Een zeer goede ervaring, ik wilde iets speciaals en dat is helemaal naar mijn wens gemaakt ondanks dat mijn wens niet het standaard portfolio stond. Goede persoonlijke service en snelle levering.
Een prachtig persoonlijk kado, snelle levering en exact zoals besteld, complimenten! Leuk om te geven en om te ontvangen. Hartelijk dank, echt een aanrader, dit is de eerste bestelling maar zeker niet... Ver mais
Prachtig kaartje van Den Haag met onze "highlights", goed verpakt en zeer vriendelijk bedankkaartje. Waren alle bedrijven maar zo begaan met hun klanten. De volgende bestellingen komen er aan Wendy... Ver mais

Jouw ultieme bestemming voor gepersonaliseerde prints en unieke cadeau-ideeën! Bij Wallable draait alles om het creëren van persoonlijke kunstwerken en speciale geschenken. We begrijpen dat het juist de details zijn die een cadeau echt bijzonder maken.
Onze specialiteit is het aanbieden van gepersonaliseerde prints. Of je nu een geliefde wilt verrassen met een unieke herinnering of je eigen ruimte wilt verfraaien met een persoonlijk tintje, bij Wallable heb je de vrijheid om kunst te maken die precies bij jou past.
✨ Ons assortiment bestaat onder andere uit:
Bij Wallable stellen we kwaliteit voorop, en we zijn er trots op om producten te leveren die zowel betekenisvol als duurzaam zijn.
We nodigen je van harte uit om je ervaring met Wallable te delen op Trustpilot. Jouw feedback helpt ons om onze gepersonaliseerde diensten voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten met een glimlach op hun gezicht hun cadeaus ontvangen.
Bedankt voor het kiezen van Wallable!
Hartelijke groet,
Bij ons draait alles om jouw tevredenheid.
Komeet 18, 8448CG, Heerenveen, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Wallable
mooi en goed product en goed. Gewaardeerd door diegene die het product kreeg hij zei heel mooi!

Resposta da Wallable
Super gaaf kado laten maken voor mijn dochter en schoonzoon.met beide namen en eindtijden op de poster.zondag gemaakt en binnen 4 dagen binnen.het is dat PostNL de bezorging cancelde anders was hij binnen 3 dagen binnen.

Resposta da Wallable
Mooie, duidelijke afdruk van de Rotterdamse marathon. En mooi afgedrukte naam en tijd

Resposta da Wallable
Prima service en snelle levering van een mooi product.

Resposta da Wallable
Goede persoonlijke service en snelle levering.

Resposta da Wallable
Origineel cadeau en super leuk om te geven.
Ook de tijd tussen bestellen en bezorging ging heel snel. Goed verzorgd en verpakt.
Ik vond het alleen erg duur voor de kwaliteit die je krijgt. De poster met lijst oogde een beetje cheapy. Ik had er hogere verwachtingen van voor die prijs.

Resposta da Wallable
Zeer snelle levering. Product is gelijk aan hetgeen ik besteld heb. Al in al zeer tevreden!

Resposta da Wallable
Snelle en duidelijke communicatie. Problemen met PostNL zijn door Wallable keurig en professioneel afgehandeld. Topservice!

Resposta da Wallable
Prachtige stadskaart geworden en leuk met alle opties die je kunt toevoegen.

Resposta da Wallable
Echt leuk geworden. Snel geleverd! Leuk kadootje voor onze zoon die binnenkort verderop gaat wonen.

Resposta da Wallable
Heel mooi kado voor familie besteld en met de supersnelle hulp van Wendy ook precies zoals wij wilden!

Resposta da Wallable
snel netjes afgeleverd en print is erg mooi.

Resposta da Wallable
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.