I am very satisfied with Watchtivo IPTV. I have been using their services for three years without any problems. I also have no complaints about interruptions. Therefore, I have great confidence in th... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Over het algemeen tevreden, maar sporadisch ook dat het beeld blijft hangen meestal in de avond ( weet niet of dat aan de app ligt ) en dat er toch wel eens series en of films vrij laat of niet erop... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Alles top und schnell der Service die…
Alles top und schnell der Service die Fragen werden schnell beantwortet
Prima bedrijf en altijd behulpzaam
Prima bedrijf en altijd behulpzaam
Hele snelle bestelling en levering
Hele snelle bestelling en levering. Fijn dat je een dag een proefabonnement hebt. Fijne service!
Ik had een probleem en dit hebben ze…
Ik had een probleem en dit hebben ze binnen enkele minuten profecioneel en vriendelijk opgelost. Top service.👍👍👍
Over het algemeen tevreden
Over het algemeen tevreden, maar sporadisch ook dat het beeld blijft hangen meestal in de avond ( weet niet of dat aan de app ligt ) en dat er toch wel eens series en of films vrij laat of niet erop komen
Maar over het algemeen tevreden....
Snelle service
Super snelle service ! Heel groot aanbod zeker een aanrader
De beste ipttv die er is
IPTV abonnement Watchtivo
I also have no complaints about interruptions. Therefore, I have great confidence in this company. Excellent!
Danke für die schnelle Unterstützung
Sehr schnelle und kompetente Hilfe am Wochenende. Vielen Dank
Snel geregeld en perfecte kwaliteit
Snel geregeld en perfecte kwaliteit
great service
great service, fast and efficient. helped by Emma, thanks!
Ik ben telkens al goed geholpen
Ik ben telkens al goed geholpen. Bedankt Emma
helemaal TOP
zojuist voor het eerst een abonnement besteld. geholpen door Emma wat vlekkeloos verliep. vorige week een gratis proef gehad. dat beviel zo goed dat ik vandaag voor 1 jaar abonnement gekozen. ik kon mijn gegevens van vorige week gebruiken en was met hulp van Emma binnen een paar minuten aan het kijken.
helemaal TOP
Het was perfect van Sam11
Snelle reaktie op vragen….
Snelle reaktie op vragen….. goede hulp
Renewed today for another year
Renewed today for another year. The price is certainly not a reason to pass it up. Especially considering everything you get. Complete channel list, worldwide. And the service is top-notch. Quick response in the chat. And the payment process is also exceptionally smooth. Everything arranged within a few minutes!
Top mensen
Top mensen, helpen je met het kleinste detail. Zonet voor het derde jaar verlengt
Na eerst erg teleur zijn gesteld in de…
Na eerst erg teleur zijn gesteld in de afhandeling van een storing,is bij een nieuwe poging door ander medewerker het probleem in 2 min opgelost. Schijnbaar kennis van zaken
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.