft rondgaan en steeds weer een nieuwe ondernemer kansen krijgt.

Wil je geen mails meer? Onderaan onze e-mails kun je je eenvoudig afmelden. We helpen je graag als iets niet lukt.

Overzichtelijk en duidelijk

Makkelijk inloggen, duidelijke keuzemogelijkheden, overzichtelijke website. Ik word ook goed op de hoogte gehouden van de aflossing van de lening.

Resposta da Stichting Wakibi

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve review!

Toegankelijk

Maken het mogelijk voor mij een kleine bijdrage te leveren aan grote problemen.
Vooral omdat de site voor mij makkelijk werkt .

Resposta da Stichting Wakibi

Dank je wel! Fijn om te horen dat je met een kleine bijdrage toch iets kunt betekenen, en dat de site voor jou makkelijk werkt.

Wakibi helpt mensen floreren

Stichting Wakibi helpt mensen die hun leefomgeving willen verbeteren. Dat vind ik een mooi gebaar.

Dank voor je review!
Mooi dat je het waardeert dat we mensen helpen hun leefomgeving te verbeteren.

Goed werk!

Transparante organisatie met projecten die ertoe doen!

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Stichting Wakibi

Wat goed om te horen! Bedankt voor je reactie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Onbetrouwbare partij bij overlijden

Het lijkt allemaal prachtig deze stichting, maar als nabestaanden bij overlijden van de belegger aanvraag doen tot afronding, dan is Wakibi ineens nergens meer te vinden en wordt er nergens meer op gereageerd. Inmiddels al 6 maanden verder zonder enige (re)actie. Dit geeft te denken hoe oprecht deze stichting daadwerkelijk is. Dus wees gewaarschuwd!

2 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Stichting Wakibi

Dank u voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat u dit zo heeft moeten ervaren. Onze excuses dat er al zo lang geen reactie is geweest. Dat hoort niet, zeker niet in zo’n situatie.

Bij overlijden ronden we een account altijd netjes af, maar hier is duidelijk iets misgegaan. Inmiddels heeft onze penningmeester contact met u gehad en zijn de terugbetaalde leningen overgemaakt naar uw rekening.

Bedankt dat u dit meldt. 💚

Wakibi verdient mijn geld

Al jaren steun ik met veel plezier beginnende ondernemers in ontwikkelingslanden, Wakibi is een heel prettige stichting die dit mogelijk maakt.

24 de outubro de 2025

Resposta da Stichting Wakibi

Wat mooi om te lezen, dank voor je steun al die jaren!

Eenvoudig en snel

Leuk om te doen en te zien dat je wat kan betekenen voor je medemens!

24 de outubro de 2025

Resposta da Stichting Wakibi

Mooi dat je het niet alleen eenvoudig vindt, maar ook ziet wat jouw bijdrage doet voor een ander!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.