Banner for Wavell

Wavell Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt webshop, let og nem at finde rundt på, virkelig gode beskrivelser af produkterne, hurtig afsendelse af varen og det bedste af det hele, Wavell 4 Pro lever fuldt ud op til hvad der bliver love... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik mine øretelefoner i gave for 1,5 års tid og har været rigtig glade for dem. Jeg oplevede for nyligt at de begyndte at have en mislyd (især den højre), som bedst kan beskrives som en knitrend... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

I bought the Wavell 4 Pro earbuds first, then the foam tips. The purchase experience was fine, everything was shipped rather quickly, but a lot of packaging was used, which is not very sustainable... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min vare var meget hurtigt fremme, den ser desuden fin ud… den er dog ikke afprøvet endnu, da det er en fødselsdagsgave til oldebarnet.. Ingen problemer med at handle med Wavell.

Informações sobre a empresa

5. Hi-fi
  6. Loja de artigos domésticos

Sobre Wavell

Escrito pela empresa

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

Escrito pela empresa

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 53% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

708 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Hurtig kundeservice, så som så produkt.

Hurtig kundeservice, så som så produkt.
Wavell 4 sleep er meget behagelige at have i. Men desværre er der så lidt lyd i dem, at man bliver nødt til at have lydstyrken fra telefonen på max for at kunne høre en godnatbog.
Det giver nogle uheldige situationer om morgenen når høretelefonerne er løbet tør for batteri og telefonen stadig står på max lyd...

16 de junho de 2026

Hej Svend,

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder med de udfordringer eller spørgsmål, de måtte have. Dejligt at du kan mærke at vi reagere hurtigt, når en kunde henvender sig.

Wavell 4 Sleep Pro er designet til at være så lille og behagelig som muligt, så du kan nyde optimal komfort hele natten. Derfor har høretelefonen ikke samme lydstyrke som almindelige hverdags høretelefoner, da det ikke er nødvendigt i denne sammenhæng. Wavell 4 Sleep Pro har et lavere lydtryk, fordi høj volumen ikke giver ligeså god mening i den kontekst, de er skabt til. Når du skal falde i søvn, er det vigtigt, at lyden føles behagelig og ikke overstimulerende – ellers kan det faktisk modvirke det, produktet er designet til: at skabe ro i sindet og hjælpe dig med at falde hurtigt i søvn.

Hej Jack,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, og det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster.

Mycket snabb leverans.

Mycket snabb leverans.

Hej Mattias,

Tusen tack för din recension!. Vi gör alltid vårt bästa för att skicka paketen snabbt till våra kunder!

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er rigtig dejligt at høre, at du er glad for den service, vi leverer. Vi gør altid vores bedste for at få pakkerne sendt hurtigt afsted til vores kunder!

Hurtig og sikker levering

8 de junho de 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med leveringen.

Kæmpe ros til Wavell!

Kæmpe ros til Wavell!
Jeg havde et problem med mine høretelefoner og kontaktede deres kundeservice. Jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor hurtigt de svarede. Hele forløbet var nemt og problemfrit – de tog høretelefonerne ind til kontrol, og kort tid efter sendte de et helt nyt sæt til mig.
Det er sjældent, man oplever så god og hurtig service. Jeg følte mig taget seriøst fra start til slut, og kommunikationen var super venlig hele vejen igennem.
Det er præcis sådan kundeservice bør være. Stor anbefaling herfra!

Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Wavell igen.

5 de junho de 2026

Hej Sidsel,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre så fine ord, og en anbefaling er den største ros, vi kan få. Vi gør altid vores bedste for at gøre forløbet så nemt og behageligt som muligt for vores kunder, og det glæder os meget, at det kan mærkes.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig svar på spørgsmål på mail
Virker som valid og sober hj side

2 de junho de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi pakker og sender hver dag for at sikre, at du får din ordre så hurtigt som muligt, og det er dejligt at høre, at det kan mærkes. Vi bestræber os også på at svare på mails inden for 24 timer, fordi vi gerne vil hjælpe hurtigst muligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde brug for personlig hjælp på…

Jeg havde brug for personlig hjælp på mail, for at få ordren igennem. Wavel svarer lynhurtigt på de mail jeg sendte og på mindre end et døgn var ordren klar til afhentning i pakkeshop. Super god service😊.

2 de junho de 2026

Hej Knud,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi virkelig glade for at høre. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder godt videre, når der opstår udfordringer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service fra Wavell i forbindelse…

Super service fra Wavell i forbindelse med en høretelefon der ikke virkede 👌

10 de junho de 2026

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, og vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder, når der opstår udfordrende situationer.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Mine Wavell 3 pro lavede lidt ballade, og selvom service ikke kunne finde fejlen, ombyttede de U/B til et nyt sæt pro 4.

10 de junho de 2026

Hej Sebastian,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på vores kunder og gør altid vores bedste for at hjælpe alle på bedst mulig måde. Det glæder os virkelig, at du kunne mærke det.

Godt produkt til fair pris

Godt produkt til fair pris

1 de junho de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse! Bedre kan det ikke siges, tusind tak for at dele din oplevelse!

