Over het bedrijf kan ik nog niet veel zeggen Maar de jongeman aan de telefoon was erg vriendelijk en professioneel dacht goed mee
Was een vriendelijk persoon, eerlijk en niet opdringerig
Dé autolease website voor iedereen Alle merken, alle leasevormen, één platform.
Saturnuslaan 95, 2516 AG, Den Haag, Holanda
Ik heb echt een geweldige service van watkanikleasen.nl gekregen. Duidelijk over de verschillende lease opties, helpen en denken mee. Ik had haast om een auto te krijgen en reed binnen twee weken met een hele fijne auto!
Ze hebben het netjes en vlot afgehandeld en ben heel te vreden hoe het contact is verlopen.
Dienstverlening in het Gooi

Resposta da Watkanikleasen.nl
Van begin tot eind goed, snel contact via whatsapp. Niet opdringerig en eerlijk advies. Top.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Mooie Range Rover Discovery weten te leasen via Thomas. Ben eerst afgewezen, vanwege bestaansduur van mijn nieuwe entiteit. Thomas heeft op basis van mijn ondernemershistorie een case geschreven en dit voorgelegd aan de bank waardoor ik geaccepteerd ben. Mijn dank is groot.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Thomas bedankt voor de fijne samenwerking en levering van de Land Rover Disc Sport. Fijn contact, wordt werkelijk fantastisch mee gedacht en vrij wel direct bereikbaar!

Resposta da Watkanikleasen.nl
Super geholpen met de aanvraag van de lease goed contact
Ik heb zojuist op de knop geklikt welke auto ik kan leasen, en om eerlijk te zijn, ik kan niet geloven dat ik de auto heb gekocht die ik wilde zonder zelfs maar een minuut van mijn tijd te besteden aan het doorzoeken van sociale media-apps, en heel erg bedankt voor het opvolgen en bedienen van klanten

Resposta da Watkanikleasen.nl
Ik vond het vooral fijn om via whatsapp contact te hebben, doordat is een auto vinden veel sneller gegaan en uiteraard gemakkelijker.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Fijne gesprekken met ze gevoerd om de juiste werkbus te vinden voor mij wat het beste bij mij wensen pasten. Ze hadden ook geduld en waren niet opdringerig en alles is goed geregeld

Resposta da Watkanikleasen.nl
Nadat ik online een aanvraag voor mijn maximale leasebedrag had aangevraagd, werd ik 's avonds gebeld om e.e.a toe te lichten.
Ze namen zelfs moeite om met de lease maatschappij in contact te treden om mijn situatie nader toe te lichten.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Deze jongeman, had alle geduld en legt alles heel goed uit. Super vriendelijk.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Ik ben goed geholpen. Direct na mijn financial lease aanvraag werd er telefonisch contact opgenomen. Duidelijke uitleg, vriendelijke medewerker, en een goede aanbieding. Fijne plek om een zakelijke auto uit te zoeken.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Snellle reactie na aanvraag, super aardige klantvriendelijk medewerker die alles goed en duidelijk vertelde en interesse in mij als klant had!

Was een vriendelijk persoon, eerlijk en niet opdringerig

Resposta da Watkanikleasen.nl
I'm not too familiar with how leasing works. It is in many ways different than Canada.
The gentleman in the phone was very helpful and patient. He listened to my requirements and came up with a solution to give me the best advise for my particular questions.
Right away, I received an example in my mailbox and must now think about it and decide how to go further.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Buiten de normale tijd contact met mij opgenomen, dat laat al zien dat Eric echt hart heeft voor de klant, een echte topper, ik ben zeer tevreden ook met alle inzet en geduld om dingen uit te leggen.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Thomas heeft me erg netjes geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en voelde me totaal geen nummer. De benadering was erg persoonlijk en er werd erg fijn meegedacht.

Resposta da Watkanikleasen.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.