WAYSCloud har gjort en kjempefin jobb…
WAYSCloud har gjort en kjempefin jobb for oss det siste året. De leverer god kvalitet og er utrolig fleksible. Trenger vi hjelp, stiller de opp på kort varsel.

Escrito pela empresa
WAYSCloud is a European cloud platform built in the Nordics for organisations that want more control over their infrastructure, applications and data.
We provide core cloud services such as compute, storage, databases, networking, application runtime, APIs, communication services and AI-related infrastructure from one European platform. Our platform is built on open-source foundations and open standards, with a clear focus on portability, transparency and avoiding vendor lock-in.
In addition to the WAYSCloud platform, we also build and operate services such as onmeil.eu, a privacy-focused office and email suite with email, calendar, contacts, files, documents and video meetings.
We believe European digital infrastructure should be understandable, portable and built for long-term trust.
Escrito pela empresa
Open standards. Portable services.
Apotekergata 9, 0180, Oslo, Noruega
Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Resposta da WAYSCloud
Support: eksemplarisk i form av direkte dialog (ingen uendelige tastetrykk eller ventetider), i form av kompetanse og evne til å fikse problemer når eller om de oppstår.
Plattform: meget god, brukervennlig og noe WaysCloud kan være stolte av å bringe til markedet som en ny tjeneste. Jeg hadde lenge lett etter noe tilsvarende fra en norsk tilbyder, jeg fant svaret i WaysCloud sin meil.no tjeneste. Takk!

Resposta da WAYSCloud
Wayscloud har vist en brukerstøtte langt over det jeg er vant til av vanlige skytjenester.

Resposta da WAYSCloud
Jeg bruker meil.no tjenesten som er bygget og levert av WAYSCloud. Denne fungerer utmerket, selv om tjenesten er helt ny. Det kommer oppdateringer og ny funksjonalitet ofte og kundetjenesten har god respons og svarer raskt. Anbefales!

Resposta da WAYSCloud
Rask og tillitsvekkende service, med gjennomtenkte løsninger!

Resposta da WAYSCloud
Har hatt samarbeid gjennom flere år, og fått god oppfølging og service!

Våre beste anbefalinger!
Vi i Rohistorie.no har samarbeidet med WAYS i mange år. I utgangspunktet fikk vi bistand til å etablere og sette opp vårt nettsted, som krevde mange spesifikke funksjoner. Ways satt seg godt inn i våre behov, og leverte etter våre ønsker, samt bidro kreativt til at vi også har utviklet vårt produkt. WAYS har levert raskt og vært svært serviceinnstilte. Kommunikasjonen har alltid vært topp og personlig. Vi gir våre beste anbefalinger!

Resposta da WAYSCloud
Etter bytte fra annen leverandør, har opplevelsen vært utelukkende positiv! Rask responstid, ekstra og rask bistand med å faktisk gjøre siden vår mer stabil. Kan anbefales. :)

Resposta da WAYSCloud
Vi har samarbeidet med Ways AS i flere år og er fornøyde med kundeservice og tilgjengeligheten de tilbyr. Daglig leder er alltid veldig vennlig og imøtekommende. Han strekker seg langt for sine kunder og man kan stole på at han gjør sitt ytterste og leverer sine tjenester på den beste måten. Vi anbefaler selskapet Ways AS på det sterkeste.

Resposta da WAYSCloud
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.