Banner for Wavell

Wavell Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt webshop, let og nem at finde rundt på, virkelig gode beskrivelser af produkterne, hurtig afsendelse af varen og det bedste af det hele, Wavell 4 Pro lever fuldt ud op til hvad der bliver love... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik mine øretelefoner i gave for 1,5 års tid og har været rigtig glade for dem. Jeg oplevede for nyligt at de begyndte at have en mislyd (især den højre), som bedst kan beskrives som en knitrend... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

I bought the Wavell 4 Pro earbuds first, then the foam tips. The purchase experience was fine, everything was shipped rather quickly, but a lot of packaging was used, which is not very sustainable... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min vare var meget hurtigt fremme, den ser desuden fin ud… den er dog ikke afprøvet endnu, da det er en fødselsdagsgave til oldebarnet.. Ingen problemer med at handle med Wavell.

Informações sobre a empresa

5. Hi-fi
  6. Loja de artigos domésticos

Sobre Wavell

Escrito pela empresa

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

Escrito pela empresa

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 53% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

708 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig og go service

Hurtig og go service. Hører telefoner er mega lækre og top kvalitet.

Hej Karsten,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord! Det kan næsten ikke siges bedre – vi er glade for, at du ville dele din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter samt service i top

Har haft wavell4 pro igennem et år og det er de bedste in ear jeg har haft til dato. Sidder godt igennem en hel dag.
Utrolig god lyd.
Ved spørgsmål eller problemer er service sublim.
Kan kun anbefale wavell

11 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedst mulige service, og det er dejligt at høre, at både vores service og kvaliteten af vores produkter kan mærkes.

God kundeservice

Der var noget misforståelse i forbindelse med min ordre. Der var super hurtig kundeservice, og det blev ordnet på 5 minutter.

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse af vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder den bedste service, så vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Fantastisk refurbish kvalitet

Fantastisk refurbish kvalitet. Kan kun anbefale, at købe genbrug ved Wavell🤩💗

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du er glad for dit refurbished produkt. Det er skønt når vores produkter kan genbruges.

// Asger, Wavell

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

5 de maio de 2026

Hej Geir,

Tack för din recension! Kort och gott, bättre kan det inte göras. Tack för att du delar din upplevelse!

Virkelig god lyd til prisen

Virkelig god lyd til prisen

Hej Christian,

Tusind tak for din besked. Kvalitet som alle har råd til er lige præcis vores kerneværdi, så vi sætter stor pris på, at du deler den oplevelse.

Fed lyd

Hurtigt ekspedition, den fedeste lydoplevelse.
Dette er 2. Produkt fra wavell, selv min mand som går op i hifi er imponeret

Hej Dorte,

Tusind tak for din store ros af vores produkter og service. Det sætter vi kæmpe stor pris på.

Classificada 4 em 5 estrelas

Lyden er i top

Skøn lyd!!
God soundcancelling!!
Men helt lavpraktisk er det et minus at gummidutterne på in-ear Wavell 3 let ryger af og forsvinder.
Pasformen for Wavel 4 Signature kunne godt være bedre. Egner sig ikke så godt til lidt mindre hovedform.

30 de abril de 2026

Hej Maria,

Tusind tak for din anmeldelse og feedback. Det sætter vi stor pris på og vil bestemt tage til efterretning.

Rigtig lækkert produkt

Rigtig lækkert produkt. Er virkelig glad for mine Wavell 4 Pro.

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi glæder os over, at du er glad for vores Wavell 4 Pro. Tusind tak for at dele din oplevelse!

Levering m.v

Levering m.v. fungerede fint men lydkvalitet var langt fra forventet hvorfor de blev returret dagen efter modtagelsen

Hej Tom,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger, men det er selvfølgelig ærgerligt at lyden ikke gjorde.
Til gengæld er vi glade for, at du kunne gøre brug af vores tilfredshedsgaranti.

Hurtig og god service

Hurtig og god service
Et rigtig godt produkt som var men at installere og lyder fantastisk,meget tilfreds

Hej Torsten,

Tusind tak skal du have! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både produkt og service. Vi sidder klar hver dag, så vi er glade for, at du fik en hurtig og god service.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke særligt imponerende produkt

Ikke særligt imponerende produkt, hvis du spørger mig. Lyden er meget god, derfor to stjerner, men alt andet virker ikke særlig godt. Touch kontrol virker ikke rigtig på høretelefonerne. Kan nogle gange få den til at pause, hvis jeg er heldig. Meget træls da de er købt til løb og jeg lige netop har brug for at det virker der.

