watchmewin7.casino Opiniões 57

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Podoba mi się to że jest podobne do lemonka a lubię tam też grac, z tym idzie odrazu ze juz wiem co gdzie się znajduje wiec nie muszę tracić czasu na poznawanie menu i całej reszty, poza tym fajne bon... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fajna sprawa, zdecydowanie polecam ze względu na promocje i bonusy 😊 jeżeli lubisz tam jak ja odprężyć się i rozerwać to jest to bardzo dobry wybór. Nic dodać nic ująć

Informações sobre a empresa

1. Casino
  2. Agência de apostas
  3. Apostador profissional
  4. Serviços de criptomoeda
  5. Serviço de jogos de azar
  6. Casino online ou agente de apostas

Escrito pela empresa

Company description WatchMeWin (WMW) is an online casino focused on delivering an entertaining and reliable gaming experience. Our platform offers a wide selection of video slots, table games, and regular promotions such as tournaments, jackpots, free spins, and cashback rewards. We aim to provide a smooth and enjoyable environment for players, supported by a user-friendly platform and a dedicated customer support team available via live chat and email. WatchMeWin offers gaming services under a Curaçao gaming licence. Our mission is to continuously improve our platform and provide players with a safe, engaging place to enjoy online gaming. > > > > > > > WatchMeWin (WMW) to kasyno online, które koncentruje się na dostarczaniu rozrywki na najwyższym poziomie oraz zapewnieniu niezawodnego doświadczenia dla graczy. Nasza platforma oferuje szeroki wybór automatów, gier stołowych oraz regularnych promocji, takich jak turnieje, jackpoty, bonusy za doładowane, darmowe obroty i cashback. Naszym celem jest stworzenie płynnego i przyjaznego środowiska do gry, opartego na intuicyjnej platformie pzy wsparciu profesjonalnego zespołu obsługi klienta, dostępnego poprzez czat na żywo i e-mail. WatchMeWin działa na podstawie licencji gamingowej Curaçao. Naszą misją jest ciągłe doskonalenie platformy oraz zapewnienie graczom bezpiecznego i angażującego miejsca do gry online.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Wpłata przyjęta od ręki, a z wypłatą cisza

Czekam już drugi tydzień na wypłatę 2000 zł i ciągle status "w trakcie", a kasa nie wraca. Pisałem na czat i mejle do supportu chyba z pięć razy i nikt nawet nie raczył odpisać. Wpłatę zaksięgowali w sekundę, ale jak chcesz swoje wyciągnąć, to nagle wszyscy znikają.

19 de junho de 2026

Bonus to pulapka

Bonus powitalny wyglada kuszaco ale warunki obrotu sa kosmiczne, x60. Nie da sie tego wykrecic, a jak juz cos uzbierasz to znajda powod zeby anulowac. Strata czasu i nerwow.

24 de maio de 2026

Resposta da watchmewin7.casino

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć, że bonus nie spełnił Twoich oczekiwań.

Wszystkie warunki promocji, w tym wymagania dotyczące obrotu, są przedstawiane przed aktywacją bonusu, aby gracze mogli świadomie zdecydować o udziale w promocji. Rozumiemy, że warunki bonusowe nie zawsze odpowiadają preferencjom każdego gracza.

Jeśli uważasz, że wystąpił konkretny problem związany z bonusem lub wygranymi, zachęcamy do kontaktu z naszym działem wsparcia, abyśmy mogli sprawdzić sprawę i udzielić szczegółowych wyjaśnień.

Classificada 5 em 5 estrelas

I've been at WMW Casino since February…

I've been at WMW Casino since February 26, 2026, when I made my first deposit. During that time, I haven't encountered any problems or difficulties. The casino is very good. After every deposit, for 30 days, there's a daily bonus wheel where you can win valuable prizes, free spins, or cash. The website is very clear and intuitive to navigate. The casino offers many payment methods, from cards and bank transfers to e-wallets and cryptocurrency. The casino has a wide range of providers and slots. The bonus offer is extensive, and daily tournaments add variety to the gameplay. Support is always available. I highly recommend this casino because it's worth considering.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da watchmewin7.casino

Thank you for such a detailed review!