Classificada 4 em 5 estrelas

Super kundeservice!

Har købt et par wavvel 4 plus og er ikke imponeret. De virker cheap, pasformen er ikke særlig god, noise cancellation og awareness mode er der stort set ingen forskel på. De penge kunne jeg have brugt bedre.

Edit: efterfølgende har jeg været i kontakt med wavell kundeservice, som har sendt mig et par nye headphones, og opgraderet til deres dyreste udgave, da de mente der var en defekt på min tidligere model + de har sendt specielle eartips med. Disse er langt bedre værdi og anc fungerer langt bedre. De er virkelig fede, og kan klart anbefales!

29 de maio de 2026

Hej Jesper,

Det er vi rigtig kede af at høre, og vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig videre. Det lyder som om, der er en fejl på produktet, hvis der ikke er nogen forskel på ANC og Awareness mode. Vi har forsøgt at kontakte dig og ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig bedst muligt!

Lyder er ok,,meeeeeen

Lyder er ok,,, ik noget vildt men ok.
ALT andet er skod for at sige det mildt. Det
værste er dog pasformen de falder tit ud og når du skubber dem ind slukker det opkald eller skifter musik alt efter hvad du bruger dem til.
Da lyder begyndte at drille ringede jeg til support, de fortæller mig jeg skal fjerne gummi dutterne og sende et billede af dem. Da jeg fjerne dem falder der er lille bitte stykke plastik/net af. Det bruger de så som undskyldning for ikke at gøre noget ved dem. Heldigvis har jeg fået et andet mærke nu så ingen daglige irritationer mere.

24 de novembro de 2025

Hej Kasper,

Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med dit produkt, og vi har forsøgt at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg vil lige præcisere et par ting, som kan være med til at skabe klarhed i sagen.

Vi tilbyder desværre ikke telefonisk kundeservice og håndterer alle henvendelser via mail. Det gør vi for at sikre, at hele forløbet bliver dokumenteret tydeligt, både for dig som kunde og for os.

Det er korrekt, at vi bad om dokumentation i form af billeder, da du oplever, at den ene spiller lavere end den anden. Det bekræfter du også senere, at forstoppelse af høretelefonen er problemet.

Wavell 4 Plus er designet, så gitteret ikke kan blive berørt ved fjernelse af silikone-tips, da man skal kunne skifte silikone-tips. Derfor er det ikke årsagen til, at dine gitter mangler.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke bruger den selvforskyldte fejl som en undskyldning for ikke at hjælpe dig. Vi har blot ikke modtaget svar på vores seneste mail til dig.

Exceptionel kundeservice

Exceptionel kundeservice. Intet mindre.

3 de junho de 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord! Det er vi superglade for at høre, og det er dejligt, du ville dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og ikke mindst kvalitet…

Super service og ikke mindst kvalitet 👍👍👍

1 de junho de 2026

Hej Keje,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den service, vi yder. Det betyder mere for os, at du også er glad for den kvalitet, vi leverer.

Bedste kundeservice oplevet.

Bedste kundeservice oplevet. Hurtig respons. Og et genialt produkt. Købte wavell 4 pro og de er Way head of mine AirPods

Hej Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre det, og det betyder meget for os, at du vil dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Da Wavell genetablerede min tro på kapitalen

Jeg er vokset op med en sund, blodrød og grundlæggende skepsis over for virksomheder. Kapitalen.

Fra barnsben lærte jeg, at kapitalen sjældent træder ind i menneskets liv med varme hænder og et oprigtigt ønske om at hjælpe den lille mand. Oftere kommer den forklædt som effektivitet, vækststrategi og kundevilkår formuleret i et sprog, der får almindelige mennesker til at ældes tre år på otte linjer.

Derfor var mine forventninger begrænsede, da etuiet til mine Wavell Pro 4-høretelefoner gik i stykker. Et lille stykke brækkede af, låget kunne ikke længere sidde fast, og jeg stod dér med et ellers fremragende produkt, men et etui i opløsning.

Jeg skrev til Wavell som en skibbruden, der kaster en flaskepost ud i Nordsøen og tænker: “Nå ja. Så prøvede vi da. Farvel, lille håb.”

Men så skete det utænkelige.

Jeg blev mødt af et menneske.

Ikke en algoritme. Ikke en standardskrivelse. Ikke en kold mur af betingelser og forbehold. Jeg blev mødt af Robert fra Wavell. Et navn. Et menneske. Kundeservicens lille fyrtårn i reklamationsrettens tågebanke.

Og Robert hjalp.

Hurtigt, venligt og effektivt. Inden for få dage havde jeg modtaget et nyt etui. Uden yderligere beregning. Uden bøvl. Uden administrativ pilgrimsrejse gennem kvitteringer, serienumre, fotos, blodprøver og notarbekræftede erklæringer om lågbruddets tragiske forløb.

Bare hjælp.

Det lyder måske banalt. Men det er det ikke. Ikke i denne tid, hvor mennesket alt for ofte reduceres til ordrenummer, retursag, datapunkt og et lille gråt flueben i en database, der ikke elsker nogen.

Wavell gjorde noget andet. De svarede. De handlede. De hjalp. Og pludselig stod jeg dér med et nyt etui i hånden og en rørende fornemmelse af, at verden måske alligevel ikke kun består af markedslogik og kundeservicechatbots med døde øjne.

Og produktet? Det har vi i forvejen været glade for. Hele familien bruger Wavell Pro 4, hvilket i sig selv er bemærkelsesværdigt. Familier kan normalt udvikle sekteriske borgerkrige over langt mindre: opladere, fjernbetjeninger og den evige konflikt om, hvem der har taget “mine” høretelefoner. Men her hersker der en sjælden fred. En Wavellsk våbenhvile.

Derfor vil jeg ikke kun takke Wavell. Jeg vil naturligvis takke Robert. Men jeg må også løfte blikket længere tilbage.

For et sted, for år tilbage, mødtes nogle mennesker. Måske ved et tilfælde. Måske over en kop kaffe, en dårlig joke, et blik hen over et bord. De fandt sammen. De skabte børn. Og disse børn voksede op med et menneskesyn, en arbejdsmoral og en basal ordentlighed, som nu — mange år senere — kom mig til gode i form af et nyt høretelefonetui. Tak til forældrene af denne virksomhed.

Det er næsten for meget at tænke på.

Måske er Wavell derfor ikke blot en virksomhed. Måske er Wavell et lille lysende bevis på, at kapitalen ikke nødvendigvis behøver være en kold maskine, der maler mennesket ned til margin, klikrate og reklamationsnummer. Måske kan kapitalen — hvis den opdrages ordentligt og møder Robert i tide — stadig lære at gå oprejst blandt mennesker.

Måske er dette ikke bare kundeservice.

Måske er det en doktrin.

Wavellismen.

En ny, spinkel, men lovende ideologisk retning, hvor effektivitet ikke står i modsætning til menneskelighed, og hvor et ødelagt etui ikke behandles som en juridisk gråzone, men som et lille menneskeligt anliggende, der kan løses med ordentlighed.

Jeg siger ikke, at vi kan bygge en helt ny samfundsorden på et høretelefonetui.

Men jeg siger heller ikke, at vi ikke kan begynde dér.

Så tak til Wavell. Tak til Robert. Og en stille, men dybfølt tak til de mennesker, der opdrog de mennesker, som skabte en virksomhed, hvor kundeservice ikke blot er en afdeling, men tilsyneladende et moralsk kredsløb.

Jeg havde forventet kapitalismens kolde skulder.

Jeg fik et nyt etui.

Og i et kort, næsten pinligt smukt øjeblik fik jeg også genetableret min tro på høretelefoner, menneskelig anstændighed og virksomheder, hvor pulsen ikke er outsourcet.

5 de junho de 2026

Hej Tobias,

Tusind tak for en anmeldelse, der næsten fortjener sin egen plads i Wavells historiebøger.

Vi er virkelig glade for at høre, at du både er tilfreds med dine Wavell Pro 4 og med den hjælp, du fik. Vi er også glade for, at sagen blev løst hurtigt og ordentligt, og at det gav et indtryk af vores lyst til at hjælpe kunderne.

Din anmeldelse bekræfter os i, at god kundeservice ikke behøver være kompliceret. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe og forstå kunden.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive så gennemført, varmt og vanvittigt velformuleret en anmeldelse. Den gjorde vores dag lidt bedre.

Super service!

Det er min klare anbefaling at handle hos Wavell!
Virkelig et godt produkt, med en super pasform til øret, god lyd og kvalitet.
Samt en fantastisk imødekommende og løsningsorienteret kundeservice!

4 de junho de 2026

Hej Mille,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder, og det glæder os meget, at vi også kunne hjælpe dig. Tak for at dele din oplevelse!

Virkelig fede høretelefoner

Virkelig fede høretelefoner. Sidder rigtig godt i øret. De mærkes ikke og sidder "fast". Rigtig god lyd og god microfon, der klarer telefonsamtaler når man cykler.
God app med de funktioner jeg har brug. Og så er det hele i et rigtig fedt design

Hej Mikael,

Tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for dit produkt. Super fedt, at du ville dele din oplevelse!

Issues with the EU website

I ordered a product via the EU website which never arrived, then tried to contact customer service via the support form on their website, then tried to contact the email address provided in the order email as both the reply-to address and printed in text at the bottom (@waavell.eu, seemingly it has a typo, but also @wavell.eu did not work) and none of it worked.

Eventually only by posting this review did I get a response from them (via an email address @wavell.dk...) and they informed me they never received the form on I submitted on their EU website, so this review was the first they heard about it... If I'm being honest, it feels like the EU version of the website was vibe coded.

I eventually received the product I paid for about a month late.

14 de maio de 2026

Hi Dylan,

Thank you for contacting us! Unfortunately, your package has been sent back to us because it was misrouted by our partner. We sincerely apologize for the inconvenience and have already sent a new package to you.

// Robert, Wavell 🇩🇰

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais