Heb hier een warmtepomp gekocht. De prijs viel me mee. Voor installatie kwamen er 2 monteurs en was eigenlijk sneller dan gedacht. De warmtepomp functioneert goed en voldoet aan de verwachtingen.
Leia as opiniões dos outros
De installatie van de warmtepomp is hier prima verlopen. Werd ook snel gebeld na mijn aanvraag en de offerte volgde kort daarna.
schema instellen leek moeilijk maar door zijn uitleg in app ging t best makkelijk
Informações sobre a empresa
Welkom bij Warmtepomp Eindhoven, uw deskundige en betrouwbare partner voor alles wat met warmtepompen te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar installatie, onderhoud, of reparatie van uw warmtepompsysteem, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Met jarenlange ervaring in de branche, begrijpen wij de unieke behoeften van onze klanten en bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie. Bij Warmtepomp Eindhoven streven we ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame en energie-efficiënte verwarmingsoplossingen. We werken uitsluitend met de beste merken en nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp optimaal presteert en lang meegaat. Ons team van gecertificeerde technici is toegewijd aan het leveren van uitstekende service en klanttevredenheid. Wij geloven in transparantie, eerlijkheid, en een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt u bij ons altijd een duidelijk en eerlijk advies over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf. Of u nu wilt overstappen op een duurzamer verwarmingssysteem of uw huidige warmtepomp wilt laten onderhouden, wij staan voor u klaar. Kies voor Warmtepomp Eindhoven en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Informações de contacto
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Holanda
- +31403690486
- contact@warmtepompeindhoven.com
- warmtepompeindhoven.com
Não respondeu a opiniões negativas
werkt gewoon zoals hoort
Geen installateur maar leadgenerator - gegevens worden doorverkocht!
Mensen, pas op: dit is geen installatiebedrijf, maar slechts een commerciële leadverzamelaar. De gegevens die je opgeeft voor het aanvragen van een offerte worden doorverkocht aan meerdere installatiebedrijven. Je hebt er dus geen enkele controle over waar jouw gegevens terechtkomen.
Het bedrijf dat achter deze website zit is Slimster.
Het team werkte zo rustig dat onze…
Het team werkte zo rustig dat onze dagelijkse routine nauwelijks werd beinvloed.
De Monteurs Werkten Georganiseerd
De monteurs werkten georganiseerd waardoor de installatie bijna probleemloos verliep
schema instellen leek moeilijk maar…
ik moest wennen omdat je m amper hoort…
ik moest wennen omdat je m amper hoort zo stil is ie nu
ik vond t fijn dat t direct werkte met…
ik vond t fijn dat t direct werkte met de app geen gedoe achteraf
de heat pump technicus zei luister maar…
de heat pump technicus zei luister maar en ja hoor in de hal voelde je echt niks mijn tante stond verbaasd te kijken klein krom maar fijn
Ik snap nu wat elke alert betekent ze…
Ik snap nu wat elke alert betekent ze legden t rustig uit
na het plaatsen van de pomp zag de…
na het plaatsen van de pomp zag de ruimte er brandschoon uit dat gaf meteen een goede indruk
vorige maand kwamen ze langs
vorige maand kwamen ze langs, testten de waterdruk en vertelden telkens at ze deden
alles in de garage was netjes op z'n…
alles in de garage was netjes op z'n plek gezet en de warmtepomp draaide perfect voor hij vertrok
alles werkte vanaf dag en
alles werkte vanaf dag en, geen gedoe of bijgeluiden, gewoon zoals het hoort
we merkten na installatie meteen…
we merkten na installatie meteen verschil, 't is nu altijd lekker binnen, echt een investering die zichzelf terugverdient
warmtepomp laten installeren en direct…
warmtepomp laten installeren en direct verschil in energiewaarde gemerkt
Topkwaliteit warmtepomp gekocht
warmtepomp levering duurde iets langer
warmtepomp levering duurde iets langer, maar kwaliteit en prijs zijn echt super
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.