Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Allt var helt perfekt, från min beställning fram till leveransen av de fina rosa simfötterna av hög kvalitet. Mitt barnbarn är helnöjd och simmar omkring som den lilla sjöjungfrun i simbassängen och j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mitt tredje par. Läcker aldrig. jag behöver inte ens justera in dem första gången. Simmar både i bassäng och öppet vatten med dem. Under utesäsongen kan de imma igen lite grann men nästan aldrig ino... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra information om produkten man är intresserad av. Snabb och smidig leverans. Bra pris. Fina tips om skötsel och liknande efter man fått sina produkter

Classificada 5 em 5 estrelas

Dagen efter beställning var mina dotters simglasögon med styrka redan packade och redo att skickas till mig. Jag kunde följa paketets resa och efter 5 dagar kunde jag hämta det hos ombud. Trots att... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para piscinas
  2. Loja de equipamento fitness
  3. Clube de natação
  4. Loja de equipamentos para esqui aquático
  5. Aluguer de artigos para desportos aquáticos

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 mil opiniões

Respondeu a 74% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Baddräkten är fin och passar min…

Baddräkten är fin och passar min storlek. Har ej använt den än.

Hej Kh,

Tack för feedbacken! Kul att baddräkten är fin och passar. Hoppas den blir grym i vattnet snart! 🌊

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra information om produkten man är…

Hej Michael

Tack för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att du uppskattade informationen och skötselråden som följde med dina nya produkter 🌊 Vi vill ju att du ska få glädje av din utrustning så länge som möjligt, så det är toppen att tipsen kom till nytta!

De bästa simhälsningarna, Emil / Watery.dk 💙

Bra sortiment

Bra sortiment, bra priser och snabb leverans.

Hej Lotta,

Tack för din feedback! 🌊 Vad kul att du gillar vårt sortiment och den snabba leveransen. 😊

De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Classificada 3 em 5 estrelas

Minus att de gick sönder men fick nya…

Minus att de gick sönder men fick nya på garantin. Annars så fungerar de bra som mp3 spelare. Har inte provat de andra funktionerna.

13 de abril de 2026

Hej Örjan 😊

Tack för din ärliga feedback 💙

Självklart är det ett minus att de gick sönder – så ska det inte vara. Samtidigt är vi glada att garantin fungerade som den skulle och att du fick nya utan problem.

Härligt att höra att de fungerar bra som MP3-spelare! Om du någon gång vill ha tips kring de andra funktionerna är du alltid välkommen att höra av dig – vi hjälper gärna.

Med de bästa simhälsningarna🏊‍♀️
Emil / Watery.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket nöjd med mitt köp av…

Mycket nöjd med mitt köp av simglasögon! Barnen älskar dem!

22 de janeiro de 2026

Hej Annika

Tack för din feedback! Vad härligt att höra att barnen älskar sina nya simglasögon 🌊 Hoppas de får många roliga stunder i vattnet! 😊

Bra vara

Bra vara, funkade jättebra. Jag kände mig mycket säkrare i bassängen

8 de abril de 2026

Hej Lillian,

Stort tack för din fina recension!

Det gör oss så glada att höra att du känner dig mycket säkrare i bassängen med din nya vara 😊 Det är precis den tryggheten vi vill bidra med när man hoppar i vattnet 🌊

Vi hoppas att du får många härliga stunder i poolen framöver!

Jättefin passform i rumpan

Jättefin passform i rumpan, som jag själv inte tycker att några andra av mina badkläder passar lika bra.

10 de abril de 2026

Hej Livia,

Tack för din feedback! Vad härligt att höra att badkläderna har en så bra passform och sitter bättre än dina andra badkläder 🙌 Vi hoppas att du får stor glädje av dem 😊

Sitter snyggt och känns skön i vattnet

Sitter snyggt och känns skön i vattnet

8 de abril de 2026

Hej Sofia,

Tack för din feedback! 😊 Vad kul att höra att det både sitter snyggt och känns skönt i vattnet. Njut av dina simturer! 🌊

Classificada 4 em 5 estrelas

Äntligen så hittade jag en baddräkt

Äntligen så hittade jag en baddräkt som passade min kroppsform

7 de abril de 2026

Resposta da Watery.se

Hej Helene! Tack! Vad skönt att du hittat en baddräkt som passar din kroppsform perfekt 🙌 Njut av tiden i vattnet! 🌊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans. Bra grejor, mycket nöjd som kund.