It sounds like you've really had the chance to get to know the platform since February, and we're delighted to hear that your experience has been smooth from day one 😊

We're especially pleased that you've enjoyed the variety of games, payment methods, tournaments, and the daily bonus wheel. Looks like you've explored quite a bit of what WatchMeWin has to offer!

Thank you for your trust and recommendation.

Nice Casino

12 de junho de 2026

“Nice Casino” — short, simple, and very nice to read 😊

WMW It's very good

WMW It's very good, i trust them

23 de maio de 2026

Thanks for the review!

Trust is something that takes time to earn, so hearing that means a lot to us 😊

very good casino

very good casino, fast money great spins and nice games.

12 de junho de 2026

Thanks for the review!

Fast payouts, great spins, and fun games — sounds like the recipe for a good session 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Warunki bonusu nie do spełnienia

Bonus wygląda kusząco ale warunki obrotu są po prostu niemożliwe do zrealizowania. Trzeba obrócić kwotę 50 razy w ciągu 3 dni. Straciłem czas i pieniądze próbując.

19 de maio de 2026

Resposta da watchmewin7.casino

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć, że warunki bonusu nie spełniły Twoich oczekiwań.

Rozumiemy, że wymagania dotyczące obrotu oraz ograniczenia czasowe promocji mogą nie odpowiadać każdemu stylowi gry. Dlatego wszystkie warunki bonusowe są dostępne przed aktywacją promocji, aby każdy gracz mógł się z nimi zapoznać i zdecydować, czy dana oferta jest dla niego odpowiednia.

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Twoje uwagi są dla nas cenne i będą brane pod uwagę przy dalszym rozwijaniu naszej oferty promocyjnej.

Classificada 5 em 5 estrelas

Spoko czytelne kasyno super ze sie nie…

Spoko czytelne kasyno super ze sie nie zacina tylko mało zachęcające bonusy

7 de junho de 2025

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że kasyno działa u Ciebie płynnie i bez zacięć 😊
Jeśli chodzi o bonusy — uczciwa uwaga, będziemy pracować nad tym, żeby trudniej było im się oprzeć!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wszystko w jak najlepszym porzadku

Wszystko w jak najlepszym porzadku , sloty, promocje , dostępność rodzajów depozytow oraz wyplat. Pomocne wsparcie oraz liczne bonusy

4 de junho de 2026

Dziękujemy za opinię!

Wygląda na to, że sprawdziłeś już niemal wszystko 😊
Cieszymy się, że zarówno gry, płatności, jak i obsługa spełniają Twoje oczekiwania!

Polecam wmw

4 de junho de 2026

Dziękujemy za opinię!

Relaks, dobra zabawa, promocje i bonusy — brzmi jak kompletny zestaw 😊

A skoro nic dodać, nic ująć, to postaramy się niczego nie popsuć!

Najlepsze kasyno

Najlepsze kasyno

6 de junho de 2026

Dziękujemy za opinię!

Staramy się zachować skromność, a potem pojawiają się takie opinie 😊

Fajnekasyno

Fajnekasyno, trzeba duzo grac bo co innego

Dziękujemy za opinię!

Brzmi, jakby ktoś zdążył już porządnie pozwiedzać nasze gry 😊

Nuda i przegrana

Mało turniejów, mało jakichś ciekawych akcji, a same gry też szybko się nudzą. Wszystko tu wygląda jak zrobione na odwal, a pieniądze z konta schodzą aż śmiesznie szybko.

Resposta da watchmewin7.casino

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć, że platforma nie spełniła Twoich oczekiwań.

Rozumiemy, że każdy gracz ma inne oczekiwania dotyczące turniejów, promocji i różnorodności gier. Twoje uwagi są dla nas cenne i pomagają nam wskazać obszary, które możemy dalej rozwijać.

Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Weźmiemy ją pod uwagę przy dalszym rozwoju platformy.