29 de abril de 2026

Hej Kenneth,

Det lyder rigtig ærgerligt, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med! Jeg kan desværre ikke se, at du har forsøgt at kontakte os tidligere, så jeg beklager, hvis din henvendelse er gået tabt. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@wavell.dk, hvor vi normalt svarer inden for 24 timer. Jeg forstår godt, at det kan være lidt udfordrende, hvor man skal ramme på touch-fladen, men heldigvis har vi en guide i vores manual, som viser præcis, hvor man skal trykke. Det er dejligt at høre, at du er glad for lyden i produktet – det sætter vi stor pris på!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hørebøfferne fungerer upåklageligt og…

Hørebøfferne fungerer upåklageligt og materialet er af høj kvalitet. De er behagelige at have på.

Hej Anja,

Tusind tak for din pæne anmeldelse af vores produkt. Vi er glade for, at de virker lige som de skal for dig.

// Asger, Wavell  🇩🇰

Wavell 3 Light Comfort virker godt

Wavell 3 Light Comfort virker godt, sidder pwerfekt i små øre.

Hej Kjeld,

Vi er virkelig glad for din anmeldelse af vores Wavell 3 Light Comfort. De er lige præcis lavet til små ører, så vi sætter pris på, at du deler din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kjøpt Wavell 4 Pro I Audio…

Jeg har kjøpt Wavell 4 Pro I Audio Experience . Meget bra lyd og mye for pengene. Jeg hadde tidligere et annet merke som nok satt litt bedre i ørene ved første prøving. Synes disse fra Wavell bare blir bedre og bedre, når jeg bare har funnet ut av alle touch funksjoner og satt disse riktig i forhold til mitt behov. Anbefales

8 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hej Stig-Are,

Mange takk for din anmeldelse! Det gleder oss virkelig å høre. Det er flott at du har blitt fornøyd med hodetelefonene dine, og at du kan merke at vi lager et produkt hvor du får mye for pengene. Det er også supert at du bruker alle produktets funksjoner, slik at du får den fulle opplevelsen. Takk for at du deler!

Lækkert lyd

Hej Joe,

Det er vi virkelig glade for at høre. Vi lægger meget tid og energi i at skabe fantastiske lydprodukter, så det er dejligt at vide, at det kan mærkes!

Wavell 4 Pro

Har haft Wavell 4 Pro i nästan ett år nu och det är utan tvekan de bästa hörlurarna jag ägt. Grymt ljud, bra batteritid och riktigt bekväma även vid längre användning.

Fick dessutom ett fabriksfel på etuiet nyligen och blev imponerad av kundservicen. Trots att det nästan gått ett år sedan köpet fick jag snabb, professionell och smidig hjälp direkt. Sånt gör verkligen skillnad.

Kan varmt rekommendera både produkten och supporten!

Hej Sebastian,

Stort tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du har varit nöjd med dina hörlurar och vår kundservice.

// Asger, Wavell

Både godt og skidt

Jeg synes ikke om: at jeg købte et par refurbed wavell 4 pro. De havde store udfordringer med ANC og ikke mindst med at skifte mellem de forskellige niveauer - ofte kom der et højt "smæld" der næsten gav høreskader, så jeg var nødt til at tage dem ud af ørerne for at skifte i ANC niveau. I vind fungerede de dårligt både lyd og mikrofon og ofte fungerede baslyden og funktionen med at skifte mellem de forskellige lydindstillinger i appen dårligt. Jeg fik dem ombyttet uden problemer til et nyt par refurbed wavell 4 pro. De havde nøjagtigt samme problemer!
Jeg fik tilbudt et par wavell 3 Pro, som jeg takkede ja tak til. Der var desværre lidt lang leveringstid (ca 2 uger) da de ikke var på lager og der blev sendt med post Nord, der kun leverer en gang i ugen hvor jeg bor.
Jeg har kun brugt wavell 3 Pro nogle få gange men allerede nu fungerer de bedre i lydindstillinger, ANC virker cirka 1000 gange bedre i dem end i 4eren - nå ja og så er pasformen i mine små ører meget bedre, trods det jeg havde købt ekstra skum tipper til 4eren, der skulle give en bedre oplevelse. Jeg håber at de fortsætter med at fungere som nu. Alt i alt god service med at tage mine problemer seriøst og ombytte uden en masse bøvl. Jeg vil til gengæld fraråde at købe 4eren, men i stedet foretrække 3eren. Der er sikkert nogle der er mere heldige med 4eren end jeg, men mit råd er baseret på min erfaring med hhv 3 Pro og 4 pro

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af, at du oplevede disse problemer med dine Wavell 4 Pro. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt og en helt klar defekt på de to par, som du modtog. Til gengæld er vi utrolig glade for, at du sætter pris på vores kundeservice, og den process vi havde, med i sidste ende at få ombyttet dem til et par, der virker bedre for dig. Vi gør altid vores ypperste, for at vores kunder for den bedst mulige lyd i ørerne, ligegyldig situationen. Mange tak for at dele din oplevelse.

// Asger, Wavell 🇩🇰

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais