Wash World - Roskilde - Ringstedvej Opiniões 196

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )

Classificada 3 em 5 estrelas

Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".

Classificada 1 em 5 estrelas

Har hertil formiddag fået min bil vasket hos WashWorld på Ringstedvej i Roskilde. Dette var en dyr omgang, da det udover en halvsjusket vask kostede en bagvisker arm som er halv flået af! WashWorld må... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

I need to ensure that the company activates the mobile app so that users can check if the car wash is active. It's essential to have this feature to prevent instances where I arrive, but the wash isn'... Ver mais

Informações sobre a empresa

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Hej Niels ✨
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse 😊
Jeg er glad for at høre, at vasken igen forløb godt som sædvanligt. Det betyder meget for os, at du får en god og stabil oplevelse hver gang du besøger Wash World 🚗✨
Vi glæder os til at se dig igen.

Fin vask

grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )

5 de maio de 2026

Hej Poul 😊
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🚗✨
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med selve vasken 🙌 Samtidig kan jeg godt forstå, at det er frustrerende, når den ene vaskehal ofte er ude af drift ved Ringstedvej i Roskilde, da det selvfølgelig kan gøre ventetiden længere.
Jeg sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på det. Feedback som din er vigtig for os, så vi kan arbejde på at forbedre stabiliteten og oplevelsen på vores lokationer 😊

Hej Jan
Tak for din anmeldelse 😊

Hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via https://www.washworld.dk/hjaelp – så kan de kigge nærmere på din oplevelse.
Jasmin

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid glad for en ren bil

12 de abril de 2026

Hej Pia
Tusind tak for din skønne anmeldelse – det er dejligt at høre! ⭐
Jeg er glad for, at du altid bliver glad for resultatet. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang.
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.
Sara 🚗🫧

Nemheden

Der var gang i begge vaskehaller, og ingen kø

4 de abril de 2026

Hej Thomas 🌞
Tak fordi du deler din oplevelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede nemhed, og at begge vaskehaller var i gang uden kø – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, bl.a. med nye vaskeprogrammer, bedre kapacitet og flere serviceteknikere, så det bliver endnu nemmere og hurtigere at få en god vask.

Altid perfekte vaske

26 de janeiro de 2026

Hej Ole,
  Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 💙
Vi er glade for at høre, at du altid får en perfekt vask!
Imran

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse

8 de janeiro de 2026

Hej Flemming,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at du altid har en god oplevelse – det sætter jeg stor pris på. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 😊

Brilliant vask

God oplevelse, bilen var flot i lakken efter en brilliantvask

18 de dezembro de 2025

Hej Helle,
  Tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse, og at bilen stod flot i lakken efter en Brilliant-vask. 🌟 Hvis der er noget, vi kan gøre for at få den sidste stjerne med næste gang, hører jeg gerne fra dig!
Imran

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på i ikke bliver svindel

Pas på i ikke bliver svindel.
Når man betaler med kort bliver beløbet trukket 2 gange.
Det kommer frem på skærmen at der er opstået et problem og at man skal ringe til 78755424
Et nummer der går på telefonsvarer.

3 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Hej Hassan,

Det lyder frustrerende, og jeg forstår godt din bekymring. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få det undersøgt nærmere.
For at vi kan kigge på sagen, vil jeg bede dig sende følgende oplysninger til kundeservice@washworld.dk:
Tid og sted for hændelsen
Det telefonnummer du ringede op til
Et billede af de to kontoudtog, hvor begge trækninger fremgår
Så sørger kundeservice for at se nærmere på det.

Sophie Wash World

Classificada 3 em 5 estrelas

Ren bil, men med lidt snyd

Har haft abonnement i et længere stykke tid, og hver gang jeg skal vaske, skal jeg altid tilvælge en ekstra ydelse end det der er i mit abonnement. Kan ikke komme videre til min oprindelige vask, uden valg af ekstra ydelse. Ved godt det kun handler om 10 til 15 kroner, men dette er absolut ikke i orden.
Men det skal så også siges, bilen står altid pæn og ren efter vask.