27 de março de 2026

Hej Ann-Marie

Stort tack för din feedback!

Vad kul att leveransen var snabb och att du gillar grejerna 😊 Hoppas du får många sköna timmar i vattnet!

Mitt tredje par

Simmar både i bassäng och öppet vatten med dem.
Under utesäsongen kan de imma igen lite grann men nästan aldrig inomhus.

3 de abril de 2026

Resposta da Watery.se

Hej Annika! Stort tack för att du delar med dig av din fina feedback! Det är ju helt fantastiskt att höra att det här redan är ditt tredje par och att de sitter så bra direkt från start i både bassängen och det öppna vattnet 🙌 För att slippa imman under utesäsongen kan jag tipsa om en imskyddsspray så du får kristallklar sikt i alla temperaturer 😊 Vi önskar dig många härliga timmar i vattnet framöver! De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Väskan är underbar

Väskan är underbar, super nöjd. Snabb leverans, fick varan i mindre än 48 timmar.

26 de março de 2026

Hej Catia,

Tack för din fina feedback! 😊

Vad härligt att väskan är underbar och att leveransen gick så fort 🚚 Vi älskar när det går undan! Hoppas du får stor glädje av den vid vattnet. 🌊

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans av en bra vara

3 de abril de 2026

Hej Bengt,

Tusen tack! Vad härligt att leveransen var snabb och att du är nöjd med din vara 🚚 Hoppas den ger dig många bra stunder i vattnet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb service- enkelt att beställa och…

Snabb service- enkelt att beställa och byta! Mycket hög trovärdighet och service.

22 de março de 2026

Hej Amanda,

Stort tack för din fina feedback!

Härligt att höra att du tyckte det var enkelt att både beställa och byta varor hos oss. Vi vill alltid göra det så smidigt som möjligt för våra kunder 😊

Vi ser fram emot att välkomna dig snart igen!

Extremely poor customer experience

Extremely poor customer experience. I ordered their shampoo and shower gel online on March 1st. As of today, March 30th, I still haven't received them. They deliberately withhold shipments to scam customers out of their money. They require payment upfront and refuse refunds, claiming the amount isn't large enough to constitute a crime. They're just trying to swindle money from customers in increments of a few hundred dollars.

31 de março de 2026

Hi Saoirse,

We are sorry that your order has not been delivered as expected, and we fully understand that this has been frustrating for you. At Watery, our goal is always for packages to be delivered quickly and smoothly, but unfortunately, delays can occasionally occur, which we work hard to resolve.

However, we cannot recognize the claims that we intentionally withhold shipments to deceive customers, require prepayment, or refuse refunds.

At Watery, payment is only charged when your order is packed and shipped, and at the same time, you receive a delivery confirmation with a tracking link so you can follow your order along the way.

We can see that there were delays with your first order, and therefore we offered to send a new order at our expense, which you accepted. Unfortunately, this order has also experienced delays, but we have been in ongoing contact with you and our supplier to ensure that the order is delivered as quickly as possible.

We always do our best to address delays and ensure our customers have a good experience—even when things do not go as planned. We hope that the solution we have provided can give you a better experience, and we are of course ready to assist if you have any further questions.

Best regards,

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag fick begagnade trasiga varor i mitt…

Jag fick begagnade trasiga varor i mitt paket.

26 de março de 2026

Hej David 😊

Det där är verkligen inte okej att läsa 💙

Du ska självklart inte få begagnade eller trasiga varor i ditt paket. Det är långt ifrån den standard vi arbetar efter, och jag förstår att det känns både frustrerande och oseriöst.

Skicka gärna ditt ordernummer och gärna bilder på varorna till oss direkt, så tar vi detta vidare omgående. Antingen skickar vi nya produkter till dig eller löser det på annat sätt som passar dig bäst – men du ska absolut inte bli sittande med defekta varor.

Tack för att du uppmärksammar oss på det här. Vi vill få det rättat så snabbt som möjligt.