Totalnie nie dla początkujących

Widzę 100 promocji, ale nie wiem, co wybrać. Brak jakiegoś prostego trybu dla kogoś kto pierwszy raz gra. Zamiast cieszyć się grą, siedziałem i czytałem regulaminy jak na studiach. Wyszedłem z poczuciem zmarnowanego wieczoru i paru dyszek mniej.

Resposta da watchmewin7.casino

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć, że Twoje pierwsze doświadczenia były przytłaczające.

Rozumiemy, że duża liczba promocji może czasami utrudnić nowym graczom wybór i sprawić, że trudno zdecydować, od czego zacząć. Znalezienie równowagi między szeroką ofertą a prostotą korzystania jest dla nas bardzo ważne, dlatego Twoja uwaga jest cenna.

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Weźmiemy ją pod uwagę, pracując nad dalszym ulepszaniem doświadczeń naszych graczy.

Nieprzyjemne doświadczenie od startu

Od samej rejestracji coś mi tu nie grało. Formularz ładował się w kółko, kod potwierdzający mail przyszedł dopiero za trzecim razem. Wpłata niby ok, ale potem gra przycinała, a na koniec, przy próbie wypłaty reszty środków, nagle prośba o dokumenty. Jakoś za dużo nerwów jak na 100 zł.

Resposta da watchmewin7.casino

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć, że po drodze pojawiło się tyle niedogodności.

Od rejestracji i weryfikacji adresu e-mail, przez wydajność gry, aż po proces weryfikacji konta — rozumiemy, że kilka problemów podczas jednej wizyty może być frustrujące. Prośby o dokumenty są standardową częścią procedur bezpieczeństwa, jednak rozumiemy, że mogą być zaskakujące, szczególnie przy niewielkich kwotach.

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Weźmiemy je pod uwagę przy dalszym ulepszaniu platformy. Jeśli któraś ze spraw pozostaje nierozwiązana, nasz dział wsparcia chętnie pomoże.

Rejestracja męka

Formularz rejestracyjny to jakiś żart. Milion pól, potwierdzenia SMS nie dochodzą, musiałam trzy razy wpisywać dane. Potem jeszcze chcieli skan dowodu przy pierwszej wpłacie 20 zł. Poczułam się jak przy kredycie, a nie przy rozrywce online.

Resposta da watchmewin7.casino

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć, że proces rejestracji okazał się frustrujący.

Rozumiemy, że problemy z potwierdzeniem SMS oraz konieczność ponownego wpisywania danych mogą pozostawić złe pierwsze wrażenie. Jeśli chodzi o weryfikację tożsamości, jest ona częścią standardowych procedur bezpieczeństwa i wymogów regulacyjnych, które mają chronić zarówno graczy, jak i platformę, niezależnie od wysokości wpłaty.

Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoimi uwagami. Takie opinie pomagają nam wskazywać obszary, które możemy dalej usprawniać, aby proces rozpoczęcia gry był jak najbardziej komfortowy.

Czat niby 24/7, ale nie

Piszą, że support cały czas dostępny, a w nocy siedzi jakiś bot, który tylko wysyła linki do FAQ. Miałam problem z zalogowaniem, reset hasła nie działał, i „konsultant” kazał mi czekać do rana. Po co takie hasła 24/7 jak człowiek i tak zostaje sam z problemem?

Resposta da watchmewin7.casino

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu.

Rozumiemy, jak frustrujące mogą być problemy z logowaniem, szczególnie gdy oczekuje się natychmiastowej pomocy. To z pewnością nie jest doświadczenie, które chcemy zapewniać naszym graczom.

Twoje uwagi dotyczące obsługi klienta oraz procesu resetowania hasła są dla nas cenne i zostaną wzięte pod uwagę. Jeśli problem nadal nie został rozwiązany, zachęcamy do ponownego kontaktu z naszym działem wsparcia, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sytuację.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jedno z lepszych kasyn,nie ma do czego…

Jedno z lepszych kasyn,nie ma do czego się przyczepić. Masa bonusów, wypłaty szybkie bezproblemowe. 10/10.

10/10 i brak powodów do narzekania? To bardzo wysoko zawieszona poprzeczka 😊

– The WatchMeWin Team 🍀

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais