Watchbandjes-shop.nl Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bandje welke ik ontving was helaas niet kleurgetrouw aan de foto (andere toon) maar de webshop heeft dit keurig opgelost door of mijn geld terug te betalen of een andere te sturen. Gekozen voor d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede ervaring! Twee smartwatchbandjes besteld, echter in twee losse orders. Daarna gevraagd of de stapelkorting nog zou gelden, klein bedrag, maar toch? En ja hoor, korting wordt retour gestort... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn eerste bandje voor de Garmin paste niet. Mocht hem kosteloos terugsturen en aangeven welke dan mijn voorkeur had. Na het lezen van reviews gekozen voor de Milanese band. Deze is ook geleverd. Was... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na negen dagen had ik het bestelde bandje nog niet ontvangen. Geklaagd via klantenservice en er werd onmiddellijk toegezegd dat er opnieuw een bandje zou worden verzonden. Klasse. Vandaag, 23 januari... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria

Op zoek naar een nieuw smartwatch bandje voor de Apple watch, Samsung, Garmin, Fitbit, Xiaomi of Huawei smartwatches? Bekijk dan snel de webshop van Watchbandjes-shop.nl. ✔️ Altijd veilig afrekenen in de webshop (ook achteraf betalen mogelijk) ✔️ Voor 17:00 besteld? Vandaag al verstuurd ✔️ Verzonden uit eigen voorraad ✔️ Ruim 120.000+ klanten gingen u voor ✔️ Het grootste assortiment aan smartwatch bandjes!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

190 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed product. Ik ben er blij mee.

Duidelijke overzichtelijke site met ruime keuze.
De bestelde bandje keurig op tijd verzonden. Deze bandjes zijn gewoon erg goed, zitten lekker en dat met een zeer redelijke prijs. (2+1).

18 de julho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat u erg tevreden bent. Veel plezier ermee!

Na 4 werkdagen nog geen verzendbewijs

Na 4 werkdagen nog geen verzendbewijs. Niet meer van deze tijd, zo’n trage verzending. Hun chat werkt niet goed dus dat maakt contact lastig.

16 de julho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Wat vervelend dat u geen verzendbewijs heeft ontvangen. Dit hoort natuurlijk wel te gebeuren. Misschien is het bericht per ongeluk in uw spambox terechtgekomen? Heeft u de bestelling ondertussen wel ontvangen?

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, zoals aangegeven op de website. Ik kom graag met u in contact om het probleem op te lossen.

Goed product

Goed product - correcte prijs.
Wel opletten als je het dringend nodig hebt. Men schrijft ‘vandaag besteld- morgen in huis’ dat klopt niet helemaal. Ik had gekozen voor levering via bpost en product was 10 dagen onderweg…. Bij navraag aan de klantendienst was dit ‘normaal’

16 de julho de 2025

Bedankt voor je review.

Het is wat vreemd dat een levertijd van tien dagen als ‘normaal’ wordt beschouwd. Op onze website staat namelijk duidelijk vermeld: “Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.”

Wanneer ik je bestelling nakijk, zie ik dat deze op zondag 29 juni is geplaatst. Dat betekent dat je bestelling op maandag, de eerstvolgende werkdag, is verzonden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de levering daarna zo lang op zich laat wachten. Helaas hebben wij geen inzicht in of invloed op vertragingen bij de bezorgdienst.

Onze excuses voor het ongemak en het lange wachten. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Classificada 5 em 5 estrelas

mooie bandjes ,levering heeft wel wat…

mooie bandjes ,levering heeft wel wat langer geduurd maar waren wel netjes verpakt

10 de julho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bandjes. Vervelend dat je iets langer hebt moeten wachten op je bestelling, onze excuses voor het ongemak. We streven er altijd naar je zo transparant mogelijk te informeren over de verzendtijd en oplossingen te bieden wanneer er vertraging optreedt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik bestelde de bandjes zonder…

Ik bestelde de bandjes zonder verzendkosten, ik kon nog verder met mijn oude, tot die het toch begaf. De post werkt traag, maar uiteindelijk heb ik ze ontvangen. Geduld is een mooie zaak, zal ik maar zeggen. De bandjes passen perfect.

4 de julho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat de bezorging wat langer duurde. Vooral in drukke periodes kan de post helaas vertraging oplopen, ook al is het artikel op tijd door ons verzonden. Fijn om te horen dat je uiteindelijk wel blij bent met het resultaat!

Classificada 2 em 5 estrelas

Heb mijn horloge bandje net twee dagen…

Heb mijn horloge bandje net twee dagen geleden binnen. Het heeft twee weken geduurd voordat ik horloge bandje binnen had.

7 de julho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten en dat het bandje ook nog defect is aangekomen. Ik kom graag met u in contact om samen tot een passende oplossing te komen.

Bandje zonder staafje

Mooi bandje besteld voor Samsung watch alleen je hebt er ni3ts aan zonder het staafje. Bij de Samsung zit deze ingebouwd in het bandje dus tja die heb je dan wel nodig

2 de julho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Normaal gesproken horen de staafjes hier standaard bij te zitten. Ik neem graag contact met u op om deze alsnog na te sturen. Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 2 em 5 estrelas

Bevestiging van het bandje werkt niet…

Bevestiging van het bandje werkt niet goed. Laat los waardoor mijn horloge op de grond gevallen is. Helaas teleurstellend. 2 van de 3 bandjes zijn wel mooie. Ander bandje valt erg tegen.

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Wat vervelend dat het bandje loslaat en je horloge daardoor is gevallen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik neem graag contact met je op om dit samen op te lossen.

Beetje shady webshop dit

Beetje shady webshop dit: bandje besteld, kwaliteit was waardeloos. Mijn horloge liet telkens los, maar moet zelf de retourkosten betalen. Vragen ze me wel om een review te schrijven, die heb ik geschreven, maar die publiceren ze niet. (Vermoedelijk omdat het een nogal negatieve review was), zo snap ik dat dit bandje 5 sterren krijgt.

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. De review lijkt eigenlijk meer een productbeoordeling te zijn. Ik neem graag contact met u op om samen een passende oplossing te vinden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Echt leer?

Ziet er leuk uit, voelt en ruikt niet echt als leer… gaat na 1 week dragen makkelijk los zitten.

2 de julho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het bandje los is gaan zitten, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik neem graag contact met je op om dit samen op te lossen.

27/6 besteld en 1 juli nog niet binnen

27/6 besteld en 1 juli nog niet binnen. Online vragen is slecht.

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Je bestelling is vrijdag verzonden en betreft een brievenbuspakketje. Omdat zondag en maandag geen bezorgdagen zijn, kan het daardoor wat langer duren voordat je het ontvangt. Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne bandjes, goed kwaliteit en snel geleverd

Heb drie bandjes besteld voor mijn vivomove trend, een nylon en twee rvs. Bestelling was snel binnen. Nylon bandje is super fijn, licht en heerlijk zacht. Irriteert mijn huid niet zoals de siliconen bandjes wel doen. De dunne rvs is ook erg fijn, ziet er mooi uit. Zwaardere rvs nog niet om gehad, maar ziet er ook prachtig uit. Prima kwaliteit, zeker voor die prijs! Dik tevreden mee!

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je erg tevreden bent met de bandjes. Veel plezier ermee!

Classificada 1 em 5 estrelas

Het bandje valt na 2 weken al uit…

Het bandje valt na 2 weken al uit elkaar. Blij dat ik er maar 1 heb besteld. Voor n garmin verwacht ik een watervast bandje. Troep.

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Wat vervelend dat je bandje uit elkaar valt. Zijn het de pinnetjes die losschieten? Hiervoor hebben we een oplossing: we kunnen langere pinnen naar je opsturen. Ik neem graag contact met je op zodat je het bandje gewoon kunt blijven gebruiken.

Foute reklame

Bij de verkoop word er gemeld ! Vandaag besteld morgen verstuurd ! Wel op 23 juni bestelling geplaatst maar op 1 jullie nog niets ontvangen ! Op beide telefoonnummers kan ik niemand bereiken ! Volgens mijn operator bestaan de nummers niet meer ! Heel ontevreden!

Beste,

Wij adverteren met: 'Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.' Als je bestelling op maandag 23 juni voor 17:00 uur is geplaatst, is deze ook dezelfde dag verzonden. Dat je op 1 juli nog niets hebt ontvangen, is inderdaad langer dan verwacht. Ik neem graag contact met je op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering. Bandje past goed en zit lekkerder dan het originele fitbit charge 5
Bandje, waar ik uitslag van krijg.

19 de junho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! We zijn blij om te zien dat u tevreden bent met het bandje. Veel plezier!

Snel besteld, kort bandje

Snel besteld. Het bandje is wel aan de korte kant.

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het bandje te kort is. Zit het bandje misschien net te strak om je pols? Ik neem graag contact met je op, zodat we samen kunnen kijken naar een bandje dat beter om je pols past.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, product van goede kwaliteit. Tevreden klant!

30 de junho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier ermee!

Goede match

Snelle levering en zitten prima.

21 de junho de 2025

Resposta da Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent.