Watski Sverige Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Köpte en marinblå nålfiltmatta men fick en smurfblå. Färgen på hemsidan är inte ens i närheten av vad man fick hem. Sen erkänner inte kundservice att det är fel men godtar att jag skickar tillbaka den... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick en felmärkt vara men fick otroligt bra hjälp av trevlig personal när jag kontaktade kundtjänst. Returnerade den felaktiga varan och snabbt därefter fick jag rätt vara.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Solpanelen ser välgjord ut. Kan inte uttala mig om mer så här tidigt. Emballaget var dock snålt tilltaget men inget var skadat när det kommit fram.

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpt Rutgerson enkelblock efter en diskussion med kundservice. Bra kundservice och snabb leverans 👍🏻

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de acessórios para barcos
  2. Fornecedor de capas protetoras para barcos
  3. Loja de artigos para vela
  4. Loja de fornecimento de reboques
  5. Loja de produtos navais
  6. Loja de produtos para autocaravanas

Watski är Nordens ledande webbutik med båttillbehör. På vår hemsida, www.watski.se finner man tusentals produkter för en aktivt fritid med hav, sjö och strand i fokus, med massor av information och inspiration kombinerat med attraktiva kampanjer och aktiviteter.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snabbt och bra

Snabbt och bra

16 de dezembro de 2024

Hej Tommy,

Tack för ditt omdöme! Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hyfsat snabb leverans

Hyfsat snabb leverans, bra produkt
Rekommenderas

28 de novembro de 2024

Hej Ulf,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och varorna uppfyllde…

Snabb leverans och varorna uppfyllde förväntningarna.

13 de dezembro de 2024

Hej Peter,

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag beställde 3 meter och fick 3st 1…

Jag beställde 3 meter och fick 3st 1 meters längder vilket jag inte uppfattat endast såldes i 1 meter längd.

klister på baksidan såg ut att ha varit dit klistrat av ett barn och täcker inte hela ytan samt har vikt sig dubbelt på vissa ställen. jag har tidigare beställt exakt samma matta i annan kulör från annan leverantör för samma pris och då var klistret heltäckande och gjort professionellt av maskin eller liknande.

riktigt dåligt gjort och skulle aldrig rekommendera detta åt någon som ska försöka göra fint i bil eller båt när själva materialet redan från början är dåligt. pengarna i skön direkt.

11 de dezembro de 2024

Hej Henrik,

Vi beklagar att du inte är nöjd med din köpupplevelse. Som du säger så har du beställt 3 stk artiklar av 1 meters modellen. Men gällande att klistret var dåligt påsatt låter konstigt. Vi har skrivit ett mail till dig där du bättre kan förklara vad som har hänt samt skicka lite bilder på hur det ser ut.

Igen så beklagar vi att du inte är nöjd med din köpupplevelse.

Mvh Philip / Watski

Ordern blev snabbt hanterad

Ordern blev snabbt hanterad

20 de novembro de 2024

Hej Michael,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra grejer

Snabb leverans och bra grejer! Jag känner mig nöjd med mig köp.

6 de dezembro de 2024

Hej Mattias,

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans

18 de novembro de 2024

Hej Peter,

Bra snabb leverans

Bra snabb leverans. Snygg produkt.

15 de novembro de 2024

Hej Mats,

Classificada 4 em 5 estrelas

Blev upplyst redan från början att mina…

Blev upplyst redan från början att mina artiklar var beställnings vara & det skulle ta lite längre tid innan dom levererades

3 de dezembro de 2024

Hej Håkan,

Skitupplevelse!!!

Skitupplevelse!!!
Uruselt packat!!!!

2 de dezembro de 2024

Hej Dag,

Vi beklagar att du inte är nöjd med din order.

Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen. Därför har vi skrivit ett mail till dig där du kanske kan förklara vad som har hänt.

Classificada 2 em 5 estrelas

Fick vad jag beställde men djävligt…

Fick vad jag beställde men djävligt trött på fiskadet efter trustpilot stjärnor.

11 de novembro de 2024

Hej Per-Erik,

Vi beklagar att du är trött på att få trustpilot.

Om du vill stänga av så du inte får fler förfrågningar kan du göra det här: https://support.trustpilot.com/hc/sv/articles/201748566-Radera-ditt-Trustpilot-konto#:~:text=Logga%20in%20p%C3%A5%20ditt%20anv%C3%A4ndarkonto,p%C3%A5%20Radera%20f%C3%B6r%20att%20bekr%C3%A4fta.

Ha en bra dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har fortfarande inte fått varan trots…

Har fortfarande inte fått varan trots att den skulle kommit för en vecka sedan.

25 de novembro de 2024

Hej Alexander,

Vi beklagar att du inte har fått ditt paket i tid.

Vi har skrivit ett mail till dig, återkom gärna där

Classificada 5 em 5 estrelas

Detta var ett köp av en likadan produkt…

Detta var ett köp av en likadan produkt som jag köpt tidigare.
Rätt kvalitet och snabb och bra leverans

8 de novembro de 2024

Hej Bo,

Snabb leverans!!

Snabb leverans!!

25 de novembro de 2024

Hej Philip,

Classificada 5 em 5 estrelas

snabbt och enkelt att beställa grejer…

snabbt och enkelt att beställa grejer till båten

5 de novembro de 2024

Hej Thomas,

Vi är nöjda

Vi är nöjda. Köpt ett litet rörelement till vårt hönshus.

21 de novembro de 2024

Hej Ingrid,