Med de bästa simhälsningarna🏊‍♀️
Emil / Watery.se

Classificada 1 em 5 estrelas

Skicker ut spam i samme sekund du har…

Skicker ut spam i samme sekund du har handlat! :-(

15 de março de 2026

Tack för din recension ⭐️
Vi beklagar verkligen att du upplevt att du fått oönskad e-post - det är absolut inte vår avsikt att skicka spam eller störa våra kunder. Vi vill självklart att alla våra kunder ska känna sig trygga och ha kontroll över vilken information de får från oss.

För god ordning vill vi påminna om att man alltid kan avregistrera sig från våra utskick längst ner i alla mail. När man klickar på länken för avregistrering stoppas framtida e-post automatiskt, så att du endast får de meddelanden du själv önskar.

Vi hoppas detta klargör situationen och tackar för att du tog dig tid att ge oss feedback.

De bästa svømmehilsner 🌊

Classificada 1 em 5 estrelas

Trasig vid ankomst och noll svar från kundservice

Jag har börjat simma lite och tycker det skulle vara kul att ha lite musik i lurarna medan man simmar. Jag konsulterade med ChatGPT vilket märke som var bra osv. ChatGPT rekomenderade ett annat märke, och avrådde från Waterys produkter, vilket jag idag förstår.

Beställde deras Vision 20, och den av DOA, alltså trsig när den kom. Jag mailade direkt till kundtjänst, en vecka sen idag, och har inte fått något svar eller någon återkoppling.

Jag har sen gjort lite research på egen hand om deras produkter är bara rebrandade Temulurar. Du kan köpa exakt samma jag köpte för 900kr för 250kr på Temu, lite längre leveranstid men det är det nog värt, tror till och med Temu har bättre kundtjänst än Watery också.

Rekomenderas ej. Kan inte recensera produkten då den inte fungerade och företaget verkar inte ha något intresse av att hjälpa mig heller.

Jag kommer nu beställa dom lurar som ChatGPT rekomenderade.

12 de março de 2026

Hej Christian,

Jag är verkligen ledsen att läsa om din upplevelse och att produkten du mottog inte fungerade vid leverans. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Jag är ledsen att höra om du har hittat liknande produkter på webbplatser som Temu. Jag vill gärna understryka att vi tar stort avstånd från jämförelsen med Temu-produkter. Vi arbetar mycket seriöst med utveckling, produktion och kvalitetssäkring av våra produkter, och särskilt i dessa tider är det något vi prioriterar mycket högt. Våra produkter utvecklas och testas löpande för att säkerställa både kvalitet och funktion.

När jag går igenom vår kundtjänst kan jag tyvärr inte se någon tidigare kontakt från dig i vårt system. Det betyder dock inte att vi inte vill hjälpa – tvärtom vill jag väldigt gärna hitta en bra lösning tillsammans med dig.

Därför har jag nu kontaktat dig via e-post för att hitta en lösning på situationen, så att du förhoppningsvis kan gå härifrån med en bättre upplevelse. Jag skulle uppskatta mycket om du vill återkomma till oss där, så att vi kan lösa ärendet på bästa möjliga sätt.

De bästa simhälsningarna 🌊

Beställde en sup och lite annat 2 mars

Beställde en sup och lite annat 2 mars. Grejerna skickades dagen efter och jag va mycket förväntansfull. Leveransen skulle ske 6 mars, men endast hälften av grejerna dök upp. Supen fick jag sms från Early Bird att leveransen avbröts och att den skulle återvända till lagret. 10 mars och jag väntar fortfarande. Försökt få kontakt med Watery, men kundtjänst svarar bara att Supen är påväg… vilket jag själv inte kan se i spårningen. Mycket besviken.

10 de março de 2026

Hej Anna,

Vi beklager virkelig at høre om din oplevelse - det må være både frustrerende og skuffende at vente på en vare, især når kommunikationen ikke har været klar, og sporing ikke viser de oplysninger, du har brug for. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Du er derfor meget velkommen til at række ud til os på support@watery.se, så vi sammen kan se på, hvad der er sket, og få ordnet situationen hurtigst muligt.

De bedste svømmehilsner 🌊
Katrine / Watery.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.