17 de novembro de 2025

Hej Søren
Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse – det sætter jeg stor pris på. 🚗✨
Det skal selvfølgelig ikke være nødvendigt at tilvælge ekstra ydelser for at bruge den vask, der hører til dit abonnement. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så du slipper for det fremover. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden – så kigger vi nærmere på det sammen.
Og dejligt at høre, at bilen altid bliver flot og ren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Smart, effektivt og hurtigt til en god pris

Som altid en meget smart, effektiv og tryg måde at få vasket sin bil på, mens man kan sidde indenfor og høre radio eller læse nyheder på sin smartphone.

6 de agosto de 2025

Hej jan
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du oplever vores løsning som både smart, effektiv og tryg – og at du samtidig kan nyde en lille pause undervejs

Classificada 1 em 5 estrelas

vaskehallen i Roskilde var hele tiden …

vaskehallen i Roskilde var hele tiden ude af drift, og når man ringede fik man at vide at man bare kunne bruge en anden, men det koster ekstra at være registreret hos andre

21 de janeiro de 2025

Hej Betina
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har oplevet udfordringer med vaskehallen i Roskilde. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en hal midlertidigt er ude af drift. Vi arbejder altid på at få tekniske problemer løst hurtigst muligt, så alle haller fungerer stabilt igen.
Hvis du har haft ekstra omkostninger i forbindelse med vask et andet sted, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.
Martin

Altid en god vask

30 de outubro de 2025

Hej Lars 🚘✨
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du altid får en god vask!

Perfekt wash

20 de maio de 2025

Hi Ahmed.
Thank you for your top rating and the 5 stars – how wonderful to hear that you had a perfect washing experience!
We hope to have the opportunity to wash for you again soon.
Best regards

Classificada 1 em 5 estrelas

meget ofte problemer med den ene eller…

meget ofte problemer med den ene eller den anden vaskehal på Ringstevej Roskilde. I dag er de begge lukkede, selv om hjemmesiden fortæller at der er åbent. jeg ringer hver gang, og får alle mulige undskyldninger af flinke folk, jeg ville foreslå at man sørgede for vedligeholdelse, så alle disse nedbrud blev undgået

1 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Wash World - Roskilde - Ringstedvej

Tak for din ærlige anmeldelse, Hans Ole. Jeg forstår helt din frustration over gentagne problemer på Ringstedvej – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Jeg beklager, at informationen på hjemmesiden ikke stemte overens med den aktuelle status, og din feedback om vedligeholdelse bliver givet videre. Hvis du igen oplever, at en hal er ude af drift, er du meget velkommen til at bruge nødtelefonen – så kan vi hjælpe dig med det samme. 💙

Classificada 5 em 5 estrelas

Ren og tør bil på få minutter.

15 de setembro de 2025

Hej Leif

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du oplever bilen som “ren og tør på få minutter”
Vi sætter stor pris på din feedback — det motiverer os til at holde standarden høj og blive endnu bedre.

Fin vask

Jeg synes, en guldvasker rigtig god for min bil.
Den er meget bedre end basisvasken, som ikke findes mere. Bedre valuta for det forhøjede kontingent. Tak.

28 de julho de 2025

Hej Bodil.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med Guldvaskeren – og at du oplever den som en forbedring. Vi sætter stor pris på din feedback!

Nemt og fint resultat

28 de julho de 2025

Hej Charlotte,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du fik et fint resultat, samt at det var nemt at benytte vores anlæg.

Rigtig god dag!

Sophie Wash World

Classificada 2 em 5 estrelas

Tit ude af drift

Jeres anlæg er efterhånden tit ude af drift, enten begge haller eller den ene.
Sidste uge begge og i dag den ene.
Og service kan tage sin tid.
Vi betaler for en ydelse som er stigende, men kører tit forgæves.

25 de julho de 2025

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager de driftsforstyrrelser, du har oplevet – det er naturligvis ikke tilfredsstillende, når man betaler for en service og alligevel må køre forgæves.
Vi forstår din frustration og følger op på forholdene, så vi kan sikre bedre drift og hurtigere service fremadrettet. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via [vores hjemmeside](https://www.washworld.dk/kundeservice), hvis du vil have hjælp i en konkret sag.
Wash World

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais