Udmærket sted. Ikke det bedste men absolut heller ikke det ringeste. Træls at man ikke kan se, om bilen i hallen er kørt ud. Oplevede at skærmen sagde ledig hal, jeg sætter vask i gang og skal til at... Ver mais
Egevej 4, 6200 Aabenraa, DK
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
A empresa respondeu
Dejligt, endeligt lykkedes det, at få bilen vasket i dag. Efter at have kørt forgæves 2 gange, hvor den var lukket i åbningstiden.
A empresa respondeu
Bruger hovedsageligt den i Rødekro og ofte når jeg kommer er den ude af drift... En lang periode måtte jeg kontakte service afdelingen og som regel fik de den op at køre igen - men træls oplevelse... Ver mais
A empresa respondeu
God vask, og mange haller lander over. Bedste anbefalinger herfra.
Escrito pela empresa
Egevej 4, 6200, Aabenraa, Dinamarca

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Dejligt, endeligt lykkedes det, at få bilen vasket i dag.
Efter at have kørt forgæves 2 gange, hvor den var lukket i åbningstiden.

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Køb nogle bedre vaskemaskiner, som ikke går i stykker
Jeg har været forbi flere gange hvor den en er i udu
Venligst Poul

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
At maskinen virker, min tidligere bilvask leverandør havde et udfald i gennemsniten gang hver uge.

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Jeg er tilfreds med vaskning. Hvor er jeg træt af trustpilot. Næste gang får i færre stjerner

Elendig vask
Deres vaske haller og vask selv virker derudover også sjældent
Hold jer langt væk

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Har inget att klaga på tvätt/resultat ... MEN när tvätthallen vi har i stan, har varit trasig sista veckorna och öppettiderna ofta inte alls passar oss. Var ju öppet dygnet runt (står fortfarande) fungerade. Nu har vi sagt upp våra medlemskap på två bilar. Då vi inte kunnat tvätta på nästan en månad. Pga dåliga öppettider och trasig tvätthall sista veckorna. SÅ dåligt att då kräva att vi betalar för september också ... ta våra pengar för Augusti (nästan 600:-) då vi inte kunnat tvätta för dem...
Gäller Uppsala tvätthallen

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Vasker pænt. Men kunne godt tørre lidt bedre men ellers er det fint nok

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Var tilfreds med vaskehallen i Aabenraa , men var tit lukket (defekt) samt at den nu lukkede kl 22

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Jeres maskine vasker rigtig godt, men der er alt for meget kalk i jeres vand. Det er faktisk et stort problem, bilen ser beskidt ud efter vask

1. Hallen giver kalk eller mineral pletter
2. De nye åbningstider gør at man ikke kan fordele belastningen på hallen og fx vaske tidligt om morgenen.
3. Vandet lugter meget grimt.
4. Tørring er meget dårlig og bilen fortsat våd bagefter...
5. Osv. Osv. Osv....

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Igen igen ude af drift. Så da jeg igen ikke kan gøre brug af mit abonnement refunderer i jo selvfølg min månedlige betaling.

Resposta da Wash World - Aabenraa - Egevej
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.